Evimde nem küf yok uyumadıgı zamanlar odasının penceresi açıyorum sürekli. Çarşafları çok sık yıkıyorum hatta acaba deterjan alerjisi mi var diye düşündüm çünkü degişmedi öksürükBiz de 3 yaşındayken benzer bir durum yaşadık alerjik astım çıktı..
2 yaşından önce alerji testi yapılmıyor.
siz yatağının altında toz olmamasına dikkat edin, odasından nem küf olmasın haftada iki kere 60 derecede çarşaflarını yıkayıp değiştirin
Bu kürü deneyeceğimAlerjik büyük ihtimal araştırılması gerekir.
Bal ve soğan kürü öksürüğü keser .
Tşk ederim inşallahSanırım konuyu yanlış yere açmışsınız. Keşke bu konu hakkında bilgim olsaydı, yardımcı olmak isterdim. Tez vakitte şifasını bulursunuz umarım...
Alerjik rinit dedi bir doktor ilaç raporu çıkardı ama verdiği ilaçlar 2 yaş üstü çocuklar içinmiş sistem ödemedi. Farklı 3 doktora daha gösterdim sakın o ilaçları alma dedilerAllerjiden olabilir mi? Gecmis olsun benim kizim da ayniydi 3 yas civarindayken. Alleji ilaclari kullaniyoruz .
4 aylik cocuga bal verilmezBu kürü deneyeceğim
Viks deneyeceğim kesinlikleDaha cok kucuk teni hasas degilse bir önerim var eczanede baby viks var ayak altina gogsune gece uyuturken sür.benim icin baby viks hayat kurtarici.diyelim düştü mü alnini bir yere sarpti hemen surerim ne sisme ne morarma.yada zeytin yagina karabiber karistir gogsune sur ilik bir sekilde faydasini ben cok gordum insallah kuzucuk en kisa zamanda iyilesir
Bebeğim 1 yaşında4 aylik cocuga bal verilmez
Cok ozur yanlis okumusum cok gecmis olsun.birde keciboynuzunun özü var onuda dene derim yalniz bekmezi degil özüQUOTE="Eda Ece derin, post: 61154025, member: 957939"]
Bebeğim 1 yaşında
Rica ederim. Amin inşallah sagolun. Kaynatarak mı verilir? Hiçbir bilgim yok keçi boynuzu hakkında.Cok ozur yanlis okumusum cok gecmis olsun.birde keciboynuzunun özü var onuda dene derim yalniz bekmezi degil özü
Yok kaynatmiyorsun direk icir pekmez seklinde ama özü aktarlarda hatta bazi marketlerde satiliyor.ozunu bulamazsan pekmezini al her sabah icir hem istah acar mideye iyi gelir astima iyi gelir vs vsRica ederim. Amin inşallah sagolun. Kaynatarak mı verilir? Hiçbir bilgim yok keçi boynuzu hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?