Çocuk Hastalıkları Bebeğimin bitmeyen öksürüğü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Adaduru

❤️❤️❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
265
418
53
34
İyi geceler herkese. Hanımlar 1 yaşında bebegim yaklaşık 4 aydır gece uyurken ve sabah öksürük krizine giriyor. Resmen tıkanıyor çocuğum.uyku dışında öksürük olmuyor.farklı doktorlara götürdüm verdikleri hiçbir ilaç işe yaramadı.doktorlar diş çıkarma döneminde olduğu için geniz akıntısı var dediler. Burundan serum bile yaptım işe yaramadı. Aranızda aynı şeyi yaşayan var mı? İçim acıyor bebeğimin öksürük sesini duyunca

Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız. Keşke bu konu hakkında bilgim olsaydı, yardımcı olmak isterdim. Tez vakitte şifasını bulursunuz umarım...

Biz de 3 yaşındayken benzer bir durum yaşadık alerjik astım çıktı..
2 yaşından önce alerji testi yapılmıyor.

siz yatağının altında toz olmamasına dikkat edin, odasından nem küf olmasın haftada iki kere 60 derecede çarşaflarını yıkayıp değiştirin

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim alerji ilaçları da kullandık (doktor tavsiyesi ile) işe yaramadı tabi Alerji testi yapılmadı. Doğduğu ilk aylarında reflü vardı kusuyordu ama geçti. Kusmuyor çok şükür. Tuhaf olan gün içinde hiç öksürük olmaması

Evimde nem küf yok uyumadıgı zamanlar odasının penceresi açıyorum sürekli. Çarşafları çok sık yıkıyorum hatta acaba deterjan alerjisi mi var diye düşündüm çünkü degişmedi öksürük

Daha cok kucuk teni hasas degilse bir önerim var eczanede baby viks var ayak altina gogsune gece uyuturken sür.benim icin baby viks hayat kurtarici.diyelim düştü mü alnini bir yere sarpti hemen surerim ne sisme ne morarma.yada zeytin yagina karabiber karistir gogsune sur ilik bir sekilde faydasini ben cok gordum insallah kuzucuk en kisa zamanda iyilesir

Allerjiden olabilir mi? Gecmis olsun benim kizim da ayniydi 3 yas civarindayken. Alleji ilaclari kullaniyoruz .
Alerjik rinit dedi bir doktor ilaç raporu çıkardı ama verdiği ilaçlar 2 yaş üstü çocuklar içinmiş sistem ödemedi. Farklı 3 doktora daha gösterdim sakın o ilaçları alma dediler

Viks deneyeceğim kesinlikle

QUOTE="Eda Ece derin, post: 61154025, member: 957939"]
Bebeğim 1 yaşında
[/QUOTE]
Cok ozur yanlis okumusum cok gecmis olsun.birde keciboynuzunun özü var onuda dene derim yalniz bekmezi degil özü

QUOTE="Eda Ece derin, post: 61154025, member: 957939"]
Bebeğim 1 yaşında
Cok ozur yanlis okumusum cok gecmis olsun.birde keciboynuzunun özü var onuda dene derim yalniz bekmezi degil özü
[/QUOTE]
Rica ederim. Amin inşallah sagolun. Kaynatarak mı verilir? Hiçbir bilgim yok keçi boynuzu hakkında.

Rica ederim. Amin inşallah sagolun. Kaynatarak mı verilir? Hiçbir bilgim yok keçi boynuzu hakkında.
[/QUOTE]
Yok kaynatmiyorsun direk icir pekmez seklinde ama özü aktarlarda hatta bazi marketlerde satiliyor.ozunu bulamazsan pekmezini al her sabah icir hem istah acar mideye iyi gelir astima iyi gelir vs vs

Yok kaynatmiyorsun direk icir pekmez seklinde ama özü aktarlarda hatta bazi marketlerde satiliyor.ozunu bulamazsan pekmezini al her sabah icir hem istah acar mideye iyi gelir astima iyi gelir vs vs
[/QUOTE]
Arayıp bulacagım mutlaka tşk ederim

İlk deneyeceğim şey keçi boynuzu olacak. İşe yaramazsa diğer önerilerinizi deneyeceğim. 2 sırada viks var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…