Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyeti kiz, Sevineyim mi, Üzüleyim mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben anlamam bir türlü bu kız erkek bebek meselesini tamamen geri kafalılık.yok k.valide asar suratını,yok eşler asar suratlarını halbuki bilmezler ki kadında kabahat yok olay erkekte biter.erkekle alakalı kız bebek erkek bebek olması.kadınla alakalı birşey değilki...gelde anlat bunu o geri kafalılara

ne dıye uzuluyorsun bırak onlarla goruşmeyı eşınede kesın tavrını koy..
mıllet kız evlat ıcın delırıyor
ornegın ben :)
sen uyma uzulme o kara cahıllere..
kız evlat gıbı hayırlı evlat varmı dunyada
bnm bır oğlum var Rabbım bılıyor ya ıkıncının kız olmasını cokkkk ıstıyorum..

Bu zamanda kiz ver erkek ayrimi gercekten cok acinasi bir durum.Ben 20 haftalik hamileyim ve bugun kizim olcagini ogrendim.Esim hep erkek cocuk hayalini kuruyordu ve biraz hayal kirikligi yasadi ama ben hep ona telkinlerde buluyorum, kiz evlat her zaman daha hayirlidir...Size yasamis oldugum bir olayi anlatarak kiz evladin ne kadar hayirli oldugunu gortermeye calisicam. Kalabalik bir ailenin ferdiyim annem ve babam 3 yil icinde hayata veda ettiler. Iki olumdede yanlarinda olamadim o zamanlar yurtdisinda egitim icin bulunuyordum ve annenim olumunden sonra babam uzuntusunden mide kanseri oldu.Benden kucuk ve bekar kiz kardesim babama inanin annemi aratmiyacak kadar iyi bakti.Babam hep 4 kizi olmasindan hayiflanan biri idi. Abimin esi babama bir hafta dayanamadi ve babamda kizinin yaninda oldugu kadar kimsenin yaninda rahat edemedi. Sunu soyleyebilirim kiz kardesim babama inanin evladi olsa idi o kadar iyi bakabilirdi. Babam hayatin son gunlerinde gorduki kiz evlat gibisi yok. Sahsen ben olsaydin aynisini sonuna kadar yapardim ama bu guzel gorevi kiz kardesime allah nasip etti.Bir de derler ki Allah kiz dogdugunda rizki 4 verirken erkek cocuga 1 verirmis bu da dusundurucu bir durum di mi? Herseyde oldugu gibi bundada bir hikmet mutlaka vardir.

ben hamıle değilim şuanda ama sankı ılk cocugum erkek olacakmış gıbı gelıyor..ama bu hıssettıgım bısey ıstedıgım bısey değil yanlış anlıyorlar ..
ben kız erkek farketmez saglıklı akıllı hayırlı olsun yeter..kzıım da olsun cok ıstıyorum ınşallah rabbım bır kız bır erkek nasıp eder saglıkla..dılegım 3 annesı olmak..
2 kız,1 erkek ..! ayy ınşallah rabbım dıleyen herkese verır..amiiin

canım hiç üzülme bende 2008 bir kız dünyaya getirdim dr saolsun 7 aya kadar erkek demişdiherşey maviydi 7 ay konturolümde kız olduğunu öğrendim eşim adeta şok oldu dr ev geldik eşimin önüne yemek koydum sevmediği yemekmiş fırlattı tabagı ve bu olaya onun ailesi sessiz kaldı hemen odama girdim ve eşyalarımı topladım öğle böğle kaldım o evde ama eşime çok kırıldım doğuma kadar olan mühtet cehennem azabıydı kendime söz verdim doğumdan sonra tam 10 ğün sonra ayrıldım eşimden kızına hasret hiç görmeden tam 1 sene geçirdi o 3 ay yaktı benim çiğerimi ben 1 sene sonra kızımın hatrına tekrar barıştık kızı ilahi sanki onsuz su içemiyor şimdi eşim 3.5 yaşında mam gece bile sarılarak uyuyorlar şimdi yine hamileyim ve kız olma ihtimali yükses adam sevinçten uçuyor kızlar babalar çok düşkün olur sen boş var bi doğsun bak ne oluyor sadece kızları oluyor kız bebek rahmettir erkek bebek nimet rabbim bizi rahmet için sorguya tutmaz ama nimetin hesabını veririz allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin kendini üzüp insanın hayatında sayılı yaşayacağı gebeliğini mahvettme sen ve bebeğin kadar kimsenin düşünmcesi önemli olamaz

Selam Arkadaslar,

Uzun bir süredir giremedim malesef. 20.Aralik 2012 de dogum yaptim bir tombis prensesim dünyaya geldi. 52 cm 3240 gr.
Kendim bile inanmakta zorluk cekiyorum buna ama Kaynanam sevincten kanatlari eksik. Her gün MSN den gösteriyoruz. Ben yurt disindayim oda Türkiyede. Bir gün görmeden yatamiyor. Esim zaten beni unutmus dünyadaki tek varligi kiziymis gibi. Sevincimi nasil anlatsam nasil yazsam bilemiyorum. Hamileligimdeki laflardan tavirlardan sonra bunu hak ettigimi/ettigimizi düsünüyorum.
Görümcemin sevinci baska tabiki. Kendisinin 2 kizi var ve iyiki benimde kiz olmus diye seviniyor :) ne diyeyim artik birsey diyemiyorum. Kiskanclik....
Bütün mesajlarinizi okudum öyle sevindimki desteginiz icin o güzel dilekleriniz icin hepinize teker teker Tesekkür Ederim.
Kizim simdi 11 haftalik. Öyle tatliki Allahim kimseyi bu güzel duygudan eksik etmesin. Herkese bu duyguyu göstersin insallah.
Insanin kendi evladi gibi yok. Kiz oglan fark etmez. Insanlar varki yeterki bir evladi olsun diye neler yapiyorlar ama olmuyor. Insanlar varki oglan oglan diyorlar ve allahim onlari sinanmak icin engelli oglan veriyor. Oglan Kiz ne fark eder yeterki allahtan saglikli olmasini dilemesini bilelim. Bazi insanlar anlamiyor bunu o baska...

bende bendee....
bende çok istıyorum bi kızım olsunnnnnnnnn
ne uzulcen yaaa kızı bulmak zorr ...anlamıorum ınsanları,bu ne biçim bi dusunce tarzıdır ya cok kızıorum...hiç uzulme boswer sen onları keyfını cıkar hamılelıın ve kız meleğinin..bızelurmu Rabbım bı kızda bana nasıp etsın inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…