Surup yok demissiniz zaten. Ama aklınızda bulunsun, paranox tan sonra calpol verilmesi pek tercih edilmez. 2 saat sonra dolven verebilirsiniz. Ama en temiz evde iki ilacı da bulundurun acil durumda calpol-dolven 4 saatte 1 donusumlu vermek.Paranox diye fitil verdim
Bi şey soracağım normal Zamanda bebeğimin ateşi çıjtığını nasıl anlarım ilk bebeğim
İmkan varsa en iyisi hastaneye gitmek.Uyumasi normal mi acaba suan 37.6 oldu ama 11den beri uyuyor
O nasıl saçma iştir. Çocuk hastanesi ayrı bir binada olabilir mi? Gidecek yer yoksa 6 saati iyi değerlendirmeye bakın. Kıyafetlwrini çıkartıp sadece beziyle yatırmak en mantıklısı sanırım. Sirkeden uzak durmakta fayda var. Ara ara ıslak bezlerle silebilirsiniz. Allah acil şifa versin yavrunuza. İnşallah sabaha bir şeyi kalmaz. Bir de bol su içirinDoktora gittik biz birsey yapmiyoruz uzmanlij alanim degil dedi cocuk dokturu yokmus diye
Cok tesekurler sozde istanbulda yasiyoruz ama doktor yok hic birsey yapamam dedi ben ne yapacagimi bilemedim birsuru sey dedim ciktim suan sadece bezle uyanik duruyor insallah gecer cok zor birsey ya bir dusuyor bir cikiyorO nasıl saçma iştir. Çocuk hastanesi ayrı bir binada olabilir mi? Gidecek yer yoksa 6 saati iyi değerlendirmeye bakın. Kıyafetlwrini çıkartıp sadece beziyle yatırmak en mantıklısı sanırım. Sirkeden uzak durmakta fayda var. Ara ara ıslak bezlerle silebilirsiniz. Allah acil şifa versin yavrunuza. İnşallah sabaha bir şeyi kalmaz. Bir de bol su içirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?