Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Tesekkur ederim canim. Ders cikarinca insanin gozu aciliyor. Hayir demeyi ogrenmek lazimmis onu anladim.

Komsum daha once bakti kuzenime oturdugum yerden gelin sldilar. Kinaya gittim. Surekli aradim sordum duruyor. Esim evdrydi o da bskmsya gitmis eve gotureyim drmis komsum demis dutuyor annesi gelene kadar kalsn. Yinr kards yagmurda komsum bakiyor brn alisverisr gidiyrm sogukts cikmasn diye. Yani ilk drfa olan bisey degil. Bu arkadasim da surkli grl git yaptgi icin bebegim onu taniyor,

Bak bunları bilmiyordum Ozaman okadar katı olma arkadaşına belkide gerçekten ağlamıştır

Matunumm sonuna kadar haklısın arkadaşın bir çıkarcıymış maalesef.Böyle insanlarla muhabbet zarar mesafe yarardır..
Bende bize gelen bir teyzeye bebeğim sallanmadan uyuyor dedim.Ona rağmen o sıralar iki üç kere geldi ve salladı ve sallanmaya alıştı yavrum Minik bebeklerin huyu hemen değişir bilirim sallaması hiç iyi olmamış.
Bebeğinize ayrıca MaşAllah diyorum sizi de takdir ediyorum.Sağlıcakla

benimde kimsem yok burda. ama kocamda bende bazen birbirimize birakiyoruz o arkadaslariyla bende arkadaslarimla vakit geciriyoruz. bazende eski bakicimiz ve yeniye birakiyoruz cikiyoruz. biz bakicilarimizla aile gibiyiz.

Bak bunları bilmiyordum Ozaman okadar katı olma arkadaşına belkide gerçekten ağlamıştır
Bebegime bakan komsum daha once kinaya gittim. Arkadasim sinemaya gitme niyetimiz oldugu gun biraktgm kisi. Komsum yetmis yasinda ayni apsrtmanda oturuyrz. Arkadasim evime otobusle yirmi dakika mesafede oturuyor.

Tresekkur ederim canim. Zaten cocugum huyduz bi cocuk olsa asla birakmazdim.

Anneliğinizden dem vuran yorumları densiz buldum. Sağlıklı olan şey sizin çocuğunuzu olduğu kadar kendi iyiliğinizi de düşünmeniz zaten. İki üç saat tanıdık birine bırakılıp yetişkin sinemasına gidildi diye çocuğun psikolojisi bozulmaz merak etme. Esas çocuğuyla yapışık yaşayan ve çocuğu var diye kendini unutan kadınlar sağlıksız. O çocukları sağlıksız. Buralarda bile mutsuzluktan elaleme sarıyorlar. "Aa ben bilmemkaç yaşındaki çocuğumu bir an bile bırakıp bir yere gitmediiimm, sen de gidemezsin. Benim hayatım bitmiş, senin de bitsin, yoksa anne değilsin" . hadi be oradan. Çocuğunuzla da aktivite yapın, kendiniz de ayrı aktivite de yapın. Çocuğunuz gibi kendiniz de hayatınızı yaşayın. Siz mutlu ve dinç olacaksınız ki çocuğunuz da mutlu olsun. Çocuğuna kim daha çok hayatını adayıp kim en çok yapışık yaşarsa o en iyi anne olmuyor. Bu tür kadınlar da çocuklar da üzücü aksine.

benimde kimsem yok burda. ama kocamda bende bazen birbirimize birakiyoruz o arkadaslariyla bende arkadaslarimla vakit geciriyoruz. bazende eski bakicimiz ve yeniye birakiyoruz cikiyoruz. biz bakicilarimizla aile gibiyiz.
Daha once bi bskiciya cocugunu bsktiran bi arkadasim yok burda . hep snan . Babane bakmis. Oyle olsa guvrn meselesi der parasini verip baktirirdm brnde.

Nr kadar guzel yazmissin canm. Keske herkes senin dusuncende olsa. Ama bekara kari bosamak kolay diye bosuna dememisler. Atip tutanlari da anliyrm. Sosyal hayatlari bitmis drmek.

Bebegime bakan komsum daha once kinaya gittim. Arkadasim sinemaya gitme niyetimiz oldugu gun biraktgm kisi. Komsum yetmis yasinda ayni apsrtmanda oturuyrz. Arkadasim evime otobusle yirmi dakika mesafede oturuyor.
Ha pardon lafımı geri aldım sakın gitme:)

Komsum apartmanimda oturuyor. Sinema icin biraktgm arkadasm baska biri karisiklik olmasn lutfen. Yani cocugumu ilk drfa kendmden ayirmadm aliskin.

Anladim canim yani yuz kere aramasini gerektirecek bir durum yok haklisin o zaman ne diyim yani insanbi sonradan arayip sorar nasil oldu bebis bi problem var mi diye.

Yani oyle canm ayrics ben hic bir cocugun oyalanmayacagina insnmiyrm. İki camfan disari baksr iki oynars . Oyuncak verirsn sakinler.
Doğru tabi bide sinema sonuçta yok ya o kıskanmış bence.ay yürümeye başlayınca hiç bırakılmıyor cam falan çok tehlikeli dikkatli olun

Kesinlikle haklısın oğlum 14 aylık çok şükür ki annemde kv yakın işim olunca onlar bakıyo ve inan ben yeri geliyo bunalıyorm ağlıyorum çok zor bi bebek benim oğlum, insan bi nefes almak istiyo sen haklısın ama arkadaşın çok kötü yapmış ne var sanki durduramayacak bebeği ha şu var benim oğlumda benim yokluğumu farkedip mızmızlık yapıyomuş ama yinede oyalıyolar yani, sana ahkam kesenlerin çoğu hamile doğursunlarda göreyim onları kaçacak yer ararlar

Bizim insanımız hakaret etmeden tartışmayı hala öğrenemedi. Kadıncağız birkaç saat nefes almak istemiş ne var bunda? Siz bırakırsınız, bırakmazsınız o sizin bileceğiniz şey ama anneyi suçlamak nedir ya? Büyükk yeğenimi yengemle ben, küçüğü de annem babam büyüttü. Ne anneye soğuklar ne de özgüvensizler. Üstelik çocuğun anneden başka güvenenileceği, kendisini seven ilgilenen çokça insan olduğunu görmesinde nasıl bir yanlışlık olabilir? Herkesin sevdiği, ilgilendiği bir bebek olmak bana göre şımartıcı derecede güzel bir şey. Bebeğinizi kendinize bağımlı kılmayın nolur ya. Bir de lütfen 3 saatlik bir ayrılık için kimsenin anneliğine laf etmeyin, ayıptır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…