canım benim çok büyük grçmiş oslun benim oğlumda atopik drmastit ve besin alerjisi var.benim oğlumda 4 aylıkken başladı bu sorun şuan oğlumm 8.5 aylık hala geçmedi vve ben belki sadece bir kaç gün kortizonlu kreme ara vererek hep devam ettim bizdede sanırım krem bağışıklık kazandı artık hiç bir faydası yok yapcak biş yok bu şekilde idare edicez .bir üniversite hastanesine götürmeni tafsiye ederim biz hacettepede bir prof özel muaynahanesine gidiyoruz b ay yine kontrolümüz vat 4 ay geçti çünkü .dr biz söylediklerini sanada söyleyim hergün banyo yaptırın dedi.ben banyo suyuna artık çok az son durulama suyuna zeytinyağıda döküyorum sonrasında bütün vücudunu nemlendiriyorum .faydası oluyomu yok ama yapcak bişe yok kuru kalmasından iyidir .bizim vücudumuzda olmadı çok titiz baktım ayaklarındakiler geçiyo arada tekrar çıkıyo düzenli krem banyo vs ler bir nebze işe yarıyor cildin kuru kalmaması lazım malum.ama yüzümüzdeini bir türlü geçiremedik şimdide çenesinde oldu ve bnim oğlum çok salyalı bir çocuk çenesinden salyası hiç eksik olmaz onun için çene ve yüzündekini geçiremiyorum bir türlü bende usandım anlican .bu ay yine dr götürcem ilaçda artık fayda etmiyo çnkü çok fazla kullanmak zorunda kaldım istemeyerekde olsa baalım dr nedicek .geçmiş olsun sizde allah hepimizin bebeklerini inş.en kısa zamanda kurtarır
kızlar öncelikle geçmişolsun diliyorum bu dediğiniz egzamanın belirtileri nwler kızarıklar neye benziyor benim oğlumun boyun bölgesindekiler sivilce gibi vücudundakiler çok minik minil ısırık gibi dr götürdüm geçer dedi daha kötü oldu üniv. hst götüriyim diyorum besin alerjisi varsa onuda anlamış olurum değilmi
Merhaba,
benim kızımında 2. ayda yanaklarında kuruma ve kızarma oluşmaya başladı doktorumuz ek besinlere geçtiğimizde kızımızın bazı yiyecekleri ayırabileceğini ona dokunabileceğini söyledi akabinde bacağında bir yara oluşmaya başladı ve "atopik dermatit" tanısı kondu.elidel ve elocon pomat kullandım yaranın üzerine, hemen geçirdi gerçekten fakat birkaç gün sonra tekrar çıkmaya başladı.bu kremler bir kaç kez kullanılabiliyor bende pek kullanmak istemediğimden sürmedim daha fazla.
Ben emzirdiğim sürece kızımın yaraları çoğalıyordu emzirmekten asla vezgeçmeyeceğiz dedi doktorumuz ancak ben inek sütü ürünlerini tüketmemeye başladım keçi sütü ürünleri kullanmaya başladım ek olarak sütüm çok yeterli olmadığından golden goat isimli keçi sütü mamasını kullanıyorum bir kaç aydır ve çok faydasını gördüm
şimdi kızım 7 aylık ek gıdalarda keçi peyniri alıyorum keçi sütü mamasını içiyor deidğim gibi birde unutmadan krem olarak sadece mustelanın atopik çocuklar için stelopia serisi var çok çok faydasını gördüm deneyin derim.. bacağındaki yara çok hafifledi yankalarında bir daha hiç kızarıklık olmadı gerçekten çok işe yaradı... yenidoğan doktorumuza devam ediyoruz halen alerji doktoruna ayrıca götürmedik...
geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?