Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Hem kardeşinizin çocuğunun olmadığını bile bile parti yapmaya kalkıyorsunuz . Hemde gelmedi diye burun kıvırıyorsunuz . Valla kusura bakmayın da benim öyle bir durumum olacak ki öyle bir durumum var çok üzülürdüm gelmek istemezdim . Ve ablamın da bana saygı duymasını bekleyerek gözümün icine baka baka böyle şeyler yapmasini istemezdim.

Benim de coxugum olmuyor şuan düşünün soran olunca bile çok üzülüyorum. Şimdi kardeşinizi düşünün

Stresli bünye çok büyük bir etken zaten. Ama şunu da düşünün herkes doğurabilir ama herkes gerçekten anne baba olabilir mi? Mesela benim de kardeşim bipolar ve çocuk istiyor ama o çocuğa annelik yapabilecek hali ve kapasitesi maalesef yok. Hep diyorum bak sen bir anne olarak o çocuğun ileride imtihanı olmayasın. Allah nasip etmiyorsa bir bildiği vardır diyorum.
Ya sen çok kötü bir insansın.

Sanırım ben kardeşim "pes ettim çocuğum olmuyor" dedikten sonra böyle bir partiye kalkışmazdım. Üzülürdüm..
O sizin kardeşiniz, bence yanına gidip konuşmalısınız. Bazen insan şanssız olduğunu düşünüp hayata küsebiliyor bir süre. Kişisel olarak sizinle alakalı değildir.

Konu ayıp, konu sahibinin detaylandırdığı içerikler ayıp, kardeşin de sana kayıp olsun olur mu ? Dürüst değilsin bu sebeple olaya karşı fikrimi belirtmeyeceğim.

7 ay tribe girmek için kısa bir süre doktorlar 1 sene olmazsa muayene olum diyorlar ben 11 yılın sonunda anne oldum.ablam o sure zarfinda hamile kaldi hiç buruk karşılamadım acaba bilmeden kalbini kıracak bişey mi yaptiniz

Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Ben olsam misilleme planları yapmaz acaba nesi var belki de hamileyim diye benimle paylaşmıyor bir sıkıntı yaşıyor diye düşünürdüm.

Siz normal değilsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20220203_091955_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20220203_091955_com.android.chrome.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 70
Bir kadinin 7 aydir cocugu olmuyor diye kardesinin cocuguyla ilgili herhangi bir kutlamaya gelmemesi hic normal degil. Benim 7 yil olmasa yine de giderdim, kardes yegen bu ya 🤷🏼‍♀️ Bence siz haklisiniz, 7 ay icin dram yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum
Kız oyle bi psikolojideki bence 7 senedir olmuyor gibi ruh hali.
Kendimden biliyorm 3,5 sene öyle yasadım.
O kaygıyı yasamayan bilemiyor Allah da kimseye yasatmasın.
Tmm diyosn benim cocugum olmucak.
Yani 3 senede de aynı kaygı 7 ayda da.
Bide bence burda gözüne sokuluyor.Konu sahibi hamile kaldığı icin cok gururlu suan.Ben bile sezdim burdan:)

oh ne kadar güzel sorun da yokmuş
stres başlıca olmamasının sebebi
beş ayda kendini hemen bırakma bence doktorlar bir yıl deneyin diyorlar ohoo daha iki yıl bile normal diyen var
stresli bir dönemde sperm ve yumurta birbirini itermiş
inşallah sıkıntıların bir an önce geçer bebeğin de gelir canım
Müjdeeeee ! Çift çizgiyi gördüm. Kan testi vereceğim :KK200:

İnan sen kötü düşünmüyorsun. İnsanlar artık çok bencil ve düşüncesiz. Ben artık yeri geldiğinde insanları terslemeyi öğrendim. Yoksa herşeyi kendilerine hak görüyorlar.

Aminn cümlemizin mutluluğu huzuru sevgisi daim olsun inşallah ♥️
Müjde !!! Çift çizgiyi gördümm .. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testi vereceğim. :)

Normalde ilişkiniz iyimidir. Bilmediğiniz birşey vardır. Belkide gebelik geçirdi ve düşük yaptı haberiniz bile yok. Siz olsanız üzgün hissetme misiniz . Heleki hormonal olarak daha kötü olur insan. Dürüst olun. O benim kardeşim acıma gömerim gibi durumlar inandırıcı değil. Ve herkes aynı karaktere sahip değil. Bir problem vardır. Gizli kendine sakladığı

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Ya nasıl sevinebilir kendini eksik hissediyordur içine atıp artık denemiycem demiş. Elbette sizde haklısınız. Ama ben muzu bile oğluma yedirirken dışarda yedirmem. Alamayan vardır derim o hesap düşün lütfen. Bu bir de kızkardeşin bence yanına gelmesini beklemek değil senin teselline ihtiyacı var içten içe ama içine atıyor. Yüz yüze gelirse ağlamaktan üzüldüğünün görülmesinden korkuyor olabilir. Kıskanıyor denmesinden korkuyor olabilir. Kısaca üzgün kendini suçluyor . Sen haksızsın demiyorum. Ama herkes herşeyi kaldırabilecek güçte değildir .

Back
X