Bi doktora daha görünmen en doğrusu canım bunun çok örnekleri var.Kuzenimin oğluna da down sendromlu olabilir dediler testleri iyi çıkmadı ama şimdi okula başladı tosun gibi maşallah.
doktorların bu konuda yanılması muhtemel
İnşallah güzel haberler verirsin
ikili,üçlü ya da dörtlü test yaptırdınız mı?
bildigim kadariyla anne ve babanin genetigiylede ilgili..yani sen ve esinde bacak boyu o sekildeyse normal karsilaniyor.
ıkılı ve üçlü tarama yapıldı ancak bı sorunla karsılasılmadı. yanı bebegın kafasında 3 mm çapında kıst var demıstı özel hastane. ama testler temız cıktı allaha sukur kıst falan yokmus. tam bı ohh cektık bı de bu cıktı.. umarım yanılıolardır. ıkı hafta sonra zekaı tahıre gıdıcem 4lu tarama ıcın.. o zaman bakalım bıse dıcekler mı
hamilelik boyunca bebeklerimizin fiziksel gelişimleri birbirini tutmuyor canım. yani her organı aynı düzeyde gelişmiyor. misal ilk haftalarda vücuduna oranla kafası çok büyük oluyor, sonra orantı kuruluyor. hamileliğimin 36. haftasında, kafası 36 ama vücudu 34 haftalık demişti doktorumuz. ama 38. haftadaki kontrolde normale gelmişti bebeğim. 39. haftada doğumum gerçekleşti zaten. bence endişe edecek bir durum yok, biliyorum bunu söylemesi kolay, bana söylendiği zaman da çok kötü olmuştum ama korkulan olmadı çok şükür. inşallah sende de olmayacak.
insaallah korktugum gıbı olmaz ama benım çekındıgım nokta daha yırmılı haftalarda ıkı hafta kücük olması. 30lu haftalarda bu fark 3-4 haftayı bulabılıomus kı bu da buyuk sıkıntıymıs...cnm o kadar sıkılo kı ...dua edın
arkadaşlar benim bebğiminde baştan beri bacak boyu kısa,ilk başlarda 3-4 gün fark vardı eşimin ailesi ve eşimin bacak boyuda kısa.2 li 3 lü testlerde sorun çıkmadı 22 haftadan 32 haftaya kadar 2 hafta gerilik diyorlardı şimdi 36 haftadayım ve doktorum 2 gün önce bebeğimin bacak boyunun 6 hafta geri olduğunu ve down sendromlu olabileceğini söyledi tabi dünyam başıma yıkıldı.böyle bir durumun 9. ayda çıkması çok mantıksız değil mi? umarım yanlış ölçümdür çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?