Canim hic korkma gecer.dogum sirasinda olan leke o coraptan degil.geciyor bir sure sonra.dogum aninda olabiliyor oyle kizariklik ve lekeler.benimkilerin neredeyse tum bacaklari ve karni ayni oyleydi.bir kac aya eser kalmadi.hemen gecmez.1_2 ayda geciyor.icine sinmiyorsa bir doktora goster ama dedigim gibi buyuk ihtinalle26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(
Ikı doktora goturdum geçer dedı ama bebegın ayı doldu;(Doktora göstermelisin bence. Bu çoraptan olmuş gibi durmuyor. Doğal çözüm arıyorsan biberiye yağı ile masaj yap azıcık sürüp. Çok geçmiş olsun.
Ikı doktora goturdum geçer dedı ama bebegın ayı doldu;(
bu doğum lekesi ya da alerji gibi ,kangren tarzı Allah muhafaza kötü bir şeye benzemiyor kesinlikle.biraz da lohusalığın etkisi duygularınızı daha yüklü yaşamanız bence korkacağınız bir durum değil,içinizin rahat etmesi için başka bir hastaneye kontrole götürebilirsiniz.26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?