- 8 Aralık 2024
- 304
- 197
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
-
evet bende süt var ama hastanede bana emziriyosun ama biz sen gittikten sonra mama veriyoruz doymuyo diyolardı ve bende eve çıkınca mecbur başladım mamaya. gece emzirmeye gitmiyodum sağıyodum onu götürüyodumSizin sütünüz vardı neden mama takviyesini kabul ettiniz. Kilosuda aliyordu.130 CC çıkıyor diyordunuz. Ne gerek var bu kadar yüklenmeye bebeğe. Gece emzirmeye gitmediniz sağım yaptinizmi ? Anne kalamıyor mu yanında ? Bilmiyorum ondan soruyorum.
çok değişken ruh hali bugün mememi emdi ama az önce memeyi verdim almadı sağdım öyle verdim biberondan içtiBiberonq alıştı da mı istemiyor memenizi? Hep mi öyle yoksa gazı olduğunda mı?
inanın her şeyi yapıyorum bugün sıcak havlu denedim o biraz olsun rahatlattı ama uykusundan bile uyandırıyor yarım saatte bir uyanıyor sancıdan ağlayarakGaz sıkıştırıyor ememiyor ondan atıyor kendını . Elinizle karnını tutun sıcacık olsun elinizin altında bagırsaklarının oynadığını hissedene dek bırakmayın hareketlensin bagırsaklar muhtemelen çocuğun gazı bagırsaklarına indi alttan atamıyor YouTube den bacak hareketleri var onlarda da yapabılırsınız
Gaz damlası kullandınız mı ?inanın her şeyi yapıyorum bugün sıcak havlu denedim o biraz olsun rahatlattı ama uykusundan bile uyandırıyor yarım saatte bir uyanıyor sancıdan ağlayarak
banada mamayı kes o kadar şişirmeye gerek yok dedi ama memeden sonra mama da alıyo doymuyo sanıyorum veriyorum dediğimde ne verirsen alır zaten doyma refleksi yok bebeklerde dedi napıcam simdi ofBenim bebeğimde öyle önce emzirin emdiği kadar emsin ardından 60 ml mama verin sakinleşip uyuyorsa doyuyordur gaz damlası kullanabilirsiniz ben sab simlex kullanıyorum faydası oldı benim bebeğimde 36 günlük 20 günlükken beni emiyordu üstüne 100 ml mama içiyordu 2 saatte bir doktorda seni emdikten sonra içtiği kadar mama ver yoksa doymaz dedi
evet nurse harveys kullanıyorum günde 4 kez 5 damla şeklinde ama ben 4 defadan fazla veriyorum yine fayda yok, üstten çıkartabiliyoruz sırtına vurarak. alttan ise çok ıkınıyor ağlıyor bir iki tane pırtlıyor sonra yine sancısı oluyo sanırım başlıyo ağlamaya ayaklarını tepmeye karnı hala şiş. altını alırkende elletmiyor kıvranıyor belini baya yamultuyorGaz damlası kullandınız mı ?
iyi değil yağ bildiğiniz o . Size geçende sap simplex demiştim suanda da yazanlar var neden alıp kurtarmıyorsunuz kendınızı bu sorundan . olmuyorsa başka deneyeceksınız biz bulana kadar 5 damla denedik . Sap simplex hızlıca çözdü sorunumuzuevet nurse harveys kullanıyorum günde 4 kez 5 damla şeklinde ama ben 4 defadan fazla veriyorum yine fayda yok, üstten çıkartabiliyoruz sırtına vurarak. alttan ise çok ıkınıyor ağlıyor bir iki tane pırtlıyor sonra yine sancısı oluyo sanırım başlıyo ağlamaya ayaklarını tepmeye karnı hala şiş. altını alırkende elletmiyor kıvranıyor belini baya yamultuyor
doktor bunu yazmıştı o yüzden bunu kullanıyorum. peki siz sab simplexi günde kaç kez kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?iyi değil yağ bildiğiniz o . Size geçende sap simplex demiştim suanda da yazanlar var neden alıp kurtarmıyorsunuz kendınızı bu sorundan . olmuyorsa başka deneyeceksınız biz bulana kadar 5 damla denedik . Sap simplex hızlıca çözdü sorunumuzu
5 damla sabah 5 akşam verdimdoktor bunu yazmıştı o yüzden bunu kullanıyorum. peki siz sab simplexi günde kaç kez kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Biberon redde neden oluyor sütun varken sagarak vermek çok zor olur ilerde . (Kaşık biberon yada siringa ) Sadece emzir ve emzirme sonrası 30 cc doyumluk değil yani tekrar çabuk acikip emzirmek icin ver emzirme sonrası sağım yap bir hafta sonra kilo kontrolü yaptır sağlık ocağında kilo alımı normalse yani haftalık 150-250 Gr aliyorsa normal doyuyordur. Fazla alıyorsa o mamayida vermezssin.Boşuna mama vermeyin. Emzirmek gibisi var mı?çok değişken ruh hali bugün mememi emdi ama az önce memeyi verdim almadı sağdım öyle verdim biberondan içti
Kritik bir dönem. Hem meme hem biberon alıyorsa bebeklerin çoğu biberonla devam ediyor. Meme reddine dikkat edin.çok değişken ruh hali bugün mememi emdi ama az önce memeyi verdim almadı sağdım öyle verdim biberondan içti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?