- 12 Ocak 2020
- 20
- 8
- 3
- 35
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Insallah cevap verirŞu an hangi sebeplerle kalabalik ortamda kv evindesiniz.
Yani beni bir kenara bırakın ama bütün forum bunu merak edecek..?
Insallah verecek olduğu cevap en az 1 geçerli sebebi içinde barındırıyordurInsallah cevap verir
Bizim halkımız coşmuş gerçekten. Arabada buluşan, aynı apartmanda oturan ve sürekli görüşen mi dersin, nişan yapan, sünnet yapan, istemeye giden... Bu konu için demiyorum ama genelde şoklardayım.Insallah verecek olduğu cevap en az 1 geçerli sebebi içinde barındırıyordur
Yaşınız çok küçük sanırım.Normalde anne babayla büyüyor ama kayinvalidem deyim 2 haftdr burda ev kalabalık aşırı gürültü var uyksuu bölünüyor endişe ediyorum bisey olurmu sizde kalabikta bebek büyüten varmi srun olurmu aşırı ses gürültüden
6. Ayına kadar normal bir bebek olan kızım senin anlattığın gibi bir kalabalığın içine girince çakiden halice bir bebek oldu. Allahım nerden gittim diyorum şimdiNormalde anne babayla büyüyor ama kayinvalidem deyim 2 haftdr burda ev kalabalık aşırı gürültü var uyksuu bölünüyor endişe ediyorum bisey olurmu sizde kalabikta bebek büyüten varmi srun olurmu aşırı ses gürültüden
Alt sokaktaki anneme gidemiyorum. Ben çok genç olarak atlatırım . Ama onlara (ya da bir başkasına) benim yüzümden bi şey olsa daha ömrü billah iflah olamam ben ve o vicdan azabı üzerine ölürüm.Bizim halkımız coşmuş gerçekten. Arabada buluşan, aynı apartmanda oturan ve sürekli görüşen mi dersin, nişan yapan, sünnet yapan, istemeye giden... Bu konu için demiyorum ama genelde şoklardayım.
Korkuttuk kadını korona?? Karantına??? Kalabalık?? DerkenYasemin kaçtıııı
Ortalıkta hastalık kol geziyor siz kalabalıkta bebeğe bişey olur mu diyorsunuz hey allahım...Normalde anne babayla büyüyor ama kayinvalidem deyim 2 haftdr burda ev kalabalık aşırı gürültü var uyksuu bölünüyor endişe ediyorum bisey olurmu sizde kalabikta bebek büyüten varmi srun olurmu aşırı ses gürültüden
yoğun bi sosyal izolasyon hayatı varsa belki de haberi bile yoktu şu an öğrendiKorkuttuk kadını korona?? Karantına??? Kalabalık?? Derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?