- 2 Mart 2024
- 15
- 1
- 6
- 28
- Konu Sahibi Elif Miray
-
Merhaba dil büyüklüğü ile ilgili bilgi sahibi değilim ama farklı sendrom ihtimali geçti demişsiniz çok tatlı bebeginiz Allah bağışlasın ama bebeğiniz hafiften down sendromluları anımsatıyor. Bütün testler yapıldı mı acaba? Down olmasada farklı bir sendrom kromozom bozukluğu olabilir mi? Umarım sadece sizin kafaya taktiginiz bir durumdur umarım gayet sağlıklıdırBebeğimin dili doğuştan büyük gözle görünür şekilde fark ediliyor dışarda sürekli dili ara ara içine alıyor acaba bizim gibi olan var mı sonradan düzelir mi nasıl bir yol izlediniz? Baya bir uğraşıyoruz bir şey çıkmıyor en son metabolizmaya gittik tahlil sonuçlarını bekliyoruz farklı sendrom ihtimali geçti çok tedirginim lütfen bilen biri bişey yazsınEki Görüntüle 3599114
Down değil kromozom testi yapıldı bir şey çıkmadı gen testi sonucunu bekliyoruzMerhaba dil büyüklüğü ile ilgili bilgi sahibi değilim ama farklı sendrom ihtimali geçti demişsiniz çok tatlı bebeginiz Allah bağışlasın ama bebeğiniz hafiften down sendromluları anımsatıyor. Bütün testler yapıldı mı acaba? Down olmasada farklı bir sendrom kromozom bozukluğu olabilir mi? Umarım sadece sizin kafaya taktiginiz bir durumdur umarım gayet sağlıklıdır
Down değil kromozom testi yapıdlıMerhaba dil büyüklüğü ile ilgili bilgi sahibi değilim ama farklı sendrom ihtimali geçti demişsiniz çok tatlı bebeginiz Allah bağışlasın ama bebeğiniz hafiften down sendromluları anımsatıyor. Bütün testler yapıldı mı acaba? Down olmasada farklı bir sendrom kromozom bozukluğu olabilir mi? Umarım sadece sizin kafaya taktiginiz bir durumdur umarım gayet sağlıklıdır
O ne oluyorWes testi yaptirdiniz mi
Herhangi bir genetik hastalik varsa teshisinde kullaniliyor. Genis kapsamınliDown değil kromozom testi yapıdlı
O ne oluyor
Down değil kromozom testi yapıdlıMerhaba dil büyüklüğü ile ilgili bilgi sahibi değilim ama farklı sendrom ihtimali geçti demişsiniz çok tatlı bebeginiz Allah bağışlasın ama bebeğiniz hafiften down sendromluları anımsatıyor. Bütün testler yapıldı mı acaba? Down olmasada farklı bir sendrom kromozom bozukluğu olabilir mi? Umarım sadece sizin kafaya taktiginiz bir durumdur umarım gayet sağlıklıdır
O ne olıyorWes testi yaptirdiniz mi
Anladım genetik testin sonucunu bekliyoruz wes i bilmiyordumHerhangi bir genetik hastalik varsa teshisinde kullaniliyor. Genis kapsamınli
Down olmadığı belli sadece onları animsatiyor burun basıklığı göz yapisi ve dilin buyuk olmasi onlarda da görülen bir durum bir çok kromozom bozukluğu ve bir çok sendrom var hepsiyle ilgili bilgi sahibi değiliz tabi en bilindik down oldugu için onu söyledim umarim gen testinizde güzel sonuçlanır ve sizde boşa evham yapıyor olursunuzDown değil kromozom testi yapıldı bir şey çıkmadı gen testi sonucunu bekliyoruz
Genetik testi ne yapildi size kac gunde çıkıyor wes mi yaptilar acaba. Bu arada her genetik hastalik zihinsel olacak diye birsey yok ki insallahta degildir zaten bir suru sendrom var ins hic biri degildirAnladım genetik testin sonucunu bekliyoruz wes i bilmiyordum
Dili büyük bebek gördünüz mü pekiGenetik testi ne yapildi size kac gunde çıkıyor wes mi yaptilar acaba. Bu arada her genetik hastalik zihinsel olacak diye birsey yok ki insallahta degildir zaten bir suru sendrom var ins hic biri degildir
Gördüm evet insallah onemsiz bir sebeptendirDili büyük bebek gördünüz mü peki
Sonra düzelenDili büyük bebek gördünüz mü peki
E düzeldi mi peki yoksa bir sendrom mu vardıGördüm evet insallah onemsiz bir sebeptendir
Yaa içinizi ferah tutun lütfen bebeğinizin zihinsel gelişimi iyiymiş bu çok güzel birsey inşallah gen testinizde güzel çıkar arkadaşın dediği wes testinide bir araştırın derimİnşaallah siz de böyle söyleyince demekki bir şey var diyorum içim içimi yiyor
Ben sizin bebeginizin fotosunu kastettiniz sandimSonra düzelen
E düzeldi mi peki yoksa bir sendrom mu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?