Bebegimin cinsiyeti

Merhaba hanımlar 7 haftalik gebeyim.iki oğlum var bu sefer kiz olmasini istiyorum. Icimden bi ses erkek diye bagirsada kiz olmasi icin dua ediyorum. Nasil anlarim cinsiyeti bildiginiz yontemler varmi?
7 haftalık bebeğin cinsiyetini bilmek için yöntem mi soruyorsunuz gerçekten?
Bir de 3. çocuk

Mide bulantısı olayının cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum zira iş arkadaşımın 9 ay midesi bulandı yemek yiyemedi kusmaktan oğlu oldu.

Hamileleyken kızım olacak diye düşünüyırdum hep. Sanırım 7-8haftalık falan hamileydim çok zayıf olduğum için karnımın sağ tarafında bi çıkıntı vardı salatalık büyüklüğünde. Bende anneme gösterdim. Bak gör kesin erkek olacak erkek sağda kız solda olur dedi. Doğru çıktı. Eğer farkedebilirsen bu yöntem tutuyor.

Cinsiyetle alakalı belirtilere 2 hafta onceye kadar ınanıyordum, cunku tum belırtılerım erkek ve ultrasonda da erkekti
Şuan ise kız olduğunu öğrendim
Hiç bulantım olmadı ve sadece göbeğim var sivri bir şekilde, yani hiç alakası yokmus tamamıyla bünye meselesiymiş bunlar,
Hayırlı, saglıklı evlat dılerım

Ek olarak : Bir de ıkılı testte beta hcg degerı 50 nın altındaysa erkek 50 ustu kız denıyordu, nedense ben buna cok ınanmıstım, çevremdeki herkeste tutmustu.Benim değerim de 34 tü. Bende tutmadı :)) .....

Offf bir de ciddiye alip yontem soylemisler. Once bir adet portakal alin sonra portakali camdan firlatin, birinin kafasina duserse erkek, dusmezse kiz. Tip bulamiyor siz nasil bulacaksiniz allah askina ? Bir de cocuk yetistireceksiniz, lutfen boyle batil inanclari bir yontem olarak gormeyin yani.

30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/

Testesteronu göremezsiniz çünkü o bir hormon. Erkek cinsel organına penis denir. Ama siz sanırım testislerden yani yumurtalıklardan bahsediyorsunuz. Onun renginin de dişi ya da erkek konusunda bir etkisi yok malesef. Esmer insanda koyu renk, açık tenli insanda açık renk olur. Bazen duruma göre dış etkenlerden dolayı renk değişikliği olabilir. Ama yine konumuzla alakası yok.

Erken ya da geç öğrenince bebeğin cinsiyetini değiştiremeyeceğinize göre, bunun da bir önemi yok aslında. Vücut şekli, aşerilen şeyler, mide bulantısı falan filan bunlar hep hurafe. Çin takvimi gibi takvimler de çok işe yarar şeyler değil. Çünkü bebeğin cinsiyetini babanın sperm yapısı, annenin asit baz dengesi gibi şeyler belirler. Bunlar kolay kolay müdahale edilebilecek ya da tahmin yürütülebilecek şeyler değildir malesef.

Kesinlikle öyle düşünme rabbimden saglıklı olmasını iste, senin isteğinle değişmeyecek onun cinsiyeti.o bir hediye ne olrsa olsun.yeterki saglıklı olsun.bende hep erkek hissettim hayırlısını istedim sadece, kız oldu.sanada gönlüne göre versin inşallah.

Çin takviminden bakabilirsin 2 erkek annesinin kıza heves etmesi çok doğal, sağlıkla gelsin

Bende kızım olmaz diyordum ama Rabbim ikinciyi kız verdi eltimin ve görümceminde kızı yok 4 oğlan içinde 1 kızımız var bizim tarafda da ilk çocuklar hep kız bi benim oğlum var annemin 3 kız 1 erkek torunu var

Rabbimden hayırlısını dileyin eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun Rabbim kalbinizden geçeni biliyor,Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin

Valla yapılacak bişey yok bekliceksiniz falmış oymuş buymuş tahmin olur anca

Banada tam tersi denmisti solda erkek sagda kiz benimde soldaydi erkek oldu

Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah . benimde iki oğlum var insan kızı olsun diye istiyor tabi sizi gayet iyi anlıyorum ve üçüncütü deneme cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum

kız çocuk çok istediğiniz için olmaz sanırım
rabbim öncelikle sağlık versin inş.

Bi tanidigm var..ilk cocugu erkekti .hamile kaldi kiz olsun istedi.
Kiz olsun nasil olursa olsun dedi..
Bebek kiz ama fizik ve zihin engelli..
10 yil ya yasar yasamazmis.

Nedir bu cinsiyet takintiniz..hayirlisini ve saglisini isteyin..

bu tip şeyler çok var etrafımızda
hiç ders almıyoruz malesef
ama konu sahibininde kötü bi niyetle böyle yazdığını düşünmüyorum
bende çok kız istiyordum hatta dr erkek deyince ağlamamak için zor tuttum kendimi
ama oğlum sağlıklı bir şekilde doğduktan sonra cinsiyetin bir hiç oldugunu anladım çok şükür ki sağlıklı bir evladım var.
ama tabi ki de gönül istiyor bir kızımda olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

4-5 ay mı? 3 aylıkken öğreniliyor cinsiyetler diye biliyordum ben. Amerika'da 2 aylıkken söylüyorlar artık orada teknoloji ileride

Cinsiyet için dua edeceğinize bebeğin sağlığı sıhhati ve bahtı için dua edin. Allah en hayırlısı neyse size onu verir. Kız olmazsa ne yapacaksınız, 4. yü mü doğuracaksınız anlamadım..

Yan binamızda erkek doğurucam diye diye 4 tane kız doğurdu birisi ve 4. kızı fiziksel engelli oldu. Böyle olsa daha mı iyi? Annemin arkadaşı da erkek diye 4 tane kız doğurdu. Eğer cinsiyetine takılırsanız Allah'ın sopası yok, ters yüz ediverir adamı.

Sorunuzun cevabına gelince, daha 1.5 aylık bebeğin cinsiyetini öğrenemezsiniz. O takvimi bu takvimi karına yüzük koyma karnı sivri yuvarlak, öyle şeyler hurafe denemeyin bile. Ayrıca düşüncenizi 'Bir Derdim Var' kısmına yazmanızı anlamadım. Dert mi bu?

Son düzenleme:
SOL SAĞ MİDE BULANTISI VS VS BUNLARIN HEPSİ HİKAYE. RABBİM NE YAZDIYSA O.

CİNSİYET TERCİHİ İÇİN YURTDIŞINDA KLİNİKLER VAR O DA ZATEN BEBİŞ OLMADAN ÖNCE YAPILIYOR.

Ayy kafam karıştı şimdi anneme bi sorayım bakalım senin dediğinde doğru olabilir canım :)) handelevent

Merhaba hanımlar 7 haftalik gebeyim.iki oğlum var bu sefer kiz olmasini istiyorum. Icimden bi ses erkek diye bagirsada kiz olmasi icin dua ediyorum. Nasil anlarim cinsiyeti bildiginiz yontemler varmi?
Eşine çöp çektir kısa çöp kız uzun çöp erkek ne saçma soru yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…