- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
7 haftalık bebeğin cinsiyetini bilmek için yöntem mi soruyorsunuz gerçekten?Merhaba hanımlar 7 haftalik gebeyim.iki oğlum var bu sefer kiz olmasini istiyorum. Icimden bi ses erkek diye bagirsada kiz olmasi icin dua ediyorum. Nasil anlarim cinsiyeti bildiginiz yontemler varmi?
Mide bulantısı olayının cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum zira iş arkadaşımın 9 ay midesi bulandı yemek yiyemedi kusmaktan oğlu oldu.kesın olmamakla beraber duyduklarımı soylıyım
kız yükü tuz yükü derler
mıde bulantısı kusma cok olurmus halsızlık bas donmesı falan..
zıra benımde bebeytom kızmıs ben ılk 3 ay kusmaktan öturu 10 kılo verdım :)
annem kesın kız dedı ılk gunden berı
oda bana hamıleyken boyleymıs
erkekde ıstahın daha ıyı olur kızda zor gecer hamılelıgın derdı hep gercekden de oyle oldu
30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
Banada tam tersi denmisti solda erkek sagda kiz benimde soldaydi erkek olduHamileleyken kızım olacak diye düşünüyırdum hep. Sanırım 7-8haftalık falan hamileydim çok zayıf olduğum için karnımın sağ tarafında bi çıkıntı vardı salatalık büyüklüğünde. Bende anneme gösterdim. Bak gör kesin erkek olacak erkek sağda kız solda olur dedi. Doğru çıktı. Eğer farkedebilirsen bu yöntem tutuyor.
Bi tanidigm var..ilk cocugu erkekti .hamile kaldi kiz olsun istedi.
Kiz olsun nasil olursa olsun dedi..
Bebek kiz ama fizik ve zihin engelli..
10 yil ya yasar yasamazmis.
Nedir bu cinsiyet takintiniz..hayirlisini ve saglisini isteyin..
Eşine çöp çektir kısa çöp kız uzun çöp erkek ne saçma soru yahuMerhaba hanımlar 7 haftalik gebeyim.iki oğlum var bu sefer kiz olmasini istiyorum. Icimden bi ses erkek diye bagirsada kiz olmasi icin dua ediyorum. Nasil anlarim cinsiyeti bildiginiz yontemler varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?