Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Beklediğim cevap

Ben de parti istemiyordum zaten ama kayınvalidem istedi ve balonlar pastalar aldi.
Allah aşkına ablanız istediği halde hamile kalamamış bir kadın ve siz de onun gözüne şoka şoka aşağı katında cinsiyet partisi mi verdiniz. Kusura bakmayın ama çok yanlış bir hareket.
Tabii ki sevinin ama sizinki nispet yapmak gibi olmuş.

Ablam cinsiyet partisi verse, iki çocuğum olmasına rağmen gitmem.
13 yaşına kadar kız, erkek değil çocuktur onlar. Pipi filan mı kutlanıyor, merak ettim

Bence su mesajınızdan yola çıkarak sizin de psikiyatri bir yardim almanız gerekiyor ya empati yoksunusunuz ya narsist resmen su mesajda haz aldiginizi hissediyorum.Kaynananiza kardeşim bu konuda hassas bir dönemde hemen alt katında kutlamak yerine evimde kutlayamak isterim demek zor olmasa gerek. 7 ay uzun bir zaman degil o ayrı bir konu tabi

Müjde !!! Çift çizgiyi gördümm .. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testi vereceğim. :)
Yaaaaaa

Ya inanılmaz sevindim inanırmısın burnumun direği sızladı gözlerim doldu. Ah Allah'ım inşallah herşey güzel olur sizin için rabbim sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin.

Kocaman sarılıyorum size.

Beklediğim cevap
Daha önceki konuları bilmediğim icin bu yorumu yapmıştım kızkardeşinin sağlık sorunu var o yüzden onu suçlu bulmuyorum ama konu sahibinin sağlık sorunu olmadığı halde böyle sagliksizca düşünüp saçma sapan konular açması beni rahatsız etti benim kizkardesim bu durumda olsaydı onu kıskanacagima onu yalnız bırakmazdim böyle bir durumdayken hele parti hiç yapmazdim normal bı insan icin 7 ay hamile kalamamak psikolojilerini yipratmaz ama kardeşinin hastalığını biraz araştırdım hicbi sıkıntı yokken bile insanın moralini bozan kötü dusunmesine sebeb olan hata depresyona bile sokan bı hastalikmis kızkardeşi bu hastalıkla savaşırken bıde çocuk istediği halde olmaması onu iki katı bir depresyona sokmuştur kesin bide kiskardesininde hamile olduğunu duydum böyle bir rahatsızlığı varken hamile kalmasını da doğru bulmadım bebek icin tehlikeli geldi biraz bana umarım yanılırım çünkü konu sahibi daha önce açtığı bı konuda kardeşinin icecegine ilaç katıgını söylüyor sağlık açısından rahatsızlığı olan birinin çocuk yapmaması gerekiyordu o kız bunu idrak edemeye bilir ama eşinin bunu düşünmesi lazımdı
ama olan olmuş artık ne desem boş inş ben yanılırım bebeğine cok iyi davranabilir siz ve anneniz kardeşinizin bebeği olduğunda ona daha fazla destek olun lütfen bir bebeğin sorumluluğunu almak hiç kolay değil hele böyle bir proglemi olan biri icin hiç kolay olmayacaktir

Ne diyorsunuzzziçeceğine ilaç katmakmı??ben bu yorumu yazarken konu sahibi ile ilgili bu denli bir araştırma yapmadan yazdım... 7 aylık bi süreç bana çocuk sahibi olunamayacağı kanaatine varılabilmesi icin kısa geldi ve psikolojik olarak sorunlu olduğunu bilmiyodum her iki tarafınben yeni evli olsam ve kardeşim benden önce hamile kalsa cok sevinir ve onun yanında mutluluğunu paylaşırdım,bu benim şahsi fikrim..ama bu iki kardeş birbirleri ile yarış halinde anladığım kadarı ile...çok yazık

Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Yani cevabi kendiniz biliyorsunuz zaten çokta birşey söylemeye gerek yok. Üzülmüş demekki bunu kardeşim beni kıskanıyor gibi algılamayın. İç dünyasında ne yaşadığını bilemezsiniz. Bunalima girmiş olabilir. O benim cocugumun partisine gelmedi bende onunkine gitsem mi diye sormak yerine Allah kardeşime de bir evlat nasip etsin diye dua edin. Belki bir sorunu var o yüzden olmuyor ve size söylemiyorlar bilemezsiniz. Üzerine gitmeyin ben üzüldüm kardesinize inşallah en yakın zamanda oda hamile kalır bebegini kucagina alir size de tavsiyem kardesinize destek olun düşman olmayin. Psikolojisi iyi olsa zaten sizin yaninizda olmak isterdi demekki iyi degil

Çok teşekkür ederim canımmmmm Amin inşallahhhhh kocaman sarılıyor kocaman öpüyorummmm

Aranızda önceden bir problem mi vardı acabacok üzücü bir durum yani

o gelmiyorsa siz gitseydiniz bir kez bile kardeşiniz aklınıza gelmedi mi, napıyor bu kız bi bakayım şuna deyip çıkamadınız mı? İlişkilerde hep bir karşıdan beklenti. Çocuğu olmuyor demek için zaten çok çok erken, iletişim şart.

Hamile olmuş kardeşi şimdi
Onceki konu konusulurken 5 dakika once hamilelik haberini aldım diye yorum yapmisti.

Onceki konudan verdi gebelik haberini.

Sonra ondan da onceki konusu cikti ortaya.

Her ikisi ayni günde açılmış.

Iki kardeş ayni anda hamile kalirsa rekabet olur mu diye sorduğu bir konuydu.

Yani 5 dakika önce öğrenmemiş. Aman her şeyi yalan dolan ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…