Bebeğimin durumu ve ben

Mgun

Ana kucağı gibisi yok.....
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
207
108
53
Selam aleyküm kadınlar.
Benım konularımı bilen bilir.
Geçen gün cezeriennne le doğum yaptım bebeğim daha 25 haftalık ve 2 gün olunca. 460 gr doğdu yavrum kuzum.
Benim problemim bebeğime iyice kan gitmemesi dı.
Şimdi ben ve bebeğim çok.kötü halledeyiz. Sizlerim dualarına ve desteğinize ihtıyacım var.
Sizden dua bekliyorum. Kadının halinden kadın anlar demişler ya. İşte benimkide öyle her halde. Ne olursunuz yavrum için dua edin. Annesine kavuşsun.
Şimdiden herkese çok tşk.
Ha suan hastanedeyim ve kalkamıyorum ayağa. Eşime muhtac oldum. Ne çok kötü bir durum.

Son düzenleme:
Allah şifa versin umarım biran önce toparlarsınız. Benim arkadaşım da prematüre doğmuş ama şu an maşallah 28 yaşında koca kadın oldu. Üzülme olur mu? Biraz sabır gerekiyor ama toparlayacak Allah'ın izniyle.
Kimseyi de kafana takma sadece evladın için uğraş.

Rabbim tez zamanda yavrunuzu size bagislar insallah. Cok uzuldum.bebegim yok anne degilm ama neler yasadagni tahmin ediyorum cann parcasi daha ne olsun ki ... rabbim ya safi ismine hurmeten sifa versin korusun yardimciniz olsun insallah ..

Teşekürler desteğiniz için.
Allaha sığınıyorum zaten. Bir tek Rabbim bırakmaz kulunu.

Geçmiş olsun
O da bebeğin babası , emin olun onun da desteğe ihtiyacı var. Belki de sizi teselli edecek gücü yok. Ailelerden birileri mutlaka yanınızda olmalı
Acil şifalar dilerim

Komşumun torunu 500 gr doğmuştu, 3-4 ay kaldı galiba hastanede ama şimdi 5 yaşında çok güzel bir kız çocuğu oldu. Darısı sizin bebeğinize zor bir süreç ama gün geçrikçe bebeğinizin iyileşip büyüdüğünü düşünün , hastane ortamı onun için en uygun yer, benim oğlumda kaldı prematüre doğmuştu inanın çok iyi bakılıyor orda bebeklerimize emin eldeler. O yüzden rahatlayın. Allahım şifa versin

Aynen böyle bir durumda izne giden aileden birinin gelmesi gerekir.

Haydi onu geçtim esin neden destek olmuyor?

İlişkiniz sorunlu mu?

Eş sorumluluğunu yerine getirmediği halde sizin şu andaki iletisiminiz nasıl?

Söylediniz mi manevi olarak ihtiyacım var sana diye?

Bu arada bundan 25 yıl önce arkadaşımı 6 aylıkken doğurmuş annesi... 3 ay kuvezde bakmışlar, şimdi sapasağlam...

Allah tez zamanda sağlık sıhhat versin.

Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah, yavrunuza en kısa zamanda kavuşursunuz.

Hastanede yatmak nedir,muhtaç olmak nedir iyi bilirim. Ama üzülme hepsi geçecek. En azından bebeğin sağ, benim ikiz bebeklerim yaşamamıştı (karnımda vefat etmişlerdi). Can içinde olduktan sonra yaşar, büyür Allah'ın izniyle. Eşin de belki para ayarlamaya falan çalışıyordur, yoksa illa ki yanında olmak isterdi. Bebeğin ve sen çok güzel günler göreceksiniz inş.

Canım allah şifa versin bebeğine sağlıcakla senin kucağına kavuştursun. Sen neden hastanedesin çok mu zor geçti Doğum yoksa üzüntüden mi toparlayamadın kendini

Böl bol dua et arkadaşım.Gecen yıl da benim arkadaşım 25jaftalik doğum yaptı ve 3 ay kuvezde kaldı bebisi ama şimdi nasil maşallahı var cokkk sağlıklı moralini bozma Allahım izniyle bu dünyaya tutunacak bebegin ama bol bol dua er arkadaşım şimdiden çok geçmiş olsun dualarım seninle

Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin de toparlanıp en kısa zamanda çıkar. Kan gitmediğini nasıl anladılar? Ultrasonda mı çıktı

Selam aleyküm kadınlar.
Benım konularımı bilen bilir.
Geçen gün cezeriennne le doğum yaptım bebeğim daha 25 haftalık ve 2 gün olunca. 460 gr doğdu yavrum kuzum.
Benim problemim bebeğime iyice kan gitmemesi dı.
Şimdi ben ve bebeğim çok.kötü halledeyiz. Sizlerim dualarına ve desteğinize ihtıyacım var.
Eşim mi! Hani derler ya. Düşenin dostu olmaz diye. Ha iştr benimkide öyle.
Ben avrupada yaşıyorum. Ailem izine gittiler türkiyeye. Kimsem yok yanımda.
Eşim destek çıkıyor mı?çıkmıyor. Beni hiç anlamıyor, ne haldeyim. Nasılım. Hiç ama hiç anlamıyor. Ancak kendi derdine düşmüş.
Sizden dua bekliyorum. Kadının halinden kadın anlar demişler ya. İşte benimkide öyle her halde. Ne olursunuz yavrum için dua edin. Annesine kavuşsun.
Şimdiden herkese çok tşk.
Ha suan hastanedeyim ve kalkamıyorum ayağa. Eşime muhtac oldum. Ne çok kötü bir durum.

Çok geçmiş olsun siz moralinizi yüksek tutun benim yigenimde24 haftalık doğdu su an 6 yaşına girecek inşallah..

Tüm cevap verenlere çok tşk ediyorum.
Allah hepimize yardımcı olsun.

Ama ailen izne gitti diye nasıl yalnız kalırsın.binip bir zahmet dönsün annen.çok mu önemli izne gitmek tatil yapmak...
Ailem çoktan izine gittiler. Ama dönemez. O zaten sordu bana gelim diye israr etti ama ben istemedim. Çünkü inşallah tez vakitte kalkarim.

Allah yardımcın olsun. Ben de 30 haftalık 600 gram doğum yaptım. Bebeğimde benim de dopler akim kaybim vardı. 22 haftadan sonra büyümedi kızım. 10 gün kuvezde kaldı. Doktorlar sürekli yasamaz dediler. Bağlanmaktan çok korktum . Onu görmeye gittigimde kalbime bıçak sallandı resmen. Ameliyat acılarımı hissetmiyordum hiç.

2 sene geçti üzerinden. Şimdi düşünüyorum da keske yaşayacağına inancımı kaybetseydim daha çok yaninda olsaydım diyorum. Sonuçta geçti geride kaldı.

Arkadaşım şuan senin sadece Allaha ihtiyacın var. Eşin de olsa yaraların sarilmaz inan bana. Güçlü kadın ol. Ben sürekli ayetel kursilerle ayakta kaldım. Yasamak çok zor seni en iyi ben anlarım.

Bu hastalık gerçekten çok büyük sorunlara sebep olabiliyormuş. Herkes yaşadığına şükret dedi bana. Şimdi ikinci gebeliği düşünüyorum nasip olursa.

Senin için de dua ediyorum. Rabbim acılarını dindirsin bebeğini sağ salim kucağına almak nasip olsun.

Back
X