bebeğimi stresden hemen doğuracagım

peki eşin ve kayınvaliden bu durumun farkındamı ne diyolar bencede ev alma işini erteleyin derim çalışmak ve çocuk çok zor olacak mademki kayınvalidenin bakmasını istiyosun aynı ev daha mantıklı sabahları çocuğu yatağından kaldırıp götürmek akşam almak çok zor bence kreşe kadar orada kal derim belki daha güzel bi ev almak için birikim yapabilirsin

Eltimin düşüncesini kayınvalıdem bana soyledı .İstese o fikri bana soylemezdi herhalde eşim boşver ne istiyorsa yapsın o kadar kolay degıl dedi.Eşim begendıgımız evı alalım dedı bende almayacagız ev dedım şimdilik aynen cocugumu yazık olacak ne kadar para bırıktırırsek bızım ıcın daha ıyı olacak tabıkı

Bazı insanların aklı hinliğe kötülüğe çalışıyor.Eşim abısınden hiç böyle birsey beklemezdi gercek yuzunu gordü en azından .Ben abisinde de suç buluyorum melek gıbı insan cok da severım kendıni bugune kadar allaha sukur cok ıyı anlastık. eltımle de oyle ama ardımdan kuyu kazıyormus benım haberım yok kıskanclıkları oluyordu görmemezlikden gelıyordum her seferınde olur dıyordum ama bu sonuncu oldu bundan sonra bırsey desın bende konuscam

ee ne güzel işte herkes senin tarafında takma kafana çalışma hayatına devam etmek istiyosan orada kal derim bebği bakıcıya vermek hiçte kolay değil maddi manevi çok zor hele bi doğum yapın kv bile vermek istemezsiniz eltiniz amacına ulaşamıyo ne güzel :))...

aradım bızım evdeymiş :)) ne yaptınız dedı vazgectık ev almakdan dedım sesi gitti hımm dedı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…