- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Sizde bişey anlamadınız değil mi
Yok kuzum anlamadım sağlık ocağına götürürsen bize de haber ver geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde bişey anlamadınız değil mi
Eğer mamaya başladıysanız bende ondandır benim çocuklarda çok oluyordu doktor sodayla hafif temizlememi önermişti yaptım iyi geldi benimkilere denemenizi tavsiye ederim ama yinede pamukcuk olmadığına tam eminseniz hastaneye götürün benceKızlar herkese merhaba. Bu sabah farkettim bebeğimin dilinde beyaz beyaaz nokta kadar bişeyler var yara gibi. Pamukcuk değil sanırım. Ne olduğunu çıkaramadım fotoğraf atacam atamıyorum nasıl atabilirim tam çekemedim çektirmedi. Görebildiğiniz kadar yorum yapar mısınız Teşekkürler hepinize
Benim bildiğim pamukcuk mamayla faln oluyor ama bu nokta nokta yara gibiEğer mamaya başladıysanız bende ondandır benim çocuklarda çok oluyordu doktor sodayla hafif temizlememi önermişti yaptım iyi geldi benimkilere denemenizi tavsiye ederim ama yinede pamukcuk olmadığına tam eminseniz hastaneye götürün bence
Hastalık başlangıcında oluyormu öyle şeylerCanım bir sağlık ocağına götür bence, gerekirse çocuk dr una gidersin.
Eğer bir hastalığın başlangıcı falansa hemen tedaviye başlamış olursunuz.
Tabi canım olabilir.. Sen en iyisi en yakın dr a git, için rahat etsin.Hastalık başlangıcında oluyormu öyle şeyler
Yok ağzı mis gibi kokuyordilde pas gibi bir şeyler olabilir bakteriyel olursa..
ağız kokusu ateş gibi bulgular da olması gerekir yanında.
O zman ben birazdan gideyim sağlık ocağınaBu arada fotoğrafta göründüğü kadarıyla bana da pek pamukçuk gibi gelmedi..
Pamukcuk degilse büyük ihtimal aft o zaman bagışıklıgı düstügü icin yapar ve bebege acı verirKızlar herkese merhaba. Bu sabah farkettim bebeğimin dilinde beyaz beyaaz nokta kadar bişeyler var yara gibi. Pamukcuk değil sanırım. Ne olduğunu çıkaramadım fotoğraf atacam atamıyorum nasıl atabilirim tam çekemedim çektirmedi. Görebildiğiniz kadar yorum yapar mısınız Teşekkürler hepinize
O benim oğlum da da olmuştu Hatta daha beyazdı mama takviyesi aldığında oluyor demişti doktor gıda artıgı demişti mama içtikten sonra 2-3 çay kaşığı kaynamış ılınmış su verebilirsiniz
Bu pamukçuk karbonatlı su ile silip damlası var onu damlatmanız lazım sağlık ocağı daha net bilgi verir
Benim kızımın dilide öyle oldu ama mama değişikliği yapmıştım ,kusuyorsa benimki gibi mama kalıntısı olabilirKızlar herkese merhaba. Bu sabah farkettim bebeğimin dilinde beyaz beyaaz nokta kadar bişeyler var yara gibi. Pamukcuk değil sanırım. Ne olduğunu çıkaramadım fotoğraf atacam atamıyorum nasıl atabilirim tam çekemedim çektirmedi. Görebildiğiniz kadar yorum yapar mısınız Teşekkürler hepinize