üzülmne çok gereksiz kız verdi diye üzülürsen ALLAH ın gücüne gider onuda alıverir elinden
RABBİM korusun seni bu acıdan inşallah
ayrıca bebeğinde hisseder ne olmuş kızsa eşini bi kadın doğurmamışmı
yada görümcelerin doğduğunda kız diye çöpemi atılmış
yoo bak büyümüşler bu yaşa gelmişler
onlar öyle dediklerinde evet babasının gülü olucak o de
hayırlı evlat yetiştiricemki sesini çıkaramayan tüm kadınlara ses olucak de
görümcen yağmur istio die koymak zorundamısın
ozaman onlar istiyo die kızını aldır erkek doğur
bu kız erkek muhabbetine çok kızıorum kusura bakma
ama taviz verirsen daha çok üzerler seni
erkek olsa kilosunca altınmı takıcaklardı sana
canım okuyunca çok sinir oldum etrafındakilere.aynı sıkıntıyı bende yaşadım.hamileyim şu an 25 haftalık.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri özellikle küçük görümcem sürekli şehzade deyip durdu bebeğime.ben bilmiyorum artık kaç kere ikaz ettiğimi.sürekli eşime sanki erkek olması gerekiyormuş gibi erkek ismi önerileri, aslanın babası demeler sinir etti beni.ben onun beynine işlediklerini evimize geçtiğimde düzeltmeye çalıştım.kız olsun erkek olsun ikisininde sevgisi dünyalara bedel diye.sonunda 16. haftada kızım olacağını öğrendik.yine görümcem sanki 2. dereceden bir insan muamelesi gösterir gibi güya eşimi telkin etmeye kalktı ama allahtan eşim ona benzemiyor.kızımı benim küçük aşkım diye seviyor.bu yobaz kafaların hepsini aynı kazana atıp kaynatmak gerek.zaten kadına sinir oluyodum iyice soğuttu kendinden.
benim sana tavsiyem o sözleri söyleyeni aşağılar gibi yap ve bebeğin olunca sevdirme bile.ben öyle yapacam şahsen. bu insanlar kendilerini ne kadar değersiz görüyosa artık erkek olsun diye saçma sapan düşüncelere giriyorlar.kız bebek bennce daha iyi.ben çok mutluyum kızım olacağı için.bence sende etrafındakileri boşver.bebeğini ve kendini düşün.en önemlisi sizsiniz.
benim annem 4 kıza sahip ölsün ozamanhiç oğlu yok
bide ilk bebeğnmiş yaa insan nası ağlayıp üzülebilirki gerçi senin sinirini etrafındakiler boznuş onları da allaha havale et erkek evlat yüzü görmesinler ne iğrenç insanlarmış ya onlar öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?