Tesekkur ederim canim. Ders cikarinca insanin gozu aciliyor. Hayir demeyi ogrenmek lazimmis onu anladim.Empati yeteneğim iyidir :)
Buradakiler atıp tutuyor fazla ciddiye alma
Kendımı senın yerıne koyup cevap verıyorum ben kendımı çok kullandırdım birazcık ama birazcık akıllandım o yüzden kendını kullandıran insanlara çok üzülüyorum ve sinir oluyorum
Ama sende onu görmedım akıllı bi kadın ve iyi bir annesin
o zaman size bravo şahsen ben 7/24 beraber olamam. siz cok mukemmel bir annesiniz. bense bencilim.Insanin evladiypa 7 24 birliktw olmasinin neyi sacma? Gerçekten cok ilginc ve cok komiksiniz :)
Komsum daha once bakti kuzenime oturdugum yerden gelin sldilar. Kinaya gittim. Surekli aradim sordum duruyor. Esim evdrydi o da bskmsya gitmis eve gotureyim drmis komsum demis dutuyor annesi gelene kadar kalsn. Yinr kards yagmurda komsum bakiyor brn alisverisr gidiyrm sogukts cikmasn diye. Yani ilk drfa olan bisey degil. Bu arkadasim da surkli grl git yaptgi icin bebegim onu taniyor,Arkadasinin surekli aramasi belki panik oldugundandir. Bebek surekli aglayip susmayinca korkmustur belki oyle geldi aklima.
Daha once hic bebegini birine birakip gittin mi. İlk defaysa keske o kadar uzun sure birakmasaydin. Karni tok da olsa annesini goremedigi icin panige kapilio aglamis olabilir. Benim de 5 aylik bebegim var bazen banyoya girdigimdr bile apar topar cikiyorum evdeki o kadar insan susturamiyor. Beni gorur gormez basliyo gulucukler atmaya. Birakicagin zaman alistirarak yap bence birakicagin kisiyle ve seninle bir sure zaman gecirsin sonra kisa sureli birak sureyi yavas yavas uzatabilirsin.
Bak bunları bilmiyordum Ozaman okadar katı olma arkadaşına belkide gerçekten ağlamıştırKomsum daha once bakti kuzenime oturdugum yerden gelin sldilar. Kinaya gittim. Surekli aradim sordum duruyor. Esim evdrydi o da bskmsya gitmis eve gotureyim drmis komsum demis dutuyor annesi gelene kadar kalsn. Yinr kards yagmurda komsum bakiyor brn alisverisr gidiyrm sogukts cikmasn diye. Yani ilk drfa olan bisey degil. Bu arkadasim da surkli grl git yaptgi icin bebegim onu taniyor,
benimde kimsem yok burda. ama kocamda bende bazen birbirimize birakiyoruz o arkadaslariyla bende arkadaslarimla vakit geciriyoruz. bazende eski bakicimiz ve yeniye birakiyoruz cikiyoruz. biz bakicilarimizla aile gibiyiz.Bunda haklısınız hava almak iki kelam etmek ihtiyaç
Ama kime bırakacak bizde saatlik bakıcı kültürü yok sadece anneyi görerek büyüyen çocuk başkası ile durmaz ki
Babası ile bile zor durur
Geniş aile ortamında büyüse aile apartmanı vs durur tabii ama ben dört duvar arası çocuklardan söz ediyorum
Bebegime bakan komsum daha once kinaya gittim. Arkadasim sinemaya gitme niyetimiz oldugu gun biraktgm kisi. Komsum yetmis yasinda ayni apsrtmanda oturuyrz. Arkadasim evime otobusle yirmi dakika mesafede oturuyor.Bak bunları bilmiyordum Ozaman okadar katı olma arkadaşına belkide gerçekten ağlamıştır
Tresekkur ederim canim. Zaten cocugum huyduz bi cocuk olsa asla birakmazdim.Matunumm sonuna kadar haklısın arkadaşın bir çıkarcıymış maalesef.Böyle insanlarla muhabbet zarar mesafe yarardır..
Bende bize gelen bir teyzeye bebeğim sallanmadan uyuyor dedim.Ona rağmen o sıralar iki üç kere geldi ve salladı ve sallanmaya alıştı yavrumMinik bebeklerin huyu hemen değişir bilirim sallaması hiç iyi olmamış.
Bebeğinize ayrıca MaşAllah diyorum sizi de takdir ediyorum.Sağlıcakla
Daha once bi bskiciya cocugunu bsktiran bi arkadasim yok burda . hep snan . Babane bakmis. Oyle olsa guvrn meselesi der parasini verip baktirirdm brnde.benimde kimsem yok burda. ama kocamda bende bazen birbirimize birakiyoruz o arkadaslariyla bende arkadaslarimla vakit geciriyoruz. bazende eski bakicimiz ve yeniye birakiyoruz cikiyoruz. biz bakicilarimizla aile gibiyiz.
Nr kadar guzel yazmissin canm. Keske herkes senin dusuncende olsa. Ama bekara kari bosamak kolay diye bosuna dememisler. Atip tutanlari da anliyrm. Sosyal hayatlari bitmis drmek.Anneliğinizden dem vuran yorumları densiz buldum. Sağlıklı olan şey sizin çocuğunuzu olduğu kadar kendi iyiliğinizi de düşünmeniz zaten. İki üç saat tanıdık birine bırakılıp yetişkin sinemasına gidildi diye çocuğun psikolojisi bozulmaz merak etme. Esas çocuğuyla yapışık yaşayan ve çocuğu var diye kendini unutan kadınlar sağlıksız. O çocukları sağlıksız. Buralarda bilr mutsuzluktan elaleme sarıyorlar. "Aa ben bilmemkaç yaşındaki çocuğumu bir an bile bırakıp bir yere gitmediiimm, sen de gidemezsin. Benim hayatım bitmiş, senin de bitsin, yoksa anne değilsin" hadi be oradan. Çocuğunuzla da aktivite yapın, kendiniz de ayrı aktivite de yapın. Çocuğunuz gibi kendiniz de hayatınızı yaşayın. Siz mutlu ve dinç olacaksınız ki çocuğunuz da mutlu olsun. Çocuğuna kim daha çok hayatını adayıp kim en çok yapışık yaşarsa o en iyi anne olmuyor. Bu tür kadınlar da çocuklar da üzücü aksine.
Ha pardon lafımı geri aldım sakın gitme:)Bebegime bakan komsum daha once kinaya gittim. Arkadasim sinemaya gitme niyetimiz oldugu gun biraktgm kisi. Komsum yetmis yasinda ayni apsrtmanda oturuyrz. Arkadasim evime otobusle yirmi dakika mesafede oturuyor.
Ha pardon lafımı geri aldım sakın gitme:)
Yani oyle canm ayrics ben hic bir cocugun oyalanmayacagina insnmiyrm. İki camfan disari baksr iki oynars . Oyuncak verirsn sakinler.Ha pardon lafımı geri aldım sakın gitme:)
Komsum apartmanimda oturuyor. Sinema icin biraktgm arkadasm baska biri karisiklik olmasn lutfen. Yani cocugumu ilk drfa kendmden ayirmadm aliskin.Komsum daha once bakti kuzenime oturdugum yerden gelin sldilar. Kinaya gittim. Surekli aradim sordum duruyor. Esim evdrydi o da bskmsya gitmis eve gotureyim drmis komsum demis dutuyor annesi gelene kadar kalsn. Yinr kards yagmurda komsum bakiyor brn alisverisr gidiyrm sogukts cikmasn diye. Yani ilk drfa olan bisey degil. Bu arkadasim da surkli grl git yaptgi icin bebegim onu taniyor,
Anladim canim yani yuz kere aramasini gerektirecek bir durum yok haklisin o zaman ne diyim yani insanbi sonradan arayip sorar nasil oldu bebis bi problem var mi diye.Komsum daha once bakti kuzenime oturdugum yerden gelin sldilar. Kinaya gittim. Surekli aradim sordum duruyor. Esim evdrydi o da bskmsya gitmis eve gotureyim drmis komsum demis dutuyor annesi gelene kadar kalsn. Yinr kards yagmurda komsum bakiyor brn alisverisr gidiyrm sogukts cikmasn diye. Yani ilk drfa olan bisey degil. Bu arkadasim da surkli grl git yaptgi icin bebegim onu taniyor,
Aynen bende bunu bekleedim zaten . bi kere aramadi cok zoruma gitti.Anladim canim yani yuz kere aramasini gerektirecek bir durum yok haklisin o zaman ne diyim yani insanbi sonradan arayip sorar nasil oldu bebis bi problem var mi diye.
Doğru tabi bide sinema sonuçta yok ya o kıskanmış bence.ay yürümeye başlayınca hiç bırakılmıyor cam falan çok tehlikeli dikkatli olunYani oyle canm ayrics ben hic bir cocugun oyalanmayacagina insnmiyrm. İki camfan disari baksr iki oynars . Oyuncak verirsn sakinler.
doğumdan sonra görüşelim
Kesinlikle haklısın oğlum 14 aylık çok şükür ki annemde kv yakın işim olunca onlar bakıyo ve inan ben yeri geliyo bunalıyorm ağlıyorum çok zor bi bebek benim oğlum, insan bi nefes almak istiyo sen haklısın ama arkadaşın çok kötü yapmış ne var sanki durduramayacak bebeği ha şu var benim oğlumda benim yokluğumu farkedip mızmızlık yapıyomuş ama yinede oyalıyolar yani, sana ahkam kesenlerin çoğu hamile doğursunlarda göreyim onları kaçacak yer ararlarAnneligimi sorgulayacak bi durum yok. Ki olsa da bu size dusmez. İki saat bi sinemaya gitmek istedim diye nerdeyse mezar acipmicine koyacaksniz brni. Sagol destegin icin slowcat. Herkes anlamiyor iste. Brn sezeryanli halimle karnimda dikisle onuncu gunumden beri tekim. Yeri geliyor ekmek almaya cikamiyotum. Ac kaliyorum. Kahvaltida ekmegim yoksa maksrna yapiyorum. Ac kalmiyim diye. Bughnleri de yasadim. Kimse kimsezi kalmayinca yanlizligin nasil bisey oldugunu bilemez. Kshvaltya ekmek almaya cikamiyorum diyorum. Bi sinemsya. Gitmek istedik vatan millet sorunu oldu. Herkese ne kadar kolay tak tak yazip kotulemek. İnsallah sizde benm gibi kimsesizligi tadar ve bu konustuklariniza pisman olursunuz. Cocuguma da dort dortluk bakiyorum. Gelisimi de konusmasi da yasitlarinin onunde. Bi sinema icon anneligini sorgula diyen bayan sen once insanligini sorgula bence. Vicdan var mi bende de. Bu kadar neden katiyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?