Bebeğimin çamaşırları hk?

bende de yok heves

hani insanlar derler eskiden para mı vardı da hevesi bilelim vs

çok şükür bizde para da vardı da biz küçükken bakkal bile yoktu

yani babam arada pastaneden üzümlü kek alırdı ben küçükken dayımlar da karmen

abur cubur bile yoktu ki

yaşım dayandı 40 a hala heves yok

oğlum doğmadan ona giysi vs aldım da heves ettiğimden değil de lazım olur diye

geçen alışverişe çıktık onunla bir şeylere baktık istiyorsan alayım dedim almadı çocuğu da hevessiz yaptım diye düşündüm

çula çaputa süse organizasyona hevesim yok huzura hevesim var o da zor işte

Siz mi piremsessiniz biz mi ameleyiz bilemedim valla.

Ben iki doğumumda da annemin desteği olmadan yıkadım astım ütüledim kaldırdım.

İnsan bunu yapmaya "yıkmak" olarak değil de "mutluluk" olarak bakar.
öyle doğru söylemişsin ki bide ben bebeğimin kıyafetini güvenmem kimseye
insanlar çok prenses anladığım kadarıyla

yemin ediyorum yeni nesil çok akıllı biz safmışız kadın almış etmiş bir zahmet makinaya atıpta yıkayın kaynanaya güveniptemi çocuk yaptınız yok bi yardımı olmamış ne yardımı bekliyosunuz çalışıyomussunuz işte yapamıyorsanız kadın tutun kimse sizin işinizi gücünüzü yapmak zorunda değil bedava babanne hiç bişeye elini sürmez yalandan bahane aramayın asıl siz kendi çocuğunuzun kıyafetlerini yıkamaya bile üşenerek bedava anne oluyorsunuz. buraya konu aıp okuyana kadar o çamaşırlar yıkanıp ütülenirdi şimdiye.Yazık gerçekten oğlu olanlara çok üzülüyorum..

Son düzenleme:
Böyle basit şeyler için canını hiç sıkma aynı şeyleri bende yaşadım şimdi arkama dönüp bakıyorum iyi ki sormamış iyi ki yapmamış diyorum. Kayınvalide nin aldıklarını getir evine temizce yıka derim başkasının yaptığı iş benim içime hiç sinmez birşey olunca ben yaptım herşeyi ben aldım doğumdan önce ben yardımcı oldum deyip başına kakmasından sa yapmasın daha. iyi bebek sonuçta deterjanına falan da dikkat etmen gerekiyor.

Ahahahahahahahaahahah. Ya olabilir inan,oyle insanlar var. Kimisi esyaya bilmemneye merakli hevesli olmaz umrunda olmaz. Aslinda 30 yaşla da alakasi yok yapı meselesi. Ben sanırım bos isleri seviyorum. Aslinda bos isler :)

Ne gerek var Allah aşkına böyle bi beklentiye girmeye? Bebeğin bütün kıyafetleri hadi renklileri beyazları ayrı yıkadınız desem 2 makine. Ütüsü desen zaten el kadar şeyler 1 saatinizi almaz hepsini ütülemek ayrıca çok da zevkli. 1 makine çamaşırı yarım saatlik ütüyü ne diye kendinize dert ediyosunuz ki? Benim iki bebeğimde de herkes eşyaları getirdi ben kendim yıkadım kendim ütüledim kendim yerleştirdim kimseden de bişey beklemedim zaten kimsenin de bi mecburiyeti yok buna

birmakinelik iş zaten atın makineye uni baby tarzı bir deterjan ile yıkayın, sadece hastanede giyeceklerini ütüleyin yeter bence, ben hiç bir kıyafetini ütülemiyorum doğdupundan beri kızım 3 yaşında şu an..

kızlar eski konu bebek bir kaç aylık olmuştur

Bebek sizin bebegınız normal olan bunları sızın yapmanız zaten. Ben kendım drmıstım anneme anne sen yıkama ben kendım yıkıcam dıye

Kendim yaptım herşeyi doğumdan önce ve doğumdan sonra 2 yaşında hala kimsenin bi katkısı yok .yıkılmadım ayaktayım .inşallahta yıkılmam

Siz minicik bir işi onlara bıraktığınızda da işten kaçmayan torunu için herşeyi yapan fedakar babaanne görünümünde olacak ama bilmem anlatabildim mi? Kimseye tamah etmeyin boşver in düşünmeyin karşınıza çıkan herkese göğsünüzü gere gere en ufak şeyden en zor işlere hepsini bebeğiniz için kendinizin altından kalktığını da söylemeyi ihmal etmeyin

Tam tersi, deterjanlarla gereğinden fazla karşılaşınca alerjik reaksiyonlara açık oluyor. Gereğinden fazla titizlik (çok deterjan kullanma) sizin dediğiniz o. Bebekler deterjana az yada çok maruz kalmamalı, kimyasalları geçtim, ağır metaller içeriyor ve hiperaktiviteden tut herşeye zemin oluşturuyor ağır metaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…