Teşekkür ederim canım yorumun içinDuruşuna göre hissettiğim erkek
Alttaki resim iki bacağıysa kız ama sol taraftaki sanki bacak değilde bacAk arası gibi geldi. Eğer bacak arasında o çıkıntı varsa kesin erkektir. Üst tarafta yan dönmüş net değil. Nasıl bi gerginlik yaşadın onu merak ettimTeşekkür ederim kızlar nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum
Alttaki resim iki bacağıysa kız ama sol taraftaki sanki bacak değilde bacAk arası gibi geldi. Eğer bacak arasında o çıkıntı varsa kesin erkektir. Üst tarafta yan dönmüş net değil. Nasıl bi gerginlik yaşadın onu merak ettimTeşekkür ederim kızlar nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum
Cinsiyetini sorduğumda her geldiğinde bunu soruyosun dedi bende dedim biriyle karıstırdınız galiba dedim. Ben ilk defa sordum.. yoo dedi sen ilk zamanalrdan beri sorup duruyosun dedi.. çok sinirlendim o zaman sormadım farzedin dedim.. sonra dedim belli mi. Belli dedi. Ama soylemicem istemedin dedi. Bende söyleyin dedim. Bu şekilde gelişti bi gerginlik yaşadık.. ben ilk defa sordum.. daha önce sorduğım kişi 2li testi yapan radyoloji doktoruydu. Bu doktora hiç sormamıstımAlttaki resim iki bacağıysa kız ama sol taraftaki sanki bacak değilde bacAk arası gibi geldi. Eğer bacak arasında o çıkıntı varsa kesin erkektir. Üst tarafta yan dönmüş net değil. Nasıl bi gerginlik yaşadın onu merak ettim
Salak ya çocuk benim zamane deseydin . On kerede sorarım bin kerede . Sıkma Çan'ını boşverCinsiyetini sorduğumda her geldiğinde bunu soruyosun dedi bende dedim biriyle karıstırdınız galiba dedim. Ben ilk defa sordum.. yoo dedi sen ilk zamanalrdan beri sorup duruyosun dedi.. çok sinirlendim o zaman sormadım farzedin dedim.. sonra dedim belli mi. Belli dedi. Ama soylemicem istemedin dedi. Bende söyleyin dedim. Bu şekilde gelişti bi gerginlik yaşadık.. ben ilk defa sordum.. daha önce sorduğım kişi 2li testi yapan radyoloji doktoruydu. Bu doktora hiç sormamıstım
Aynen öyle canım ama gerçekten daha önce sormadım ona... çatacak insan aradı herhalde neyse...Salak ya çocuk benim zamane deseydin . On kerede sorarım bin kerede . Sıkma Çan'ını boşver
Sıkma canını evladın o senin sağlıkla al kucağına inş :))Aynen öyle canım ama gerçekten daha önce sormadım ona... çatacak insan aradı herhalde neyse...
Fl kac cikti canm ?Eki Görüntüle 2004284 Eki Görüntüle 2004285 Selamlar kızlar... 15 haftalık hamileyimm.. bebeğimin cinsiyetini sordum doktoruma ve söyledi.. fakat biraz gergin anlar yaşadık ben tedirgin oldum.. burda anlayan tahminde bulunan arkadaşalardan rica etsem yorumlar mısınız.. sizce kız mı erkek mi ?
İnşallah canım benim.... sana da sağlıklı bir doğum dilerim.Sıkma canını evladın o senin sağlıkla al kucağına inş :))
Fl 1.83 cm çıktı canım. Bu nedir bacak boyu mu? Cinsiyetle ilgisi var mıFl kac cikti canm ?
Canım fl uzunluğu bildiğim kadarıyla ileriki haftalarda önemli bu haftalarda bi ileri bi geri gitmesi normal bişey olsaydı doktorun muhakkak takip isterdi boşyere stres yapma bi daha ki kontrole düzelmiş olurFl kac cikti canm ?
Canım doktorunun cinsiyet için ne dediFl 1.83 cm çıktı canım. Bu nedir bacak boyu mu? Cinsiyetle ilgisi var mı
Doktor erkek dedi. İkili testteki doktorsa kız dedi.. bende kendimi kız diye alıştırmıştım. Kafam karıştı gerçektenCanım doktorunun cinsiyet için ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?