Çocuk Hastalıkları Bebegimin atesi dusmuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebekler yada çocuklar ateslendiginde
Soyun ılık su dolu bir küvete oturtun. Önce vücudunu ılık suda ıslatın en son başından ılık suyu dökün. Ve çıkarın.
Havluya sarın. Her yerini kurulayin nemli Havluda sarılı bir şekilde biraz bekletin. Ve tek kat bir bady yada iç camasirlarini giydirin. Bebekse ince bir corapta giydirebilirsiniz.
Fitil kullanacaksaniz atescdusurucu veya onceki fitil ardından 4 saatten önce doktor kullan demeden kullanmayın. 39 ve üstü ateş için fitil kullanılır. Çocuk rahat uyusun bu gece diyip vermeyin.
Ateşli çocuğu kucaginizda gezdirmeyin. Ateşi düşmez.
Sirkeli su değil. Ilık su ile alnina ve koltuk altına bez koyun.
soğuk su koymayın. Titremeye başlarsa devam etmeyin.
Geçmiş olsun. .

Reactions: msy
Hepinize cok tesekkurler atesi dustu simdilik ama kandaki neu degeri cok dusuk oldugu icin bagisiklik sistemi cokmus durumda hastaneye yatisa aldilar fakat benim belim tutulmus durumda ve oglumu kucagima bile alamiyorum hastaneye de sadece kadin kabul ediyor burda hic kimsemiz olmadigi icin hastanede kalmaktan vazgectik suan evimize geldik cok caresizim ne yapacagimi bilemez haldeyim

Merhaba arkadaslar burada aciyorum konuyu ama aksamdan beri atesi dusmuyor doktoru aradik fitil ver dedi verdik simdi yine basladi 39 dan dusmuyor ne yapabilirim yardim edin lutfen hastaneye gotureyim mi
Çaresizce hastanede bu konuyu araştırıyordum sizi gördüm aynı şeyi yaşıyorum bir haftadır en son hastanede yatış verdi dr serum takıldı 36 saat takılıcak antibiyotik serumu ..ateş duşuruculer hala ateşi buna rağmen tam duşmuyor ben en acıbadem hastanesinde yatırmama rağmen duşuremediler.. ne olur beni haberdar et belki aynı enfeksiyondur

Viral enfeksiyonmus bizimkisi kandaki neu degeri dusuk diye yatis verdiler ama ben yatirmadim evde daha iyi bakarim dedim cunku bagisiklik sistem coktugu icin herturlu hastaligi kapma riski vardi ozeldeki kendi doktoru yatisi gerekli gormedi kendiliginden gececek dedi ve 5 gunluk atesten sonra kendiliginden dustu atesi hic ilac falan kullanmadik sadece atesi varken serum falan verdiler zorla dusurduler

bizimde 5gun yüksek ateş ve ilaçlara rağmen duşmedi iki gündür hastanedeyiz 36saatttir serum takılı kan tahlilinde enfeksiyon çok yavaş duşuyor bugün 7gun ..çocuğunun duzelmesine çok sevindim..inşallah bizde iyileşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…