Selam Arkadaslar,
Ben 17 Haftalik hamileyim. Bugün Doktor Randevum vardi. Doktor bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu söyledi. Ben kendim cok sevindim. Saglikli bir bebegim olsun kiz oglan fark etmez benim icin. Allahtan hayirlisi ne ise onu istedim.
Fakat etrafimdakiler morelimi öyle götürdüki. Su anda allahimin zoruna gitmesin pismanim resmen hamile kaldigima o kadar. Görümcem ariyor kiz babasi nerde dalga geciyor. Esim moreli sifir. Kücük görümcem ismini Yagmur istedigi icin mecburiyetten ismini yagmur yapacakmisiz ama ben istemiyorum. Kaynanam hic konusmadi benle. Önemli olan saglikli olmasi degilmi? Kiz oglan ne fark eder? Hayirli evlat olsun saglikli eli ayagi düzgün olsun yetmezmi? Su anda kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum. Doktordan geldigimizden beri agliyorum sevinecegim yerine. Bilmiyorum yani ne yapacagimi..
Selam Arkadaslar,
Ben 17 Haftalik hamileyim. Bugün Doktor Randevum vardi. Doktor bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu söyledi. Ben kendim cok sevindim. Saglikli bir bebegim olsun kiz oglan fark etmez benim icin. Allahtan hayirlisi ne ise onu istedim.
Fakat etrafimdakiler morelimi öyle götürdüki. Su anda allahimin zoruna gitmesin pismanim resmen hamile kaldigima o kadar. Görümcem ariyor kiz babasi nerde dalga geciyor. Esim moreli sifir. Kücük görümcem ismini Yagmur istedigi icin mecburiyetten ismini yagmur yapacakmisiz ama ben istemiyorum. Kaynanam hic konusmadi benle. Önemli olan saglikli olmasi degilmi? Kiz oglan ne fark eder? Hayirli evlat olsun saglikli eli ayagi düzgün olsun yetmezmi? Su anda kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum. Doktordan geldigimizden beri agliyorum sevinecegim yerine. Bilmiyorum yani ne yapacagimi..
Evladın kızı erkeği olurmu hiç , Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeterki. Benim 4 yaşında bir kızım var , ikinci bebeğimiz olucak hayırlısıyla ve o da kız , şükürler olsun Allahıma sağlıklı ve sağlıkla doğar inşallah.Ben de eşimde ailelerde çok mutlu , Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın.
Tesellicii cevaplariniz icin cok Tesekkür Ederim. Allah razi olsun.
Ben kendim cok seviniyorum bir kizim olmasina. Pembe pembe giyindiririm ciciler alirim prensesim olur ama etraftakiler öyle beklenmedik tepkiler verince insan ister istemez üzülüyor. Hayirli evlat olsun yeterki ne fark eder? Kimse bunu söylemiyor. Benim yasim daha 20 ilk cocugumuz. Daha cok güzel tepkiler bekliyordum. Hayal kirikligina ugradim resmen. Belkide o yüzden bu kadar dokunduruyorumdur kendime. Beklemiyordum böyle tepkiler.
Ay yok artikkkkk!!!!!!Selam Arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?