Bebeğimin cennete göçü ve hayatımın zorlukları

Çok teşekkür ederim. Acımamı üzüleyim doktorların olmaz demesine mi herşeye rağmen vucüdumun anne olmak isteyipte olamamasına.... Büyük acılar sonrasında böyle güzel yaşam hikayesi olanları gördükçe mutlu oluyorum. İnşallah birgün bende tekrar anne olurum...

Yaşadiklarimiz baya benziyor.
Ben de sizin gibi bir defa oldu, yine olur diye bekliyorum.
Rabbim ikimizin de yüzünü evlatla güldürsün inşallah.

Olacaksınız, buna inanın.

Öncelikli olarak ruhunuzu tamir edin sonra tedavi ile de oluyor. Çünkü hiç gebelik yaşamamış değilsiniz. Kolay bir süreç gecirmeniz dileğiyle

Başınız sağolsun...
Bence yaşınız henüz çok genç, daha öncede 2 kere doğal yolla kalmışsınız.
Genel muayenelerinizi tekrar yaptırın (kürtajdan sonra bir hasar kaldı mı vs. gibi)
ve biraz bekleyin bence en az 2 3 yıl doğal yolla bekleyebilirsiniz (şuan anne olma isteyinizin sizi ne kadar sıkıştırdığını tahmin ediyorum)
Fakat bu sürecin zorlu olduğunu söylüryolar, yaş ve daha önce doğal yolla kalmış olma avantajınızdan dolayı bu olayı tamamen kafanızdan atarak ve psikolojik tedavinizi de alarak biraz daha bekleyebilirsiniz.
Geçmiş olsun

Tek doktorla kalmayın derim.
Başını sağolsun

Çok geçmiş olsun. Henüz yeni kürtaj olmuşsunuz. Birkaç ay dinlendikten sonra bir sene tedavisiz deneyin isterseniz. Sonuçta hamile kaldığınıza göre tekrar neden olmasın. Yaşınız genç. Bir sene beklemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…