Bebeğimin burnundan emerken süt geldi.

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.829
348
Normal bir durum diyeceksiniz belki ama çok korkuyorum. Daha önce büyük oğlum ciğerine badem kaçması sonucu operasyon geçirmişti.

Daha 5 günlük bir bebeğim var emzirirken burnundan süt geldi iki damla kadar, başına böyle birşey gelen var mı daha önce, normal mi. Ben çok evhamlı biriyim. Ben mi abartıyorum

Benim oglum 6. Ayina kadar bi turlu meme emmeyi ogrenememisti hep fazla cekiyordu genzine gidiyor burnundan geliyordu. Alisik oldugum bisi bu. Bisi olmaz korkmayin

Benim de başıma çok geldi. Hatta kusarken de bazen burnundan geliyordu peynir gibi. Sadece burnunun açık olup olmadığını kontrol edin. Bebeğinizin reflüsü olabilir. Reflü yatağı kullanmanızı öneririm. Uyurken de başına gelebilir.

Teşekkür ederim Teşekkür ederim. Kv emekli ebe, onu arayıp sordum. Süt ağzına fazla gelmiştir. Yutamadığı için burnundan gelmiştir dedi

yikanirken yada emzirirken fakan goguslerinizle cokmu oynuyorsunuz yikamak adina
gogus ucu tamponlariniz fazla genisliyorsa sutunuz emerken cok akiyordur

Çok dikkat edin, emzirdikten sonra hemen yatırmayın yada yan yatırın. Acaba memeden burnuna sıçramış olabilir mi? Ben hiç duymadım daha önce. Bu arada kaç aylık, tekrar mı hamilesiniz?
Doğum yaptım daha 5 günlük. Süt fazla geldiği için o an yutamadığından burnundan akmış.
Zaten sırt üstü hiç yaptırmıyorum

sütünüz tazyikli mi akıyor?
eğer tazyik varsa bebek zorlanır emerken ve burnumdan gelebilir boğulur gibi olabilir.
eğer yoksa oyle bir sey büyük ihtimalle yutamadi yutaktan burun yoluna girdi süt.
hicbir sey olmaz.
benim oğlum 2 aylık o bazen burnunda kusar..

Evet sanırım tazyikli akıyor. Zaten emerken de bundan dolayı yorulup bırakıyor hemen emmeyi

Evet sanırım tazyikli akıyor. Zaten emerken de bundan dolayı yorulup bırakıyor hemen emmeyi
tazyikli geliyorsa emzirmeden önce ilk tazyik geçene kadar elle sagin memenizi. rahat etsin yavrucak. sagdiginiz sütün de kaşıkla icirirsiniz. ya da çoksa sütünüz buzluğa kaldırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…