Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Ateşi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
di$ boyle ates yapmaz
eger yaninda baska bi belirtisi yoksa ( grip arazlari vs gibi )
cumaya kdr ates kendiliginden dusup dokuntulu bi hastalik gelebilir
su çkçegi,kizamik,6. hastalik vs gibi klasik çocukluk hastaliklarini kastediyorum
baska bisey giydirme

acile gidersende kan tahlili iste kafalrina gore ilaci dayamasinlar
Acile götürüyorum bakmıyılar eve gönderiyorlar keşke kan alsalar şimdide ateşi36 ama çok terliyor

Diş bu kadar yüksek ve uzun süre ateş yapmaz. Vucudunda kızarıklık varsa 6. Hastalık diye virütik bir hastalık geçiriyor olabilir. Kötü bir hastalık değildir fakat ateşi kontrol altında tutmaya çalışın. Fitil yerine calpol ve ibufen dönüşümlü verin. 4 günde ateşde azalma olmadıysada dra götürün. Enfeksiyon varsa ateş devam eder ve dahada ilerler. Ama en doğrusu başka bir dra gidin. Buradan size akıl vermemiz bu konuda doğru değil.
Hani doktoru arıyorum almıyorlar bir suru soru sorup yardımcıda olmuyor dün çok agladı ateşi yüksekti yüzünde vicundunda yanık gibi kırmızı noktalar çıktı sonra Ateş az indikten sonra kırmızı noktalar kayboldu

Canim 39.9 cok yuksek bir ates bence de hemen oglunu alip acile goturmelisin hatta bulundugun yerde imkan varsa cocuk acil olan bir hastaneye gitmelisin atleti felanda cikar lutfen hicbirsey giydirme benim bebegim ateslendiginde hastanede cirilciplak yapip soguk suyun altina tuttular arti igne felan o sekilde düsürebildik Allah acil sifalar versin size de
Can'ım dün acile götürdüğümde üzerinde hiç birşey yoktu dahada doktor üzerine birşey giydir dedi bende tek atlet giydirdim

Acile götürüyorum Can'ım bakmıyorlar bile tekrar eve gönderiyorlar şimdide 36 ya duştu ama soguk terliyor bebeğimin reflusu var Niğde'sinde ondan olabilirimi aceba
Terlemeye başladıysa ve ateşte 36'da kalırsa korkmayın, atlatıyor demek ki, valla ben reflü Ateş yapmaz diye biliyorum, dirençli ateşi kulak ve boğaz enfeksiyonlarıyla ateşli çocuk hastalıkları yapıyor çoğunlukla, dişte çıkarıyor değil mi? Diş çıkarması ve enfeksiyon birleşmişse birşey diyemem, ishal burun akıntısı da olabilir, siz yarın bir daha doktora götürün isterseniz, ateşi yükselmez inşallah, bu arada bol bol sıvı verin, yüksek ateş sıvı kaybına sebep oluyor çünkü.

Terlemeye başladıysa ve ateşte 36'da kalırsa korkmayın, atlatıyor demek ki, valla ben reflü Ateş yapmaz diye biliyorum, dirençli ateşi kulak ve boğaz enfeksiyonlarıyla ateşli çocuk hastalıkları yapıyor çoğunlukla, dişte çıkarıyor değil mi? Diş çıkarması ve enfeksiyon birleşmişse birşey diyemem, ishal burun akıntısı da olabilir, siz yarın bir daha doktora götürün isterseniz, ateşi yükselmez inşallah, bu arada bol bol sıvı verin, yüksek ateş sıvı kaybına sebep oluyor çünkü.
Bol su veriyorum dün tek biraz ishal oldu şimdi yine 37.9 da vücudunda ve elinde küçük kırmızılıklar var su çiçeği olabilirimi aceba

Son düzenleyen: Moderatör:
Bol su veriyorum dün tek biraz ishal oldu şimdi yine 37.9 da vücudunda ve elinde küçük kırmızılıklar var su çiçeği olabilirimi aceba
Buradan tahminle olmaz ki:( su çiçeği kaşıntı yapar ayrıca, eğer çocuk hastalığı geçiriyorsa 6. hastalık daha kuvvetli ihtimal gibi geliyor ama bir doktorun görmesinde fayda var, kızarıklıklar yüksek ateş yüzünden vücudun tepkisi de olabilir, ishal olduysa korkmayın, doktorun dediği gibi Boğaz enfeksiyonuysa virüs dışkı yoluyla atılır, ishal olması da bu sebeple iyidir, ishali diş yüzündense yine normal zira tüm çocuklar diş çıkarma esnasında ishal, Ateş, burun akıntısı sorunları yaşar.

Siz bol su vermeye devam edin, ki vücut kaybettiği su kaybını yerine koyabilsin, bebeklerde kaybedilen sıvıyı yerine koymak önemlidir, mineral kaybı yaşamaması için 1 litre kaynatılıp soğutulmuş suya 1 çorba kaşığı şeker 1 çorba kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştırın, arada onu içmesini sağlayın, doktora götürün, doktor ilaç verirse düzenli kullanın, ateşi olduğu içinde mümkün olduğunca giydirmeyin, uyuduğunda üstünü çok örtmeyin, durumun seyrine bakarak doktora götürmeyi düşünüyorsanız ateşi ve ishali 2 günden fazla sürerse ishale kusma ve karın ağrısı da eklenirse sakın doktora götürmeyi ihmal etmeyin, 3-4 günden fazla süren ve düşmeyen ateşle 2 günden fazla süren yoğun ishal bebeklerde başka sağlık sorunlarına bağlı olabiliyor çünkü.

Çok geçmiş olsun.

Buradan tahminle olmaz ki:KK43: su çiçeği kaşıntı yapar ayrıca, eğer çocuk hastalığı geçiriyorsa 6. hastalık daha kuvvetli ihtimal gibi geliyor ama bir doktorun görmesinde fayda var, kızarıklıklar yüksek ateş yüzünden vücudun tepkisi de olabilir, ishal olduysa korkmayın, doktorun dediği gibi Boğaz enfeksiyonuysa virüs dışkı yoluyla atılır, ishal olması da bu sebeple iyidir, ishali diş yüzündense yine normal zira tüm çocuklar diş çıkarma esnasında ishal, Ateş, burun akıntısı sorunları yaşar.

Siz bol su vermeye devam edin, ki vücut kaybettiği su kaybını yerine koyabilsin, bebeklerde kaybedilen sıvıyı yerine koymak önemlidir, mineral kaybı yaşamaması için 1 litre kaynatılıp soğutulmuş suya 1 çorba kaşığı şeker 1 çorba kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştırın, arada onu içmesini sağlayın, doktora götürün, doktor ilaç verirse düzenli kullanın, ateşi olduğu içinde mümkün olduğunca giydirmeyin, uyuduğunda üstünü çok örtmeyin, durumun seyrine bakarak doktora götürmeyi düşünüyorsanız ateşi ve ishali 2 günden fazla sürerse ishale kusma ve karın ağrısı da eklenirse sakın doktora götürmeyi ihmal etmeyin, 3-4 günden fazla süren ve düşmeyen ateşle 2 günden fazla süren yoğun ishal bebeklerde başka sağlık sorunlarına bağlı olabiliyor çünkü.

Çok geçmiş olsun.
Öncelikle çok saol Can'ım bugün yine doktora götürdüm vicundunda ki kızarıklar ateşten olmuş fazla sıcaktan Boğaz'ında iltihap var dedi çok balgam varmış bugün atesşi 37.9 ince giydirdim doktor dedi vücudu kurumamış göz yaşları daha var dedi çocuk mahfolmuş zayıflamış yuzu sap sarı inşallah biran once iyileşir

Valla iyi değil Can'ım daha aynı dünde vicundunda kırmızı noktolar çıktı yanık gibi doktor vicudu fazla sıcağa gelemedi ondan dedi ateşi duştu şimdide 35.8 üşüyor soguk soguk terliyor iştahta yok
Allahim sifa versin canim yaa cok üzüldüm söz konusu kücük bir bebek olunca insan ne yapacagını sasırıyor ne yapmalı peki hastaneye felan yatırsanız daha cok kücük yani evde bu sekilde nereye kadar

Allahim sifa versin canim yaa cok üzüldüm söz konusu kücük bir bebek olunca insan ne yapacagını sasırıyor ne yapmalı peki hastaneye felan yatırsanız daha cok kücük yani evde bu sekilde nereye kadar
Can'ım ben yurt dışındayım dilde bilmiyorum keşke hastaneye yatırsalar valla geçen hastanede çocuk elimde gidiyor resmen eşimde arabayı parketmeye gitti doktorun odasını bilemedim çocuk oyle fenalaşınca o ortada çırpındım resmen kadına kartı verdim bişeyler sordu bilemedim perişan oldum kadın anladı birşey sormadan odaya koydu ama kotu bir duygu rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamazsa inşallah

Noldu canım nasıl bebeğin hastaneye yatursinlar olmaz böyle..yurtdışında sağlık sektörü nasıl işliyor böyle anlamış değilim..lütfen birşeyler yapın iyilessin kuzucuk.. tahlil oldumu

Can'ım ben yurt dışındayım dilde bilmiyorum keşke hastaneye yatırsalar valla geçen hastanede çocuk elimde gidiyor resmen eşimde arabayı parketmeye gitti doktorun odasını bilemedim çocuk oyle fenalaşınca o ortada çırpındım resmen kadına kartı verdim bişeyler sordu bilemedim perişan oldum kadın anladı birşey sormadan odaya koydu ama kotu bir duygu rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamazsa inşallah
kiyamam yaa gercekten cok üzüldüm durumuna Rabbim yardimcin olsun ama canim sen dil bilmiyosun esinde mi bilmiyo lütfen bebisi daha fazla evde tutmayin bian once mudahale edilsin caresine bakilsin yavrum kücücük bedeniyle nekadar savasacak boyle

Noldu canım nasıl bebeğin hastaneye yatursinlar olmaz böyle..yurtdışında sağlık sektörü nasıl işliyor böyle anlamış değilim..lütfen birşeyler yapın iyilessin kuzucuk.. tahlil oldumu
Bugünde ateşi 35.8 e düşüyor soguk soguk terliyor yuzu sapsarı birşeyde yemiyor doktoru aradık almadı bizi diyor düşmeside aynı yükselmesi gibidir şimdiden ateşi düşer diyor birşey yapmayın dedi ama zavalım mahfoldu zaten gelişimi durmuştu şimdi dahada zayıfladı dün saat 6 da mamasını verdim uyudu bidaha yemedi biberonda tutmuyor gece saat ikide kaldırdim bi kaç kaşik mama verdim hiç yemiyor

kiyamam yaa gercekten cok üzüldüm durumuna Rabbim yardimcin olsun ama canim sen dil bilmiyosun esinde mi bilmiyo lütfen bebisi daha fazla evde tutmayin bian once mudahale edilsin caresine bakilsin yavrum kücücük bedeniyle nekadar savasacak boyle
Eşim biliyor ama almıyorlar nedense bi beni bide bebegimi almıyorlar dil bilmiyorum diye dişlıyolar bebeğim mahfoldu sanki başka bir Bebek olmuş

Eşim biliyor ama almıyorlar nedense bi beni bide bebegimi almıyorlar dil bilmiyorum diye dişlıyolar bebeğim mahfoldu sanki başka bir Bebek olmuş
hayir anlamadigim suan bebegin hastaligi nedir ne boyuttadir bu ne türden bi caresizlik boyle
Nasi insanlar bunlar yaa nasi bi ülkeymis orasi ikinci sınıf insan muamelesi yapiliyor suan gercekten cok üzgünüm senin adina caresizligini hissedebiliyorum fakat dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden Rabbim yar ve yardimciniz olsun meleginin yüzüne baksin insallah en kisa zamanda toparlanir kuzucuk

Back
X