Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti...hala ikna olmuyorum:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar umarım beni anlarsınız daha önce de buradan paylaşmıştım
gebeliğimin 13. haftasında erkek dedi doktorum 20 den sonra da kız dedi 24 ve 28 de de tekrarladı kız olduğunu 32. hafta kontrolunde sormadım artık utandım(bu arada 33. haftadayım) başka bir sorunumuz yok çok şükür ama nedense hala ikna olmadım kız olduğuna içimden hep erkek geçiyor, acaba öyle istediğim için mi bilmiyorum..
sizce normal mi bu, yoksa artık bir psikologla mı görüşmeliyim?
öncelikle seni çok iyi anlıyorum insan illa ki emin olmak istiyor elinde olmadan
dilerim Rabbim gönlüne göre verir ne diyeyim
ama inan ki bu durum hani psikoloğa gitmeyi gerektirecek bi durum değil bana göre
insanın mutlaka gönlünden geçen oluyor ama olmadı diye bu kadar büyütüp kafana takarsan
inan gebeliğin çok zorlu geçer stres yapmaman gereken bi durumda
bu durumu bu kadar takma derim kafana
Allahdan hayırlısını ve sağlıklısını iste :) dediğim gibi Rabbim gönlüne göre versin
nadiren istisnalar olabiliyor ama 20. haftadan sonra kız dediyse kızdır değişmez
3. kızım geliyor ve ben sadece şükrediyorum ve dua ediyorum sağlıklı olması için
hiç düşünmedim psikoloğa falan gitmeyi :)

yok benimki sadece vicdani rahatsızlıktı, acaba bu yanılmayı yaşamasam onunla daha iyi iletişim kurarmıydım acaba onu az mı seviyorum gibi endişeler yani:) yoksa istemediğim cinsiyette olduğundan filan değil

inşallah yazacam canım merak etme.. artık düşünmemeye calışıyorum sormaya da çekiniyorum doktora ne yapayım neyse allahın izni ile temmuz zonu doğum zaten sabredecez 1 ay daha.. Allah evlatlarını da sana bağışlasın

Arkadaşım öncelikle sana şunu söyliyim bebeğini kucağına aldığında bu düşündüklerinden dolayı çok utanıp üzüleceksin.daha ilk çocuğun annelik heyecanını doya doya yaşıyıp keyfini süreceğine neler düşünüyosun.benimde 2 kızım var,ve sana diyorum ki inşallah kızın olur o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.insan tabiki kızı da erkeğide istiyor.ama senin daha ilk.takma bunları.şanslısınki ilk çocuğun kız olacakmış.

Back
X