Bebeğimin dili

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Kızlar herkese merhaba. Bu sabah farkettim bebeğimin dilinde beyaz beyaaz nokta kadar bişeyler var yara gibi. Pamukcuk değil sanırım. Ne olduğunu çıkaramadım fotoğraf atacam atamıyorum nasıl atabilirim tam çekemedim çektirmedi. Görebildiğiniz kadar yorum yapar mısınız Teşekkürler hepinize

Acaba sıcak bişe mi yedi içti. Besin takviyesine başladınız mı mamaya. Siz değilde biri veirrken sıcak vermiş olabilir mi.

Acaba sıcak bişe mi yedi içti. Besin takviyesine başladınız mı mamaya. Siz değilde biri veirrken sıcak vermiş olabilir mi.
Hayır sadece mama veriyorum. 4 aylık 5 e girmek üzere

Fotoğraf nasıl atabilirim

Öksürük veya burun akıntısı var mı? Benim bildiğim hastalık zamanlarında çıkar öyle beyaz lekeler.

Burun akıntısı var

Yorum yazdığınız yerde cevapla butonunun yanında dosya yükle varya oradan atılıyor fotoğraf.
Aklıma pamukçuk geldi benim. Birde bebeklerde dilde beyaz lekelerin , bağışıklığı düştüğü zamanlarda çıktığını hatırlıyorum.

IMG_20180502110923-1.webp

Eklentiler

• IMG_20180502111034-1.webp
    IMG_20180502111034-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 345
Sanki değil bilmiyorum ki

Sağlık ocağına görürsen iyi olur aslında doğru bilgiyi ordan alabilirsin hemde her mahallede var artık

Sureklimi var. Benim bebegimdede oluyordu mama yedikten sonra. Fakat yarim saat kadar sonra geciyordu. Sut kalintilari diye dusunmustum ben ozamanlar onemsemedim.
Birde ayriyetten hasta oldugu zaman oluyor bu sekilde. Aradaki farki gozlemleyin. bogazlarinda kizarik falan varmi bakin.

Pamukçuğa çok benziyor, niye olmadığını düşünüyorsunuz ki? Başka bir semptomu mu var?
Bir doktora götürün kesinlikle. Bu kadar minik bebeklere, kafaya göre hiçbir müdahale yapılmaması taraftarıyım.
Ayrıca onun ağzını burnunu koklar öperim izninizle. :KK200:

Back
X