Çocuk Hastalıkları Bebegimin atesi dusmuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Uyumasi normal mi acaba suan 37.6 oldu ama 11den beri uyuyor

Hastaneye götürün imkaniniz varsa... dünden beri atesliydiyse keske öglen gitseydinkz doktora... ates herseyden gelir ya cok gecmis olsun. Atesi hizli düsürim diye cocugu buz gibi suya sokmayin yada islak bez alnina kollarina koyuyorsaniz soguk olmasin. Havale gecirebilir sicakdan soguga hizli gecis yaparsa. Kullanacaginiz su ilik olsun

Gidin büyük ihtimal antibiyotik vereceklerdir geçmiş olsun

Paranox diye fitil verdim
Surup yok demissiniz zaten. Ama aklınızda bulunsun, paranox tan sonra calpol verilmesi pek tercih edilmez. 2 saat sonra dolven verebilirsiniz. Ama en temiz evde iki ilacı da bulundurun acil durumda calpol-dolven 4 saatte 1 donusumlu vermek.

Reactions: msy
Bi şey soracağım normal Zamanda bebeğimin ateşi çıjtığını nasıl anlarım ilk bebeğim

Zaten ateşi yada bir sıkıntısı olduğunda mutlaka ağlayarak sinyal veriyorlar.tenine temas ettiğinizde hissedersiniz ve sonrasında mutlaka ateşini ölçerek en net sonucu alırsınız.acaba dereceniz doğru ölçüyor mu ki?ben evdeki dereceyi doktora giderken yanıma alıp doktorun derecesi ile kontrol etmiştim siz de yapın bunu.acile gidin bebeğiniz de siz de rahat edersibiz.

Uyumasi normal mi acaba suan 37.6 oldu ama 11den beri uyuyor
İmkan varsa en iyisi hastaneye gitmek.
Çocuğunuzu siz daha iyi tanirsiniz. Yorgunluktan mi uyuyor yoksa kendinden geçmiş gibi mi? Uyandirdiginiz da normal hastalık halsizligi mi daha mı fazlası? Bence soğuk kompresi tekrar edin, zaten uyanır, bebeği de gozlemlemis olursunuz

Doktorlar sirke ve soguga yakin suyla banyo onermiyolar.su cocukta sok etkisi yaratabilir.ayaklarinin altini koltuk arasini bacaklarinin arasini islak bezle sil.ev sicaksa camlari acip evin serinlemesini sagla.o zaman belki faydasi olur.doktoru da ihmal etme .gecmis olsun

Önemli olan ateşi düşürmek değil ki. Bebeğinizde ateşe neden olan rahartsızlığı gidermek lazım. Ateş yalnızca rahatsızlığın belirtisi. Ateşi düşürerej rahatsızlığını yok edemezsiniz. O yüzden taksi çağırın, komşudan isteyin ama mutlaka doktora götürün. Bu arada diş çıkarmada ateş bildiğim kadarıyla 38i geçmezmiş. Bir de havale için illa 40 derece sıcaklığa gerek yokmuş. Daha düşük ateşte bile havale ihtimali varmış. Biz uzmano değiliz. Kendi bildiklerimizi, duyduklarımızı yazıyoruz. O yüzdeb lütfen gecikmeden doktora gidin.

Doktora gittik biz birsey yapmiyoruz uzmanlij alanim degil dedi cocuk dokturu yokmus diye

Doktora gittik biz birsey yapmiyoruz uzmanlij alanim degil dedi cocuk dokturu yokmus diye
O nasıl saçma iştir. Çocuk hastanesi ayrı bir binada olabilir mi? Gidecek yer yoksa 6 saati iyi değerlendirmeye bakın. Kıyafetlwrini çıkartıp sadece beziyle yatırmak en mantıklısı sanırım. Sirkeden uzak durmakta fayda var. Ara ara ıslak bezlerle silebilirsiniz. Allah acil şifa versin yavrunuza. İnşallah sabaha bir şeyi kalmaz. Bir de bol su içirin

Cok tesekurler sozde istanbulda yasiyoruz ama doktor yok hic birsey yapamam dedi ben ne yapacagimi bilemedim birsuru sey dedim ciktim suan sadece bezle uyanik duruyor insallah gecer cok zor birsey ya bir dusuyor bir cikiyor

Ilık banyo ve acile götürün havale falan geçirmesin. Geçmş olsun. İhmal etmeyn

Uykuya kalmayn sürekli ölçün ateş düsürücü verin ve ince giydirin

Bebeğinizin durumu nasıl? İnşallah ciddi bir şey yoktur.

Dun kendi doktoruna gittik aksama dogru bir daha yukseldi yine gittik serum taktilar ama dusmedi geceye kadar ordaydik 2 serum ve soguk kompresten sonra dustu sukur eve geldik ama suan yine cikti atesi ne yapacagimi bilmiyorum

Ateşe sebep olan şeyi söylemediler mi? Onun tedavisi yapılsa ateş de düşer büyük ihtimalle. Benim kızım da bikaç ay önce bu şekilde rahatsızlandı ve antibiyotik, 2 ateş düşürücü şurup verdiler. Ve yaklaşık ateş 2 gün civarı düştü çıktı. Size de ateş düşürücü dışında ilaç verildi mi?

Soguk alginligi galiba ilac verdi onu icmiyor icince kusuyor antibiyotik vermedi atesi 38 den dusmuyor ne yapacagimi sasirdim 1 seruma 96 lira aldilar zaten paran yoksa olecen belliki devlet kabul etmiyor

İyileşir Allahın izniyle. Üstünü giydirmeyin pek. Ateş düşürücü şuruplara devam edin bakalım. İnşallah tez zamanda toparlar.

Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama ateşten bu kdar korkmayın zaten küçük bebekler havale geçirmezler ateş vücudun savunma mekanizması sonuçta ben kendi çocuklarımda çok huzursuz değilse düşürmeye çalışımiyorum.bi de calpolu çok sık aralıklarla vermeyin.çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…