Bebeğimin ayağı;(

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(

Eklentiler

• IMG_2393.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 1.445
Doktora göstermelisin bence. Bu çoraptan olmuş gibi durmuyor. Doğal çözüm arıyorsan biberiye yağı ile masaj yap azıcık sürüp. Çok geçmiş olsun.

Canim hic korkma gecer.dogum sirasinda olan leke o coraptan degil.geciyor bir sure sonra.dogum aninda olabiliyor oyle kizariklik ve lekeler.benimkilerin neredeyse tum bacaklari ve karni ayni oyleydi.bir kac aya eser kalmadi.hemen gecmez.1_2 ayda geciyor.icine sinmiyorsa bir doktora goster ama dedigim gibi buyuk ihtinalle

O izler bir çok bebekte oluyor bir kaç kere şahit oldum doktor geçer diyince anneler yine de endişeleniyor ama inan ki geçiyor şimdi hassas bir zamandasın pek inanmak istemiyorsun ama geçicek boşuna kendini üzme

kizziminda gozunde vardi gecer dediler gecti burda gul lekesi diyorlar gul elliyip te biyeyine surdunmu boyle kizariyor :))

Ben de doğum lekesine benzettim. Benim oğlumun da ensesinde vardı ilk gördüğümde ben de endişelendim ama geçti. Su an bir yaşında ve neredeyse hiç belli olmuyor aglayinca bazen kizariyor hafif, endişe etmeyin doktora da gostermissiniz zaten.

Hiç birşey olmaz canim merak etme sonuçta doktor görmüş birdaha ki kontrolde gösteririsk yine şuan hassassin ondan doğum lekesini benziyo çorap sıksaydı zaten geçerdi 1 ay olmazdı

Çorap sıkmasına benzemiyor..
Sulu yara yada kabuk falan baglamıyorsa sanırım dogum lekesidir,
Farklı bi doktora daha git istersen.
Geçmiş olsun.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Benim kızımın ensesinde vardı doğum lekesi,şu an 5 yaşında kalmadı lekeden eser.
Çorapla alakalı gibi görünmüyor sizin lekede,doğumdan sonra olan lekelere benziyor. 2 doktorada sormuşsunuz gecer demişler,üzmeyin kendinizi

Gecmis olsun öncelikle. Buna benzer bir leke benim bir arkadasin bebeginde vardi. Buna gül lekesi deniyordu sanirim. Ama sonrasinda gecti gitti bu lekesi , insallah sizinki de gecer gider

Geçmiş olsun.. Giydirdiğiniz kıyafetleri daha önce yıkayıp ütülemiş miydiniz? Öyle birşey de olabilir diye düşündüm. Doğum lekesi benek benek mi oluyor bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda geçer.

bu doğum lekesi ya da alerji gibi ,kangren tarzı Allah muhafaza kötü bir şeye benzemiyor kesinlikle.biraz da lohusalığın etkisi duygularınızı daha yüklü yaşamanız bence korkacağınız bir durum değil,içinizin rahat etmesi için başka bir hastaneye kontrole götürebilirsiniz.

Benin kiziminda alninda ve dudaklarinda vardi kirmizi lekeler 2 yasina dogru ancak tamamen gecti, fakat cok aglayinca ve hastalaninca belirginlesebiliyor , bir yere carpmis da kizarmis gibi gorunuyor

Ayyy kuzucum yaaa
Ilk dogdugundaki kirmiziliklar genelde 1-1,5 aya geciyor. Doktorlar da gecer dediyse gecer. Üzülme.

Oyy bacagini yerim onun nede tatlış.
Bende hamileyim içim bir tuhaf oldu. Ama nolur korkmayin. Benim yeğenim dogdugunda yüzü tamamen böyleydi. Pamuk şeker diye sevdik birkaç ay. Sonra yavaş yavaş açıldı rengi.

doktora gidin mutlaka.

Ama doğum lekesine çok benziyor.benim üç çocuğum var üçünde de vardı ensesinde.1 yaşına kadar yavaş yavaş geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…