• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin dili

pamukçuk gibi duruyor.
parmağınıza geçirdiğiniz tülbent gibi gazlı bez gibi bir bezi karbonatlı suya batırıp ağzına sokup temizleyin.
bunu bize doktorumuz söylemişti.

Karbonatla sildiniz ve geçmediyse başka bi şeydir

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba. Bu sabah farkettim bebeğimin dilinde beyaz beyaaz nokta kadar bişeyler var yara gibi. Pamukcuk değil sanırım. Ne olduğunu çıkaramadım fotoğraf atacam atamıyorum nasıl atabilirim tam çekemedim çektirmedi. Görebildiğiniz kadar yorum yapar mısınız Teşekkürler hepinize
Eğer mamaya başladıysanız bende ondandır benim çocuklarda çok oluyordu doktor sodayla hafif temizlememi önermişti yaptım iyi geldi benimkilere denemenizi tavsiye ederim ama yinede pamukcuk olmadığına tam eminseniz hastaneye götürün bence

Eğer mamaya başladıysanız bende ondandır benim çocuklarda çok oluyordu doktor sodayla hafif temizlememi önermişti yaptım iyi geldi benimkilere denemenizi tavsiye ederim ama yinede pamukcuk olmadığına tam eminseniz hastaneye götürün bence
Benim bildiğim pamukcuk mamayla faln oluyor ama bu nokta nokta yara gibi

pamukçuk gibi duruyor karbonatlı suyla temizleyin belki geçer geçmezse bi doktora danışın maşallah kuzucuğa

Canım bir sağlık ocağına götür bence, gerekirse çocuk dr una gidersin.
Eğer bir hastalığın başlangıcı falansa hemen tedaviye başlamış olursunuz.

Canım bir sağlık ocağına götür bence, gerekirse çocuk dr una gidersin.
Eğer bir hastalığın başlangıcı falansa hemen tedaviye başlamış olursunuz.
Hastalık başlangıcında oluyormu öyle şeyler

biberonunu emziğini falan iyice kaynatın. dilini de karbonatlı suyla silin. eğer emiyorsa memenizi de silin. çünkü bu meret geçiyor birbirine hep. bunu her defa beslenmesinde yapın. zor ama işe yarar.
neyse sonra mama alıyorsa her mamadan sonra bir çay kaşığı falan kaynatılıp soğutulmuş su verin.

Kızlar herkese merhaba. Bu sabah farkettim bebeğimin dilinde beyaz beyaaz nokta kadar bişeyler var yara gibi. Pamukcuk değil sanırım. Ne olduğunu çıkaramadım fotoğraf atacam atamıyorum nasıl atabilirim tam çekemedim çektirmedi. Görebildiğiniz kadar yorum yapar mısınız Teşekkürler hepinize
Pamukcuk degilse büyük ihtimal aft o zaman bagışıklıgı düstügü icin yapar ve bebege acı verir

Resmi tam anlamadım ama mama ile beslenen bebeklerde kalıntı kalıyor biraz su vermeniz lazım oğlumda olmuştu.

aft olabılır.karbonatlı temız bır bezle sılın.

Benim kızımın dilide öyle oldu ama mama değişikliği yapmıştım ,kusuyorsa benimki gibi mama kalıntısı olabilir

Back
X