Öncelikle yeni doğum yapmış olmalısınız,Allah yavrunuzu size bağışlasın,uzun ömürlü olsun.
Bende 5 aylık hamileyim,ilk gebeliğim ve kız bekliyoruz,sizinle birebir aynı durumdayım şu anda,yaşadıklarımdan sadece tek birini paylaşmak istedim;
dün gece kayınvalidem eşime fındık fıstık yiyeydin ya,onu yiyenin oğlu olurmuş dedi ve arkasını dönüp seccadeyi serip namaza durdu.
benimse gözlerim dolu doluydu..
Takma canım boşver o da bır bayan ama farkında degıl ıste... söyle bır anlayıs var toplumda hepımızın aılesınde var bu sulaleyı devam ettırmek gıbı benım kendı kardeslerım bıle ınsallah erkek olur abla falan dıyorlarken kaynanaların demesınde bır sey gorme bosver gul gec ne aglıyorsun ben de 8 haftalık hamıleyım mesela anneme bır sey desem kendı anneme :) kız o yoksa kız mı bak sunun da oyle gecmıs hamılelıgı kızı var olsun falan dıo ... sen duyma gul gec
Sağol canım tesellin için.inşallah sen de hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.
benim elimde olsa tabi ki de hiç üzülmezdim.ama karakter olarak zaten hassas bir insanım,gebelikte ruh gibi oldum resmen,kim ne dese ne yapsa gücüme gidiyor.doktorumuz kontrolde kız olacak dediğinde eşimle ikimiz nasıl da sevindik o zaten benden öncesinden beri kız babası olmayı istiyormuş,şu an tek tesellim o inanın.ama eve gelip bebeğimiz kız dediğimiz andan itibaren kaynım olsun kayınvalidem olsun yani kısacası tüm erkek tarafı resmen çöktü.neymiş sülalede hep ilk oğlan olurmuşmuş.doktor yanlış bakmıştır,mış.hala daha hergün neler yaşıyorum bir ben bir Allah bilir.Gerçektende insanın moralini şevkini kırıyor bu insanlar.Ne diyeyim,Allah layıklarını versin.Şimdi artık evladımın sağlıkla doğması için dua ediyorum.
Öncelikle yeni doğum yapmış olmalısınız,Allah yavrunuzu size bağışlasın,uzun ömürlü olsun.
Bende 5 aylık hamileyim,ilk gebeliğim ve kız bekliyoruz,sizinle birebir aynı durumdayım şu anda,yaşadıklarımdan sadece tek birini paylaşmak istedim;
dün gece kayınvalidem eşime fındık fıstık yiyeydin ya,onu yiyenin oğlu olurmuş dedi ve arkasını dönüp seccadeyi serip namaza durdu.
benimse gözlerim dolu doluydu..
Selam Arkadaslar,
Ben 17 Haftalik hamileyim. Bugün Doktor Randevum vardi. Doktor bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu söyledi. Ben kendim cok sevindim. Saglikli bir bebegim olsun kiz oglan fark etmez benim icin. Allahtan hayirlisi ne ise onu istedim.
Fakat etrafimdakiler morelimi öyle götürdüki. Su anda allahimin zoruna gitmesin pismanim resmen hamile kaldigima o kadar. Görümcem ariyor kiz babasi nerde dalga geciyor. Esim moreli sifir. Kücük görümcem ismini Yagmur istedigi icin mecburiyetten ismini yagmur yapacakmisiz ama ben istemiyorum. Kaynanam hic konusmadi benle. Önemli olan saglikli olmasi degilmi? Kiz oglan ne fark eder? Hayirli evlat olsun saglikli eli ayagi düzgün olsun yetmezmi? Su anda kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum. Doktordan geldigimizden beri agliyorum sevinecegim yerine. Bilmiyorum yani ne yapacagimi..
gorumceyin cocugu var mi ??? varsa kiz mi erkek mi ?
kaynanana gelincede bisey derse sana sende ona resmen deki sen kiz dogurunca bisey olmuyorda ben doguruncami kotu oluyorum !!!
kendini ezdirme cok ileri giderlersede cek bi kenara agizlarinin payini ver veya esine deki benim psikolojimi bozuyorlar hamile bir kadinim ....
yada uzan koltuga esin gelecegi zaman oldum bittim karnim cok agriyor felan de ...
kizinada istedigin ismi koy kimseyi takma esin haric ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?