Çocuk Hastalıkları Bebeğimin bitmeyen öksürüğü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Tşk ederim

Tşk ederim

Yazdıklarınızı okuyunca hemen kadir tugcu yu hatirladim aonrasinda gördüm ki siz de takip ediyorsunuz. Hemşehri bulmuş gibiyim.

Gece en son ne zaman besliyorsunuz. Hemen yatırıyor musnuz. Gece olan öksürükler genellikle reflü kaynaklı olabiliyor.yedirdikten sonra en az 2 saat yatirmamak gerekiyor. Sabahları da alerjiden kaynaklı olabilir

merhaba geçmiş olsun
geçen sene bende aynı sorun ile boğuşuyordum deniz kadayıfı diye bir bitki var bir tutam yanatıp bakah akşam verdim bir çaybardağı kadar 2 sonra öhe bile demedi kullanıp kullanmamk sizin elinizde ama ben faydasını gördüm geçmiş olsun

Gece en son ne zaman besliyorsunuz. Hemen yatırıyor musnuz. Gece olan öksürükler genellikle reflü kaynaklı olabiliyor.yedirdikten sonra en az 2 saat yatirmamak gerekiyor. Sabahları da alerjiden kaynaklı olabilir
Gece mama yedikten yarım saat 1 saat sonra uyutuyorm

Benim kardeşim o şekildeydi. Doktorlar antibiyotik verirdi. Annemler sonra özel bi doktora götürmüştü meğer çocuğun allerjik astımı varmış o neden oluyomuş. O tarz bişey olabilir. Benim kızımda 1 yaşında ama o kadar süren bi öksürüğü olmadı.

İçirdiniz mi? Bebeğim çok seçici içeceğini sanmıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim

Bi doktora daha gösterecegim tşk ederim

Sıvı deterjan kullabiyorsunuz degil mi? Benin oglumun da geçmeyen oksurukleri sonucu alerjik renit oldugunu ögrenmistik ama yillar sonra.cunku kücük yaslarda alerji testi yapilmiyordu sonradan detayli testlerde ev tozlarina ve akarlarina alerjisi cikti.odasinda hali,peluş oyuncak,yünlü şeyler olmayacak.Hatta kazak bile giydiremiyordum o derece.büyüdü halen öyle.genetik ve yapisal bir durum. Umarim sizinki geçici bir seydir zira alerji ile ugrasan zorlugunu bilir.cok gecmişler olsun

Evet evimde toz deterjan yok. Sıvı deterjan kullanıyorum üstelik bebegimin çamaşırlarını dalin sıvı deterjan ve dalin konsantre yumuşatıcı ile yıkıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…