Bir de olsun ( Olsun ) lafları var bu cinslerin ..erkek kız fark etmıyor cinsiyetını soyledıgın zaman Olsun dıyorlar ...[/QUOTE
ben 3. oğlana hamileyim ilki ikiz erkek bana da keşke kızın olsaydı diyorlar bi de kız yap diyorlar.durmadan doğuracam yani kızım olsun diye.olmuyor ne yapayım.bidaha hamile kalsam kkız olacağı garanti mi ya da sağlıklı olacağı,hayırlı olacağı..Allah büyük o ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamaz vermezse de vermiyor..bildiği bir şey var Rabbimin]
Selam Arkadaslar,
Ben 17 Haftalik hamileyim. Bugün Doktor Randevum vardi. Doktor bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu söyledi. Ben kendim cok sevindim. Saglikli bir bebegim olsun kiz oglan fark etmez benim icin. Allahtan hayirlisi ne ise onu istedim.
Fakat etrafimdakiler morelimi öyle götürdüki. Su anda allahimin zoruna gitmesin pismanim resmen hamile kaldigima o kadar. Görümcem ariyor kiz babasi nerde dalga geciyor. Esim moreli sifir. Kücük görümcem ismini Yagmur istedigi icin mecburiyetten ismini yagmur yapacakmisiz ama ben istemiyorum. Kaynanam hic konusmadi benle. Önemli olan saglikli olmasi degilmi? Kiz oglan ne fark eder? Hayirli evlat olsun saglikli eli ayagi düzgün olsun yetmezmi? Su anda kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum. Doktordan geldigimizden beri agliyorum sevinecegim yerine. Bilmiyorum yani ne yapacagimi..
benim eşim de üç erkek kardeş. ilk kaynım evlendiğinde eşi hamile kaldığında erkek olacak bizim sülaleden başka çıkmaz demişler zannediyorum benim bilmediğim bir padişahlık falan var sülalelerinde devam etsin istiyorlar o zamanlar da çok üzülmüş eltim ve bebek doğmuş, erkek!! zihinsel ve bedensel engelli . şu an 14 yaşında yatağa mahkum ve doktorların dediğine göre 6 aylık bebek zekasında. allah anasına babasına o çoçuğa yardım etsin. o günden sonra bir daha erkek diye tutturmamışlar, hayırlısı derler. eltim daha hala görüşmez onlarla. ortanca eltiminde 2 oğlu var benim de bir oğlum var çok şükür sağlıkları yerinde. şimdi 17 haftalık hamileyim ve kızım olacak. okadar dua ettim şükür ettim ki rabbim bana da bir kız evlat nasip etti. inşallah sağlıkla alırım kucağıma. ama biliyor musun zamanında erkek de erkek diye tutturanlar şimdi kızım olacağını duyunca resmen bayram etti. benim kadar sevindiler resmen. anlayacağın bugün şu derler yarın fikir değiştirirler rabbim yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
derler ki seveceksen oğlunu sev kız kendini zaten sevdirir. öyle civelek olacak ki kocan senden bile kıskanacak kızını. abimden biliyorum. uzun oldu ama çok üzüldüm çünkü bu konu kapanmayan bir yaradır bizim ailede. o çocuğu her gördüğümüzde sağlıklı olduğumuz için dua edebiliyoruz sadece.
hem farklı bir cinsiyet olsun onun da sevgisini tadayım dersen bu sitede erkek bebek için türlü yöntemler var konuşuyor kızlar. bende bu sayede buldum kızımı. elimden geleni yaptım allahım verdiğin başımın tacıdır dedim inşallah gönlümdekini kaderime yazmışsındır dedim ve çok büyük allahım kızımı gönderdi bana
Selam Arkadaslar,
Ben 17 Haftalik hamileyim. Bugün Doktor Randevum vardi. Doktor bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu söyledi. Ben kendim cok sevindim. Saglikli bir bebegim olsun kiz oglan fark etmez benim icin. Allahtan hayirlisi ne ise onu istedim.
Fakat etrafimdakiler morelimi öyle götürdüki. Su anda allahimin zoruna gitmesin pismanim resmen hamile kaldigima o kadar. Görümcem ariyor kiz babasi nerde dalga geciyor. Esim moreli sifir. Kücük görümcem ismini Yagmur istedigi icin mecburiyetten ismini yagmur yapacakmisiz ama ben istemiyorum. Kaynanam hic konusmadi benle. Önemli olan saglikli olmasi degilmi? Kiz oglan ne fark eder? Hayirli evlat olsun saglikli eli ayagi düzgün olsun yetmezmi? Su anda kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum. Doktordan geldigimizden beri agliyorum sevinecegim yerine. Bilmiyorum yani ne yapacagimi..
Selam Arkadaslar,
yıllarca bebek sahibi olabilmek için çekmedikleri sıkıntı(maddi-manevi)bir sürü insan varken bu tarz düşünceler bir insana ait olamaz yaa inanmak bile istemiyorum tek kelimeyle yazıklar olsun eşinin ailesine veren ALLAH bize soracak değil ya elbet...ayet bile var bununla ilgili dilediğime kız dilediğime erkek dilediğime her iki cinsten dilediğimede hiç evlat vermem buyuruyor yaa hiç vermeyenlerden olsaydın dahamı iyi olacaktı bence aynen bu cümleleri ilet canım sana bişey diyip canını sıkanlara vee içini ferah tut o allahın sana bir mucizesi başka bir cümleyede gerek yok bence.............
aynen ben tüp bebekle hamile kaldım ve nasıl zor bir süreç geçirdiğimi anlatamam size yaşayan bilir ancak şimdi kızımı bekliyoruz
sağlıklı olsun diye dua etmeleri gerekirken insanları nasıl bu kadar üzebiliyorlar
Selam Arkadaslar,
Tesellicii cevaplariniz icin cok Tesekkür Ederim. Allah razi olsun.
Ben kendim cok seviniyorum bir kizim olmasina. Pembe pembe giyindiririm ciciler alirim prensesim olur ama etraftakiler öyle beklenmedik tepkiler verince insan ister istemez üzülüyor. Hayirli evlat olsun yeterki ne fark eder? Kimse bunu söylemiyor. Benim yasim daha 20 ilk cocugumuz. Daha cok güzel tepkiler bekliyordum. Hayal kirikligina ugradim resmen. Belkide o yüzden bu kadar dokunduruyorumdur kendime. Beklemiyordum böyle tepkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?