Çocuk Hastalıkları Bebeğimin bitmeyen öksürüğü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
balgamlı ise geniz akıntısı var demektir. yastığını yükseltin. odasını mutlaka soğuk tutun. sıcak akıntıya iyi gelmiyor.
serum fizyolojik yapın sık sık.
kadir tuğcuyu aratın googleda. bir forumda verdiği cevapları okuyun bu konuda.
ayrıca günlük diye bir şey satılıyor aktarda. ağaç reçinesi gibi.
onu ısıtıp yakarak isini bir pamuğa tutuyorsunuz o pamuğu göğsüne koyup kapatırsanız rahatlatıyor.
vicks de rahatlatır.
her gün banyo yaptırın.

Bende oksuruk icin balli limon cay , ihlamur, su hangisi olursa, iciriyorum . Bir de göğsünü , sirtini sicak tutuyorum . İlik havlu gibi birseyler koyuyorum . Oyle iyilesiyor. Tabi 1 gune degil ama 1 haftaya iyi oluyor kisin .

benım kızımda diş çıkardıgı zaman öksürük başlardı ,
çok şükür ateş olmadan atlatırsın inşallahh

Viks deneyeceğim kesinlikle
ayy ben viks ten korkarım viks bir bebeğin ölümüne sebep olmuştu. Benim cocuğumda da aynı sıkıntı var hatta yiğenim ben ve ablamda da vardı hep geçmeyen bir geniz akıntısı ve öksürük yaşıyoruz.Allerjik olduğunu düşündük hepimiz sarışın ve açık tenliyiz. Çocuğuma ve yiğenime alerji testleri yaptırdım ama birşey çıkmadı. Doktorda bu testlerde belli başlı şeylere bakılıyor sizin belki daha farklı bi toz grubuna falan alerjiniz vardır dedi mantıklı geldi ki şöyle birşey var biz debir temizlik hastalığı var ailecek takıntı halinde.Hemşire kuzenimde sezeryanla doğan bebeklerin çiğerleri tam havayı tolore edemediği için bu sorunu yaşıyor gibi birşeyler anlatmıştı ama beni sezaryanla doğurmamış ki anacım:) bu tezide böyle çürüttük. Birde bebeğin bulunduğu odayı nemlendirmeyi deneyin buhar makinası alabilirsiniz faydası olacaktır. Biz kesin bir çözüm bulamadık. keçiboynuzu pekmezi, üzüm pekmezi,polen,arı sütü,perga,hurma pekmezi denediklerimiz..

bunlar manipülasyon haberler. maksatlı haberler

havaya soguk buhar veren makineler var. kis yaklasiyor kaloriferler yanacak daha da artabilir. gece boyu olmasa da sabaha karsi en duauk seviyede odanin bir kenarinda onu calistirin. evinizde toz olmamasina dikkat edin. kiritma makinesi alin kiyafetindeki yatak ortusundeki tozlari toplasin. yattigi odayi hergun supurun silin.

sakin viks kullanmyin sakin sakin sakin.... sizin cocugunuzda viks kullanilacak balgamli cigerleri rahatsiz edecek bir durum yok. muhtemel alerji. benim kizim da uaynir uyanmaz hapsirmaya baslar. oglumun da mutlaka burnu kurur ve aktiginda falan az da olsa kanamasi olur. alerjileri var. baharda daha da artar.

Nereden biliyorsunuz? Yani hani çocuğu gormediniz ya nasil öksürüğünü bilmiyorsunuz kadin balgamli diyor siz cigerleri rahatsiz edecek bir durum yok demissiniz. Yani dr bile gormeden bir sey diyemem derken keskin cevabiniza hayran kaldim :)
Ayrica viks evet kotu haberler cikti ama kucuk bebegin gogsune vs surun demiyoruz sadece topuklarina hafifce surup corap giydirince aninda kesiyor öksürüğü ..bebe viksi adi üzerinde normalden bahsetmiyoruz. Ve cok da işe yariyor benim cocuklar oksurmekten artik kusardi serum fizyolojik vs balgami hemen attirmiyor uzun surec gerekiyor ve viks kurtarıcı benim icin

2 yaşından önce de tabi ki test yapılıyor, yanlış bilgi olmasın.
Net sonuç vermeyebilir ama yapılıyor, oğlum 6 aylıktı, yaptırdık, bir çok test.

hemen ilaca sarilin kimyasala ne yaparsaniz yapin ya. iyilik oksun diye yaziyorum. vicksi ben kullanamiyorum yakiyor genzimi bebege surun diyorsunuz.

Evde nem oranini ölçtünmu? Bana nemden dolayi geliyor. Yani evdeki havar kuru. Nem oranini ölç ve gerkirse buhar makinesini al.

Yoksa çoçugun hastaligi olsa, gün boyuda olurdu bence.

Öncelikle çok geçmiş olsun tereyağını eritip içine bı tatli kasığı pekmez katip içirin bnmkilerde ise yaramıştı

Alerjik bir öyküsü olabilir. Öksürüğü kesmekten ziyade kökenine inip, alerji testi yaptırmak lazım.

Ben kışın bisolnatur kullanıyorum. Öksrüğü kesmiyor, boğazı ve göğüsleri yumusattığı icin rahat balgam cıkarıyor

Alerjik bronşit olabilir. Allerji polikliniğe gösterirsen test yaparlar.

hemen ilaca sarilin kimyasala ne yaparsaniz yapin ya. iyilik oksun diye yaziyorum. vicksi ben kullanamiyorum yakiyor genzimi bebege surun diyorsunuz.
Yook ben kimyasali savundugumdan diil arkadasim kesin konuşmanız sasirtti beni yoksa bitkisel her zaman tercihim mesela viksten once ben topuklara sarimsak zeytinyagi sürüyordum ama pek etkili olmadi 1 gun etki etti 2. Gun yine ayni cocuk kotu gece mahvoluyordu oksurmekten sonunda kusuyordu kac gece sabahladim ben basında oluk oluk kusuyordu yawrum insan mecbur kaliyor bir yerde ilaca keske her seyin bitkisel cozumu olsa da kullanmasak ilaclari
Buhar makinesi de aldik mesela olmadi yine yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…