Bebeğimin felegi şaştı 6 aylik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Y Yasemin8134 bunu beğendiğine göre bu sebepten kayınvalidedesin yanlış anlamıyoruz herhalde.
bu ülkeye sokağa çıkma yasağı da getirsen böyle kafasının dikine gitmeye çalışanlar çıkıcak.he belki ceza öderlerse biraz sırf para yüzünden akılları başlarına gelir.

Ya kızlar az sakin olun kadın yeni üye olmuş insan bi hoşgeldin halin vaktin nasıl der hepiniz saldırmışınız yazık
Malum soruyu sormuyorum sorunuza cevap veriyorum kalabalık bişey yapmaz cahillik yapar .

Ya kızlar az sakin olun kadın yeni üye olmuş insan bi hoşgeldin halin vaktin nasıl der hepiniz saldırmışınız yazık
Malum soruyu sormuyorum sorunuza cevap veriyorum kalabalık bişey yapmaz cahillik yapar .
Suan kalabalık demek cahillik demek zaten?

bu ülkeye sokağa çıkma yasağı da getirsen böyle kafasının dikine gitmeye çalışanlar çıkıcak.he belki ceza öderlerse biraz sırf para yüzünden akılları başlarına gelir.

Tespit edip de ceza yazmak çok mümkün değil ki. Ancak komşular falan şikayet ederse.

Eski konularına baktım, sildiği konular var. Bastım şikayeti, çünküm ben bir ispiyoncuyum

karantinada evde kalmalıydınız.
kalabalık diyor bir de delireceğim..
ufak bebeğe yazık..
Allah akıl fikir versin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…