Bebeğimin felegi şaştı 6 aylik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tespit edip de ceza yazmak çok mümkün değil ki. Ancak komşular falan şikayet ederse.

Eski konularına baktım, sildiği konular var. Bastım şikayeti, çünküm ben bir ispiyoncuyum
sen deyince eski konularına baktım hatırladım ben bu üyeyi ya çok da cevap beklemeyelim onun tarzı bu genelde.en sonunda da konu kapanışı, banlanma, ban kalkması ardından bdv'de üyelere hakaret içeren sitemli konu ardından yeniden konu kapanması, banlanma, sonra yine yeni saçma bi konu şeklinde gidiyo

Yasemin idrak edemedi şu an ne olduğunu. İdrak felci geçiriyor
Kadın kadını düşmanı bir endişemizi paylaşıyoruz ama hemen eksik arıyorsunuz, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez gibi toplu bir sitem mesaji bekliyorum ben , du bakalım.

Kadın kadını düşmanı bir endişemizi paylaşıyoruz ama hemen eksik arıyorsunuz, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez gibi toplu bir sitem mesaji bekliyorum ben , du bakalım.
ya kadın burda derdini anlatmaya gelmiş neden hemen dalga geçiyosunuz belki yaşı küçük, belki kocası zorla tutuyo o da istemezdi muavinler bu kadar zor şartlar altında çalışmasınlar ve muavinlerin hakkını savunmak için dernekler açıls.., yok ya muavin duyarını başka konuda kasıyoduk burda değil
al sana duyar jdfsjkef

Genelde alışkanlığı sitem etmek için ayrı konu açmak anladığım kadarıyla. Hatta sitem ettiği konuya yazılanlara sitem etmek için konu açtığı bile olmuş. Sitemsepşın

ayy o korona var korono sesi kulagimda cinladi şuan
acayimda iki guleyim

Şu korona keşke kendini izole edip işin ciddiyetini bilenlere değil de mecburi olmadığı halde keyfi olarak korona partisi verir gibi koloni halinde takılanlara bulaşsa. Aylardır memleketten uzak olup ailesini özlemiş onca insan varken öte sokaktaki annesini kaynanasını bir ay görmeden duramayıp sırf keyfi ziyaret eden , tatil olmuş gibi köyüne koşan, otobandaki trafiğe keyfi olarak sebep olanlara bulaşsa. Diyeceklerim bu kadar.

Siz şu kayınvalidem bebeğimin kulağına parmağımı soktu konusunu açan üyesiniz.. Nerde görsem tanırım garip konularınızı.

Sosyal izolasyon...
Corona..
Virüs..
Vaka..
Salgın..
WHO..
Karantina..
Bunlar size birşey çağrıştırıyor mu?

umarim kaynanasi su gunlerde de cocugun kulagina parmak falan sokmuyordur

Haggat mi ay of bnim zayıf hafızam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…