Bebeğimi sevememekten korkuyorum :(

Ben minik, buz mavisi, kadife bir bebek tulumu almıştım. Hamileyken ona sarılıp dans ederdim evde :)
Sonra içini kuzumla doldurup, pamuğumu sımsıkı kucaklayıp öpe öpe severken buldum kendimi :)
İlki biraz komik, ama ikincisi anlatılamayacak kadar güzel bir duygu.

Korkulacak birşey değil yani.

Not: bu duyguyla endişe depolamak yerine, bebek bakımı hakkında bilgi depolayıp yavrunuza hazırlık yapmanızı tavsiye ederim.

Sağlıkla kavuşun inşallah.
Bende ilk heyecanla almıştım şimdi kaldırdım görmek istemediğim için :( Kendimi o kadar suçluyorum ki böyle düşündüğümü hisseder mi acaba gerçekten çok üzülüyorum..

Benim de migrenim var en kötü yanı da bu olsa gerek şimdi ilaç da kullanamıyoruz herşey daha zor kraker falan yiyin aç kalmayın..

başınız ağrıdığında buz koyun. eşim bana jel almıştı buzlukta donan eczanelerde satılıyor genel de şişliklerin üstüne konuluyor ya, tam tarif edemedim neyse. onu koyuyorum ağrım olduğunda ve dizilerde gördüğümüz gibi eşarpla başımı sarıp öyle uyuyorum çok şükür uyandığımda geçmiş oluyor

Siz de gerçekten aynı duyguları yaşadınız mı sanki doğunca sevemicek gibi miydiniz yani? Allah ım inşallah çok çok severim bu günler geçer tek duam 🤲🏻
Evet belki fazlasini yasamisimdir depresyona gordim resmen ben ne yaptim diye..
Her dogum yapana sorardim "peki sevebildin mi?" diye. :anne:
Gercekten hormonlar cok acimasiz bizi bambaska biri haline donusturuyor.

başınız ağrıdığında buz koyun. eşim bana jel almıştı buzlukta donan eczanelerde satılıyor genel de şişliklerin üstüne konuluyor ya, tam tarif edemedim neyse. onu koyuyorum ağrım olduğunda ve dizilerde gördüğümüz gibi eşarpla başımı sarıp öyle uyuyorum çok şükür uyandığımda geçmiş oluyor
Çok teşekkür ederim tavsiye için bende aliyim ❤️

Evet belki fazlasini yasamisimdir depresyona gordim resmen ben ne yaptim diye..
Her dogum yapana sorardim "peki sevebildin mi?" diye. :anne:
Gercekten hormonlar cok acimasiz bizi bambaska biri haline donusturuyor.
Kesinlikle öyle ben bebeklere bayılırdım o kadar istedim ki kendi bebeğim olsun Rabbim nasip etti.Şimdi bu düşünce yüzünden günaha giriyor muyum ya da bebeğe bir sey olur mu diye korkuyorum..

Kuzum benimmm gebeliğin hayırlı olsunnn❤❤ Hissettiklerin, yasadiklarin oyle tanidik ki. Hic uzulme ve hic korkma. Benzer seyler yasayan ve hatta daha da ilerisini yasayan oyle cok kadiniz ki.. Ama hepsi geciyor. Kiminin daha cabuk kiminin daha gec ama illa geciyor.

Hamileligimi ogrendigimde bebek istememe ragmen oyle havalara ucamamistim. Hamilelik boyunca hep bebegi sevememekten korktum. Icimde ona karsi bir his yoktu. Hatta yakinlarimdan bazilarina, ben bu bebegi dogunca sevemezsem istemezsem siz bakip buyutur musunuz diye bile sordum😊😅

Sonra dogdu. Bazi anneler der ki dogdugu an cok sevdim bebegimi, aşık oldum falan.. Ben de o da olmadi. Kucagimda birden bir bebek. Annelige de yabanciyim, bebege de. Sanki baska birinin bebegine bakiyorum gibi bile hissettim bir sure. Ama o bebek benimle buyudukce, gozlerime bakmaya basladikca, birbirimize huzur verdigimizi farkettikce.. Sevgisi oyle bir buyudu ki. İçime sıgmıyor. Allah bütün kadınlara anneligi tattirsin insallah.

O yuzden hiccc korkma. Bulantilar da gececek, bu kotu duygular da. Hepsi hamilelikle degisen hormonlarin oyunu, emin ol. Hic dert etme. Yakında bulantilar geçince hamileligin de tadını cikarirsin. Bebegi sevmeyi de o dogduktan sonraya birak. O zaten kendini sevdirmenin yolunu cok iyi biliyor. Sevgiler😊😊

Kuzum benimmm gebeliğin hayırlı olsunnn❤❤ Hissettiklerin, yasadiklarin oyle tanidik ki. Hic uzulme ve hic korkma. Benzer seyler yasayan ve hatta daha da ilerisini yasayan oyle cok kadiniz ki.. Ama hepsi geciyor. Kiminin daha cabuk kiminin daha gec ama illa geciyor.

Hamileligimi ogrendigimde bebek istememe ragmen oyle havalara ucamamistim. Hamilelik boyunca hep bebegi sevememekten korktum. Icimde ona karsi bir his yoktu. Hatta yakinlarimdan bazilarina, ben bu bebegi dogunca sevemezsem istemezsem siz bakip buyutur musunuz diye bile sordum😊😅

Sonra dogdu. Bazi anneler der ki dogdugu an cok sevdim bebegimi, aşık oldum falan.. Ben de o da olmadi. Kucagimda birden bir bebek. Annelige de yabanciyim, bebege de. Sanki baska birinin bebegine bakiyorum gibi bile hissettim bir sure. Ama o bebek benimle buyudukce, gozlerime bakmaya basladikca, birbirimize huzur verdigimizi farkettikce.. Sevgisi oyle bir buyudu ki. İçime sıgmıyor. Allah bütün kadınlara anneligi tattirsin insallah.

O yuzden hiccc korkma. Bulantilar da gececek, bu kotu duygular da. Hepsi hamilelikle degisen hormonlarin oyunu, emin ol. Hic dert etme. Yakında bulantilar geçince hamileligin de tadını cikarirsin. Bebegi sevmeyi de o dogduktan sonraya birak. O zaten kendini sevdirmenin yolunu cok iyi biliyor. Sevgiler😊😊
O kadar güzel anlatmışsınız ki çok teşekkür ederim ☺️ Tek olmadığımı ve geçicek olduğunu bilmek güç veriyor bana.. İnşallah hepinizin dediği gibi olur ve ben bebeğimi çok severim 🤲🏻

hormonlariniz icerde horon tepiyor suan
yarinda baska bir hisle uyanirsiniz
ben hamileyken geceleri surekli esimi izler izler allahim nolur esime benzesin derdim cocuk bi dogdu ayni babasi sonra hotmonlar yerine oturdu tabi delimiyim neyim niye ona benzesin bana benzesin yaa allahim nolur tipi degissin bana benzesin diye yatip kalkip dua ediyodum 😁😁
hamilelik degisik bi donem ya tadini cikarin valla bidaha o delirmis hormonlari hamile olmadan bulamiyorsunuz ☺

Tekme atıp karnında sağa sola hareket edip elini karnına koyduğunda tam eline vurmaya başladığında bir an önce kucağıma gelsin Allahım ve yiyim onun tekme atan ayaklarını ellerini diyeceksinizz 🥰😍😍 Bende bulantı ve kusmalarımın yüksek olduğu dönemlerde öyleydm ama şmdi karnma vurdukça alp ordan yiyesm gelio onun totosunu 😍😍😍

2 yaşın geldiğinde yüzünüzü küçücük ellerinin içine alıp anne seni çok seviyorum dediğinde çok tatlı gelecektir eminim.. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah🥰🥰

8 haftalık hamilelikte ne hissedilebilir ki?
35 haftalık hamileyim, yine bir şey hissetmiyorum.
Sadece daha önce yaşadığım için, bir çocuğum olduğu için ne kadar seveceğimi, bu hislerin zamanla oluşacağını biliyorum.

hormonlariniz icerde horon tepiyor suan
yarinda baska bir hisle uyanirsiniz
ben hamileyken geceleri surekli esimi izler izler allahim nolur esime benzesin derdim cocuk bi dogdu ayni babasi sonra hotmonlar yerine oturdu tabi delimiyim neyim niye ona benzesin bana benzesin yaa allahim nolur tipi degissin bana benzesin diye yatip kalkip dua ediyodum 😁😁
hamilelik degisik bi donem ya tadini cikarin valla bidaha o delirmis hormonlari hamile olmadan bulamiyorsunuz ☺
İşte benim hormon da böyle tatlı bir düşünce için çalışsa tamam da korkuyorum sevemem diye o yüzden üzülüyorum.

Tekme atıp karnında sağa sola hareket edip elini karnına koyduğunda tam eline vurmaya başladığında bir an önce kucağıma gelsin Allahım ve yiyim onun tekme atan ayaklarını ellerini diyeceksinizz 🥰😍😍 Bende bulantı ve kusmalarımın yüksek olduğu dönemlerde öyleydm ama şmdi karnma vurdukça alp ordan yiyesm gelio onun totosunu 😍😍😍
İnşallah tekmesini hissetiğimde bende öyle derim çok teşekkür ederim ☺️

2 yaşın geldiğinde yüzünüzü küçücük ellerinin içine alıp anne seni çok seviyorum dediğinde çok tatlı gelecektir eminim.. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah🥰🥰
Amin inşallah 🤲🏻 O günler nasıl olucak merak ediyorum

Herkese merhaba..İlk defa yaşadığım bir his fazlasıyla korkuyorum..Bebeğim olsun çok istedim Rabbim nasip etti 8 haftalık hamileyim..O kadar sevindim ki eşim de öyle hayaller kurmaya bile başlamıştık..6. haftaya girince yoğun bulantı ve tiksinmem başladı her gün kusmaktan kilo verdim.Ne olduğunu anlamadan değişik bir his geldi sanki bebeğime karşı bir şey hissetmiyorum eşime karşı da aynısı oldu diyebilirim..Doğunca sanki sevemicem gibi hormonlardan mı olmuştur nolur bana yardım edin.Kendimi çok suçluyorum sevemem iyi bir anne olamam diye korkuyorum :KK43: Böyle yaşayan oldu mu aranızda ben tek miyim bunu hisseden lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Karnınız büyüsün tekmeler başlasın göbek başında tekme bekleyeceksiniz 😍 azalır bulantılar korkmayın. Ultrasonda bir insana benzesin gün sayıyo insan görmek için :) baba doğunca anlayacak zaten. Ben elime bile alamam diyen esim bebek eve gelince altını alıp göğsünde uyuttu hep 😌

8 haftalık hamilelikte ne hissedilebilir ki?
35 haftalık hamileyim, yine bir şey hissetmiyorum.
Sadece daha önce yaşadığım için, bir çocuğum olduğu için ne kadar seveceğimi, bu hislerin zamanla oluşacağını biliyorum.
İşte bir tecrübeniz var benim ilk bebeğim olucak Rabbim nasip ederse o yüzden bu korkularım..

Karnınız büyüsün tekmeler başlasın göbek başında tekme bekleyeceksiniz 😍 azalır bulantılar korkmayın. Ultrasonda bir insana benzesin gün sayıyo insan görmek için :) baba doğunca anlayacak zaten. Ben elime bile alamam diyen esim bebek eve gelince altını alıp göğsünde uyuttu hep 😌
Allah ım inşallah dediğiniz gibi olur 🤲🏻 Tekmeyi hissedince bütün korkularım geçer inşallah..

Uzun ve zor bir yola girdiniz. Hemen kucağa alınca çok seveceğiniz beklentisinde olmayın. İlk aylar her şey çok zor olacak. Yaşamadan asla anlaşılamıyor. Evet uyuyamayacaksın diyorlar ama o anı yaşamadan anlamıyorsun. Dolayısıyla mutlaka çok seveceksiniz ama zamanla. Her geçen gün büyüyen bir sevgi.
ilk hareketlerini hissedince bu hisler geçecek, lohusalık geçince emek emek sevgin de artacak.
hamilelik, doğum, çocuğu büyütmek çok zor, aşırı zor ama bir yandan da çok keyifli.

Regl sancilari, mide bulantisi sonralari reflu, refluyle gelen oksuruk ve oksurukten dolayi sirt agrilari

hamileligim bana gore zordu ama simdiden ozledim hamileligimi. Bilhassa son 1 ayi. Cok guzeldi.Bendencok soylendim. Hamileligin bu kadar zor oldugunu bana kimse soylemedi dedim. Endiselerim boyut degistirdi kendimi taniyamaz oldum. Hep bir tarafa yatmak cok yordu beni

ama hepsi gecti bebegim 3 aylik ve su an en Onemli o. Hayat amacim tum ysama sebebim, bir seyler basarabilecegime inancim o. Geciyor hepsi ama yerine baska seyler geliyor. Hormon hepsi hormon.

Uzun ve zor bir yola girdiniz. Hemen kucağa alınca çok seveceğiniz beklentisinde olmayın. İlk aylar her şey çok zor olacak. Yaşamadan asla anlaşılamıyor. Evet uyuyamayacaksın diyorlar ama o anı yaşamadan anlamıyorsun. Dolayısıyla mutlaka çok seveceksiniz ama zamanla. Her geçen gün büyüyen bir sevgi.
ilk hareketlerini hissedince bu hisler geçecek, lohusalık geçince emek emek sevgin de artacak.
hamilelik, doğum, çocuğu büyütmek çok zor, aşırı zor ama bir yandan da çok keyifli.
Uykusuzluk bile beni korkutmuyor hiç sevememekten çok korkuyorum neden böyle bir düşünce içerisindeyim kendime şaşırıyorum.İnşallah hepinizin de dediği gibi olur 🤲🏻

Back
X