- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Genzine kaçma sesi çıkarmadı hiç o yüzden tedirgin oldum aslında.Benim oglum 6. Ayina kadar bi turlu meme emmeyi ogrenememisti hep fazla cekiyordu genzine gidiyor burnundan geliyordu. Alisik oldugum bisi bu. Bisi olmaz korkmayin
Suan bakisi durusu nefes almasi vs normal mi peki? Normalse endise etmeyin derim ama cok akliniza takiliyorsa acilde bi baksinlar gene deGenzine kaçma sesi çıkarmadı hiç o yüzden tedirgin oldum aslında.
Herşeyi normal, uyuyor şimdi, hastane uzak biraz, mikrobun içine boşuna sokmak istemedimSuan bakisi durusu nefes almasi vs normal mi peki? Normalse endise etmeyin derim ama cok akliniza takiliyorsa acilde bi baksinlar gene de
Teşekkür ederim. Kv emekli ebe, onu arayıp sordum. Süt ağzına fazla gelmiştir. Yutamadığı için burnundan gelmiştir dediBenim de başıma çok geldi. Hatta kusarken de bazen burnundan geliyordu peynir gibi. Sadece burnunun açık olup olmadığını kontrol edin. Bebeğinizin reflüsü olabilir. Reflü yatağı kullanmanızı öneririm. Uyurken de başına gelebilir.
Doğum yaptım daha 5 günlük. Süt fazla geldiği için o an yutamadığından burnundan akmış.Çok dikkat edin, emzirdikten sonra hemen yatırmayın yada yan yatırın. Acaba memeden burnuna sıçramış olabilir mi? Ben hiç duymadım daha önce. Bu arada kaç aylık, tekrar mı hamilesiniz?
Evet sanırım tazyikli akıyor. Zaten emerken de bundan dolayı yorulup bırakıyor hemen emmeyisütünüz tazyikli mi akıyor?
eğer tazyik varsa bebek zorlanır emerken ve burnumdan gelebilir boğulur gibi olabilir.
eğer yoksa oyle bir sey büyük ihtimalle yutamadi yutaktan burun yoluna girdi süt.
hicbir sey olmaz.
benim oğlum 2 aylık o bazen burnunda kusar..
tazyikli geliyorsa emzirmeden önce ilk tazyik geçene kadar elle sagin memenizi. rahat etsin yavrucak. sagdiginiz sütün de kaşıkla icirirsiniz. ya da çoksa sütünüz buzluğa kaldırabilirsiniz.Evet sanırım tazyikli akıyor. Zaten emerken de bundan dolayı yorulup bırakıyor hemen emmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?