Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Buradaki kk üyeleri sizi haksız çıkarmış ama bana gore haklı taraflarinizda var Tabi eğer öncesinde kardeşinizin kalbini kıracak bişey yapmadiysaniz kardesiniz daha evleneli 7 ay olmuş cocuk icin niye bu kadar aceleci onu anlayamadım eğer 3 yıldan fazla olsaydı çocuğunun olmaması ozaman derdim ki pskilojik olarak yipranmistir partileri kaldıramadıgı icin gelmemiştir ama o hatalı bana gore benimde 2.5 sene boyunca çocuğum olmamasti ama yinede kardesiniz gibi davranmadim hiç ben olsam içimde üzüntü olsa bile en azından bir uğrar tebrik ederim bende cinsiyet partilerini saçma bulurum ama yapmışsınız sonuçta kardesiniz baya abartmış görende 10 senedir çocuğu olmuyor doktorlar bile çocuk tedavisi icin bir yıl bekliyor 7 ayda ne yaşadı bu kadar anlayamadım dogrusu

7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Kardeşinize çok üzüldüm. Yerinizde olsam bırakın gelmesini beklemeyi kendim de kutlamazdım. Bu kadar duygusal bir dönemde onu en iyi sizin anlamanız gerekir. Tabiki kendi mutluluğunuzu da yaşamalısınız ama belki daha küçük bir kutlama ile belki daha gözden uzak bir yerde.

Ben size hak verdim.
Daha çok yeni evli, doktorlar bile 1 yıldan sonra çocuk olmazsa problem olabilir diyorlar.
Uzun yıllar çocuk isteyip ya da yakın zamanda hamilelik kaybı olsa tüp bebek yapsa olumsuz olsa haklı o da gelememiştir üzülmüştür diyebilirim ama bildiğinize göre öyle bir şey yok.

Diyelim ki en kötüsü oldu çocuğu olmadı bütün hayatı boyunca siz ve çocuğunuzdan uzak durarak mı geçirecek ya da özel günlere gelmeyerek mi?
Kardeş ya bu dost arkadaştan duyulan hamilelik haberi değil. Hoşuma gitmedi kardeşinizin davranışı
Ben olsam mesafe koyarım ısrar etmem neden gelmedin diye sorgulamam. Onun olursa ben de gitmem hediye yollarım sadece.

Kendi çocuğu olmuyor diye ÖZ kardeşine böyle davrananları anlamıyorum. Kardeşin o senin neyin tribi bu?

E ben kpssde atanamadım kardeşim atandı.(Benden daha düşüktü puanı, branş farkından dolayı daha düşük puana atandı.) Ben de ona surat mı yapsaydım? Tebrik etmese miydim?

Çok ayıp böyle davranmak.

Burda cinsiyet partisi diyince abartılmış. Biz de kardeşimin çocuğu için yaptık sadece bi balon patlattık. Gayet de doğal bir durum.

Kendi çocuğu olmuyor diye ÖZ kardeşine böyle davrananları anlamıyorum. Kardeşin o senin neyin tribi bu?

E ben kpssde atanamadım kardeşim atandı.(Benden daha düşüktü puanı, branş farkından dolayı daha düşük puana atandı.) Ben de ona surat mı yapsaydım? Tebrik etmese miydim?

Kardesimle ayni anda hamile kalirsak rekabet ortami olur mu diye soruyor konu sahibi. Kardeş tuhafsa konu sahibi de tuhaf.

Bence sizin ablanızın çocuğu olmazken gözüne sokarak cinsiyet partisi yapmanız hoş değil anlayış beklemeyin anlayış gösterin

Ben size hak verdim.
Daha çok yeni evli, doktorlar bile 1 yıldan sonra çocuk olmazsa problem olabilir diyorlar.
Uzun yıllar çocuk isteyip ya da yakın zamanda hamilelik kaybı olsa tüp bebek yapsa olumsuz olsa haklı o da gelememiştir üzülmüştür diyebilirim ama bildiğinize göre öyle bir şey yok.

Diyelim ki en kötüsü oldu çocuğu olmadı bütün hayatı boyunca siz ve çocuğunuzdan uzak durarak mı geçirecek ya da özel günlere gelmeyerek mi?
Kardeş ya bu dost arkadaştan duyulan hamilelik haberi değil. Hoşuma gitmedi kardeşinizin davranışı
Ben olsam mesafe koyarım ısrar etmem neden gelmedin diye sorgulamam. Onun olursa ben de gitmem hediye yollarım sadece.
Uyeyi ve konularını bilmiyorsunuz,o da isine gelen desteği gorunce hemen begeni atmis

Konunun tamamını biliyor musunuz,üyenin diğer konularını biliyor musunuz?Isine gelen yorumları hemen beğenmiş,günlerdir hic sesi çıkmıyordu

Konunun tamamını biliyor musunuz,üyenin diğer konularını biliyor musunuz?Isine gelen yorumları hemen beğenmiş,günlerdir hic sesi cikmiyordu
Ben size hak verdim.

Üyenin diğer konularını biliyor musunuz, kendisi anormal bir sekilde kardeşine kafayi takmış durumda.Hatta onun bu tavrından dolayı hasta olduğunu söyleyen bir suru yorum oldu.Sadece bu mesaj ustunden değerlendirenler kendisine hak veriyor.Gunlerdir ona yüzlerce mesaj yazıldı, hic sesi çıkmaz iken hemen sizin mesajları beğendi

Buradaki kk üyeleri sizi haksız çıkarmış ama bana gore haklı taraflarinizda var Tabi eğer öncesinde kardeşinizin kalbini kıracak bişey yapmadiysaniz kardesiniz daha evleneli 7 ay olmuş cocuk icin niye bu kadar aceleci onu anlayamadım eğer 3 yıldan fazla olsaydı çocuğunun olmaması ozaman derdim ki pskilojik olarak yipranmistir partileri kaldıramadıgı icin gelmemiştir ama o hatalı bana gore benimde 2.5 sene boyunca çocuğum olmamasti ama yinede kardesiniz gibi davranmadim hiç ben olsam içimde üzüntü olsa bile en azından bir uğrar tebrik ederim bende cinsiyet partilerini saçma bulurum ama yapmışsınız sonuçta kardesiniz baya abartmış görende 10 senedir çocuğu olmuyor doktorlar bile çocuk tedavisi icin bir yıl bekliyor 7 ayda ne yaşadı bu kadar anlayamadım dogrusu
Diger konularını okumanızı tavsiye ederim

İyikide diğer konularıda okuyun diye söylediler
Gerçekten okuyunca şok oldum rahatsızlığı olan kizkardesiyle böyle rekabet halinde olmakta bi hastalık bence ona destek olacağını hamilelik rekabetine nasıl girebiliyorsunuz anlayamıyorum ben eltilerime bile bu kadar düşman gözüyle bakmadim hiçbir zaman bence dizinde psikoljik desteğe ihtiyaciniz var böyle şeyler düşünüp konu açmak sağlıklı gelmedi bana ya o sizin kızkardeşiniz niye düşmanınız gibi davranıyorsunuz üstelik onun bi rahatsizligi varmış önceki yorumumda bunları bilmeden yazmıştım lütfen böyle mirastı hamilelik rekabetiydi gibi saçma düşüncelere odaklanicaginiza kızkardeşinize destek olun onu kiskanmayin sağlık herşeyden önemli bunu unutmayın hamileliğinizin tadını çıkarın size diyeceklerim bu kadar

Bugün covidli sayısı 108500 açıklandı ve hala bütün akrabalarını çağırıp gereksiz parti yapan var ya...Hem de hamile kadin...yani covid olsa cocuga kavusup kavusamayacagi da belli değil...çok ilginç kafalar

Bugün covidli sayısı 108500 açıklandı ve hala bütün akrabalarını çağırıp gereksiz parti yapan var ya...Hem de hamile kadin...yani covid olsa cocuga kavusup kavusamayacagi da belli değil...çok ilginç kafalar
Kizkardesim bulaştırdı der:KK12:

Back
X