Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Kesinlikle katılıyorum size çok dogru söyledikleriniz

Katiliyorum sana. Bilmeyenler bos bos konusuyor.

Tesekkut ederim. Bunu anlamiyo kimse malesef.

Tum yorumlari okuyamadim ama gozuken su ki konu sahibesinin sinemaya gitmesini baya yadirgayanlar olmus,anneligine laf etmisler yok nasil durursun iki saat sinemada vs vs.Arkadaslar cocuk dogduktan sonra tum hayatinizi ona adamak cok yanlis bir sey zira sizin KENDI hayatiniz var. Tabi cocuk dogunca duzen degisiyor ama bu demek olmuyor ki artik kendinize,esinize zaman harcamayacaksiniz. Yok ozguven sorunu olur cocukta yok bilmem ne ya birakin allah askina biraz mantikli olalim. Alman arkadasim cocugu dogduktan bir kac ay sonra annesine verip 5 gunluk tatile cikmisti kocasiyla kafa dinlemek icin ki bence cok hakli. Bebek simdi 3 yasinda ve hic bir sorunu yok...Annelige laf edenler zaten ayri bir mesele onlara cevap yazma geregi bile duymuyorum.

Frekansları tutmanıştır evdekilerle oğlunuzun. Belki çok usludur ama siz gelene yetişene kadar hıçkırıklarla ağlamış olabilir arkadaşınızda panik yapıp bolca mesaj atmış olabilir. Ama menfaatçi birine benziyor gibi geldi bana eğer sizden başka yanınında güvenebileceği samimi birisi yoksa ilerde ben çocuğuna baktım ama bana yardım edip çocuğuma bakmıyor diyebilir hesapçı sankim biraz :)

Türk kadınları için annelik = kul olmak, köle olmak, çocucksuz saniye geçirmemek, yavrummm oğlum kızımmmm bebeğimmm diye dramaya arabeske bağlamak, dünyada tek çocuk doğuran kadın olmak, kadınlar artık uzaya giderken çocuk büyütmeyi evreni keşfetmekle eşdeğer saymak vs vs

O yüzden bazılarının gözünde iki saatlik sinemaya gitmek sizi kötü anne yapar, normaldir, umursamayın.
Ama bana göre annelikle kadınlığı karıştırmayan birisiniz. Siz psikoloik yönden sağlıklı olacaksınız ki çocuğunuz da mutlu bir bebek olsun. Doğru yoldasınız. Taktir ettim sizi

arkadaşınızın çocuğu yok galiba. bence bakarım ederim demiş de çocuğun ilk mızlanmasında acayip panik olmuştur. o kadar araması falan ondandır. diyememiştir.
bana öyle geldi.
bunu hesaba katmanız lazımdı. hiç çocuk büyütmemiş birine çocuk emanet edilmez bence.

1.Önceden ne yazdığınızı okumadım.2.sizin ne yaptığınız zerre kadar umrumda değil 3.ben size değil bebeğinizi tv karsısında uyutmanızı eleştiriyorum ki bu zararınıza değil faydanıza ki anlamamışsınız 4-8 aylık bir bebek tv karşısında uyutulmaz, açıkken aynı odada dahi durmaz 5-ha çocuk benim diyorsanız ilerdede lütfen aaa çocuğum şu yaşa geldi hala konuşmuyor diye bık bık bık tarzında postlar açmayın 6-umarım neden bu kadar yazdığımı anladınız.
Sana laf anlatmicam. Brlli ki anlamiyosun.
1.Önceden ne yazdığınızı okumadım.2.sizin ne yaptığınız zerre kadar umrumda değil 3.ben size değil bebeğinizi tv karsısında uyutmanızı eleştiriyorum ki bu zararınıza değil faydanıza ki anlamamışsınız 4-8 aylık bir bebek tv karşısında uyutulmaz, açıkken aynı odada dahi durmaz 5-ha çocuk benim diyorsanız ilerdede lütfen aaa çocuğum şu yaşa geldi hala konuşmuyor diye bık bık bık tarzında postlar açmayın 6-umarım neden bu kadar yazdığımı anladınız.bu arada ben anlıyamıyorum ya bir anlatmayı dene istersen.şu yüzden tv açıyorum de mesela

Tesekkur ederm csnim. Bizim hsnimlarimiz cok ysnlis anladi beni. Sen ve senin gibi dusunen cok sz var.

Annesi ve kizkardesi de ordaydi. Kendi dedi getir diye. Annesi olmasa ben hic birskmazdm zaten.

İki saat bile bakamamis. Ki bakmak zorunds degil de. Ben zirt pirt arwmasna kiziyorum. Geliyorum dedgm halde neden bu baski. O aradikca ben ucmayacagim yani. Bendr buna kiziyorum.

Tesekkur ederim ayni dusunceleri paylasiyrz. Bi sinema goz cikardi burds. Ki burda sinema sorun degil sorun geliyorum dedigim halde burnumdann getirmesi surekli arayip mesaj atmasi.

ben de hiç anlamam bu tipleri. yeminle tekrar görüşmeyebilirdim. siz mesaj atıp durdu dedikçe beni bastılar. ağlayınca çatlayıp ölmez ki at değil bu çocuk. biraz sabret.

ben de hiç anlamam bu tipleri. yeminle tekrar görüşmeyebilirdim. siz mesaj atıp durdu dedikçe beni bastılar. ağlayınca çatlayıp ölmez ki at değil bu çocuk. biraz sabret.
Ahh ahhh bi de bsna sor sen ..suan bile sinirimdrn catlamak uzereyim.

Endişelerimde haksız çıkmama inanın ki sevindim.Beni artık anladığınızı var sayıyorum.Arkadaşınızı da boş verin..size şimdiden ben buyum sinyalini vermiş

Endişelerimde haksız çıkmama inanın ki sevindim.Beni artık anladığınızı var sayıyorum.Arkadaşınızı da boş verin..size şimdiden ben buyum sinyalini vermiş
Tesekkur ederim. Hrrkes kendi cocugunun iyiligini ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…