- 8 Eylül 2018
- 362
- 407
- 103
- 38
Beklediğim cevapBuradaki kk üyeleri sizi haksız çıkarmış ama bana gore haklı taraflarinizda var Tabi eğer öncesinde kardeşinizin kalbini kıracak bişey yapmadiysaniz kardesiniz daha evleneli 7 ay olmuş cocuk icin niye bu kadar aceleci onu anlayamadım eğer 3 yıldan fazla olsaydı çocuğunun olmaması ozaman derdim ki pskilojik olarak yipranmistir partileri kaldıramadıgı icin gelmemiştir ama o hatalı bana gore benimde 2.5 sene boyunca çocuğum olmamasti ama yinede kardesiniz gibi davranmadim hiç ben olsam içimde üzüntü olsa bile en azından bir uğrar tebrik ederim bende cinsiyet partilerini saçma bulurum ama yapmışsınız sonuçta kardesiniz baya abartmış görende 10 senedir çocuğu olmuyor doktorlar bile çocuk tedavisi icin bir yıl bekliyor 7 ayda ne yaşadı bu kadar anlayamadım dogrusu
Allah aşkına ablanız istediği halde hamile kalamamış bir kadın ve siz de onun gözüne şoka şoka aşağı katında cinsiyet partisi mi verdiniz. Kusura bakmayın ama çok yanlış bir hareket.Ben de parti istemiyordum zaten ama kayınvalidem istedi ve balonlar pastalar aldi.
Şaka mısınız?7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Bence su mesajınızdan yola çıkarak sizin de psikiyatri bir yardim almanız gerekiyor ya empati yoksunusunuz ya narsist resmen su mesajda haz aldiginizi hissediyorum.Kaynananiza kardeşim bu konuda hassas bir dönemde hemen alt katında kutlamak yerine evimde kutlayamak isterim demek zor olmasa gerek. 7 ay uzun bir zaman degil o ayrı bir konu tabiKaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
En azından cinsiyet partisi yapamaya bilirdinizEvet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
YaaaaaaMüjde !!! Çift çizgiyi gördümm .. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testi vereceğim. :)
Daha önceki konuları bilmediğim icin bu yorumu yapmıştım kızkardeşinin sağlık sorunu var o yüzden onu suçlu bulmuyorum ama konu sahibinin sağlık sorunu olmadığı halde böyle sagliksizca düşünüp saçma sapan konular açması beni rahatsız etti benim kizkardesim bu durumda olsaydı onu kıskanacagima onu yalnız bırakmazdim böyle bir durumdayken hele parti hiç yapmazdim normal bı insan icin 7 ay hamile kalamamak psikolojilerini yipratmaz ama kardeşinin hastalığını biraz araştırdım hicbi sıkıntı yokken bile insanın moralini bozan kötü dusunmesine sebeb olan hata depresyona bile sokan bı hastalikmis kızkardeşi bu hastalıkla savaşırken bıde çocuk istediği halde olmaması onu iki katı bir depresyona sokmuştur kesin bide kiskardesininde hamile olduğunu duydum böyle bir rahatsızlığı varken hamile kalmasını da doğru bulmadım bebek icin tehlikeli geldi biraz bana umarım yanılırım çünkü konu sahibi daha önce açtığı bı konuda kardeşinin icecegine ilaç katıgını söylüyor sağlık açısından rahatsızlığı olan birinin çocuk yapmaması gerekiyordu o kız bunu idrak edemeye bilir ama eşinin bunu düşünmesi lazımdıBeklediğim cevap
Ne diyorsunuzzzDaha önceki konuları bilmediğim icin bu yorumu yapmıştım kızkardeşinin sağlık sorunu var o yüzden onu suçlu bulmuyorum ama konu sahibinin sağlık sorunu olmadığı halde böyle sagliksizca düşünüp saçma sapan konular açması beni rahatsız etti benim kizkardesim bu durumda olsaydı onu kıskanacagima onu yalnız bırakmazdim böyle bir durumdayken hele parti hiç yapmazdim normal bı insan icin 7 ay hamile kalamamak psikolojilerini yipratmaz ama kardeşinin hastalığını biraz araştırdım hicbi sıkıntı yokken bile insanın moralini bozan kötü dusunmesine sebeb olan hata depresyona bile sokan bı hastalikmis kızkardeşi bu hastalıkla savaşırken bıde çocuk istediği halde olmaması onu iki katı bir depresyona sokmuştur kesin bide kiskardesininde hamile olduğunu duydum böyle bir rahatsızlığı varken hamile kalmasını da doğru bulmadım bebek icin tehlikeli geldi biraz bana umarım yanılırım çünkü konu sahibi daha önce açtığı bı konuda kardeşinin icecegine ilaç katıgını söylüyor sağlık açısından rahatsızlığı olan birinin çocuk yapmaması gerekiyordu o kız bunu idrak edemeye bilir ama eşinin bunu düşünmesi lazımdı
ama olan olmuş artık ne desem boş inş ben yanılırım bebeğine cok iyi davranabilir siz ve anneniz kardeşinizin bebeği olduğunda ona daha fazla destek olun lütfen bir bebeğin sorumluluğunu almak hiç kolay değil hele böyle bir proglemi olan biri icin hiç kolay olmayacaktir
Yani cevabi kendiniz biliyorsunuz zaten çokta birşey söylemeye gerek yok. Üzülmüş demekki bunu kardeşim beni kıskanıyor gibi algılamayın. İç dünyasında ne yaşadığını bilemezsiniz. Bunalima girmiş olabilir. O benim cocugumun partisine gelmedi bende onunkine gitsem mi diye sormak yerine Allah kardeşime de bir evlat nasip etsin diye dua edin. Belki bir sorunu var o yüzden olmuyor ve size söylemiyorlar bilemezsiniz. Üzerine gitmeyin ben üzüldüm kardesinize inşallah en yakın zamanda oda hamile kalır bebegini kucagina alir size de tavsiyem kardesinize destek olun düşman olmayin. Psikolojisi iyi olsa zaten sizin yaninizda olmak isterdi demekki iyi degilEvet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Yaaaaaa
Ya inanılmaz sevindim inanırmısın burnumun direği sızladı gözlerim doldu. Ah Allah'ım inşallah herşey güzel olur sizin için rabbim sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Kocaman sarılıyorum size.
Aranızda önceden bir problem mi vardı acabaKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Hamile olmuş kardeşi şimdiÇok çetrefilli bir konu bu. Kardesinin psikolojik hastaliklari varmis. Cok saglikli biri degil yani.
Onceki konu konusulurken 5 dakika once hamilelik haberini aldım diye yorum yapmisti.Hamile olmuş kardeşi şimdi
Onceki konu konusulurken 5 dakika once hamilelik haberini aldım diye yorum yapmisti.
Onceki konudan verdi gebelik haberini.
Sonra ondan da onceki konusu cikti ortaya.
Her ikisi ayni günde açılmış.
Iki kardeş ayni anda hamile kalirsa rekabet olur mu diye sorduğu bir konuydu.
Yani 5 dakika önce öğrenmemiş. Aman her şeyi yalan dolan ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?