Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Ateşi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
33
merhaba arkadaşlar bugünle birlikte oğlumun 4 gundur ateşi var 39.9 a kadar çıkıyor fitil veriyorum fayda etmiyor ılık duş aldırıyorum oda fayda etmiyor doktor Boğaz'ında iltihap var dedi ama ateşlendiği gun baktım bir diş çıkarmış insanmıdır aceba dün Ateş'ten dolayı biçiminde kızarırlar oluştu napacagımı bilemiyor saatte bir ölçüyorum kaç gundur bYgın gibiyim uykusuzluktan üzerinde tek atlet var başka birşey giydiriyimmi aceba yardım edin lütfen

Canim 4 gun diyorsun acile git en yakin zamanda. Doktora da gotursen iyi olurdu. Insallah hemen iyilesir. Iyilestikten sonra da aile doktorunuza gidip ne olursa normaldir hangi belirti ne kadar siddetli olursa ne kadar sure devam ederse anormaldir acile veya doktora gitmek gerekir sorun ogrenin lutfen

Canim 39.9 cok yuksek bir ates bence de hemen oglunu alip acile goturmelisin hatta bulundugun yerde imkan varsa cocuk acil olan bir hastaneye gitmelisin atleti felanda cikar lutfen hicbirsey giydirme benim bebegim ateslendiginde hastanede cirilciplak yapip soguk suyun altina tuttular arti igne felan o sekilde düsürebildik Allah acil sifalar versin size de

Ayrica bogazinda iltahap var diyen doktor bu cocuga igne ilac bisey vermedi mi antibiyotik olarak bukadar yuksek atesin disten degil guclu bir enfeksiyondan olabilecegini dusunuyorum ihmal etmeyin lutfen

Diş ateşi 38in üstüne çıkmaz..hemen doktora götürün beta virüsü olabilir ve çok tehlikelidir.antibiyotik kullanmıyor musunuz.kullanıyorsanız ilk 3gün ateş çıkabilir ama. 4.Gün düşmesi gerekir yanlış antibiyotik kullanıyor olabilirsiniz

Diş bu kadar yüksek ve uzun süre ateş yapmaz. Vucudunda kızarıklık varsa 6. Hastalık diye virütik bir hastalık geçiriyor olabilir. Kötü bir hastalık değildir fakat ateşi kontrol altında tutmaya çalışın. Fitil yerine calpol ve ibufen dönüşümlü verin. 4 günde ateşde azalma olmadıysada dra götürün. Enfeksiyon varsa ateş devam eder ve dahada ilerler. Ama en doğrusu başka bir dra gidin. Buradan size akıl vermemiz bu konuda doğru değil.

di$ boyle ates yapmaz
eger yaninda baska bi belirtisi yoksa ( grip arazlari vs gibi )
cumaya kdr ates kendiliginden dusup dokuntulu bi hastalik gelebilir
su çkçegi,kizamik,6. hastalik vs gibi klasik çocukluk hastaliklarini kastediyorum
baska bisey giydirme

acile gidersende kan tahlili iste kafalrina gore ilaci dayamasinlar

Dikkat edin ama vücudunun bakterilerle savaşma şekli bu. İnşallah bir şey olmaz. Ama ben olsam acile giderdim çünkü çok yüksek ateşi. Rabbim şifa versin..

Derhal acile git kan testi işte..döküntüleri göster..ateş tek başına döküntü yapmaz..kullandığın antibiyotik alerji yapmış ta olabilir.. bisey giydirme bezi islat kasikgina, koltuk altlarına, bacaklarının arka eklem yerlerine köy..soğuk değil, soğuğa yakın ılık suyla banyo yaptır ..biz ancak böyle tavsiyeler verebiliriz..acile git..Allah şifa versin tez zamanda

6. Hastalık olabilir. Genelde döküntüleri ateş bittikten sonra çıkar ama bir ihtimal belki o hastalığı geçiriyordur.

Kan tahlili muhakkak yaptırın ve acile gidin. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

merhaba arkadaşlar bugünle birlikte oğlumun 4 gundur ateşi var 39.9 a kadar çıkıyor fitil veriyorum fayda etmiyor ılık duş aldırıyorum oda fayda etmiyor doktor Boğaz'ında iltihap var dedi ama ateşlendiği gun baktım bir diş çıkarmış insanmıdır aceba dün Ateş'ten dolayı biçiminde kızarırlar oluştu napacagımı bilemiyor saatte bir ölçüyorum kaç gundur bYgın gibiyim uykusuzluktan üzerinde tek atlet var başka birşey giydiriyimmi aceba yardım edin lütfen
Çok geçmiş olsun, ateşli Bebek giydirilmez, Allah korusun ateşe bağlı havale geçirebilir çünkü, arkadaşların dediklerine katılıyorum, boğazında enfeksiyonda olabilir gerçekten lakin 6. hastalık kızamık gibi hastalıklarda Boğaz enfeksiyonuyla başlar, yüksek ateşle seyreder, bu sebeple bazen tanı konmada güçlük çekilebiliyor, hemen acile gidip kızarıklıklar olduğunu, ateşin düşmediğini kan tahlili istediğinizi söyleyin, 4 gün boyunca 40 dereceye yakın ve Ateş düşürücülere dirençli ateş mutlaka doktor tarafından tetkik edilmeli.

Çok geçmiş olsun, ateşli Bebek giydirilmez, Allah korusun ateşe bağlı havale geçirebilir çünkü, arkadaşların dediklerine katılıyorum, boğazında enfeksiyonda olabilir gerçekten lakin 6. hastalık kızamık gibi hastalıklarda Boğaz enfeksiyonuyla başlar, yüksek ateşle seyreder, bu sebeple bazen tanı konmada güçlük çekilebiliyor, hemen acile gidip kızarıklıklar olduğunu, ateşin düşmediğini kan tahlili istediğinizi söyleyin, 4 gün boyunca 40 dereceye yakın ve Ateş düşürücülere dirençli ateş mutlaka doktor tarafından tetkik edilmeli.
Acile götürüyorum Can'ım bakmıyorlar bile tekrar eve gönderiyorlar şimdide 36 ya duştu ama soguk terliyor bebeğimin reflusu var Niğde'sinde ondan olabilirimi aceba

Dikkat edin ama vücudunun bakterilerle savaşma şekli bu. İnşallah bir şey olmaz. Ama ben olsam acile giderdim çünkü çok yüksek ateşi. Rabbim şifa versin..
Amin inşallah götürüyorum acile bakmıyılar napacagımı şaşırdım zaten bünyesi zayıf bide migdesinde reflu var kaç gundur aç susuz

Back
X