Bebeğimin gelişimi 1 hafta geriymiş

Burda bir değer yazıyor mu kızlar ben görmüyorum

Eklentiler

• 20170425_175514.webp
    19 KB · Görüntüleme: 400
Benimde 1 hafta geride.doktorum takmadı bile.ben sordum önemli bir sorun olur mu diye.3 haftaya kadar normal dedi.her bebek aynı boy ve kiloda doğacak değil ya dedi.hem önemli olan gelişmesinin devam etmesiymiş.doktorun kafayı yemiş bence.

Kendi kafayı yemiş bana da yedircekti.Böyle şeyleri duyunca rahatlıyorum.Çok şükür.

Bence ilk önce doktorunu değiştir. 24 hafta gebeliğe sonladırıcağız denmez. Üstelik konuştuklarına dikkat eden bir doktor bul. Detaylıda bir buçuk hafta geri dedi farklı doktor. İkinciye gittim yüzünü göstermedi diye. sanki hiç öyle dememiş gibi tam gününde dedi detaylı doktoru. Hatta 3200 doğar en az dedi. Benim cici doktorum 1 hafta geri diyince son adet tarihini yanlış biliyordur. 1 buçuk hafta normal demişti. Sen git şikayet et o doktoru başka doktor bul. Bana devlet sırtım ağrıyor dedim diye progestan verdi. Korkuttu üstelik bende kendi doktoruma gittim. Ben bir doktorun dediğine asla bakmadım. Bu doktorumu bulana kadar canım çıktı. Düşük ihtimalim varken fazla ilaç veren doktormu dersin. neler neler buldum. Ama morelimi hiç bozmadım. En önemlisi morelini yüksek tutmak. Benim arkadaşım stresten 6 aylık doğurdu. ama kesinlikle stresti sebebi. Kalbinde genişlik var derken bile doktorum normalde bu makinelerde net görünmez diye kıyamam kırmadan söylemeye çalışıyordu. Şüküt birşey çıkmadı. Ama doktor önemli. Birde kendini strese sokma nolursun. Artık bundan sonra doğum için riskli zamanlar. Benim arkadaşım senin kadar doğurdu çocuğu şimdi taş gibi. Yani doğsa bile yaşıyacak çocuğu alalım diyen doktordan uzak dur.

1 hafta geri diye gebelikmi sonlandırılır 1 hafta neki ya bazı doktorlarında ayarı yok

Şikayet edicem.Beni boş yere korkuttu niye böyle bir şey söyledi daha şimdiden?3 ayım daha var.Kendim de araştırdım biraz.

Ustune üstlük ben 17. Haftasında apandisit ameliyatı oldum kilo verdim.Kv sağolsun çok iyi baktı toparladim.Ama belli ki bebegime problem olmuş bu ameliyat.

3 haftadan fazla ileri ya da gerilik durumunda riskli sayılıyor gebelik.
Bebeğim 2 hafta geriden geriden geliyordu, 37.haftada doğdu.
Ayrıca cihaz ölçümleri otomatik hesaplanıyor, hiçbir zaman tam doğru sonuç vermiyor.
Ultrason kilosunu en son 3200 ölçtü, boyunu 47.
Ama 2700 grama 50 cm doğdu minnoşum.

Bu doktorun öyle olduğu kesin :) diğerlerini bilemicem.Size de denk geldi mi böylesi
Ya bsy soruyorum dlga gecercesine cvp aliyorum bende hep. Onlar alisik olabilir ama bizim heycanmz var yani anlays 0 bunlarda.... banada bi 10 hafta diyo bi 12 hafta diyo ne dedikleri belli degil. Hemen 2li yaptirman lazim acele et fln bilmesek korkcaz yani 14. Haftaya kdr yapiliyo neyin acelesi gecmis bitmis gibi sanki.

sanırım makinelere de çok guvenmemek gerek. Allah bagislasin.Insallah Allah bana ve benim gibi kk üyelerine sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin

Valla bugün çok sinirim bozuldu canım kusura bakma. Dr un yanından çıktım başladım ağlamaya.Simdi herkesten normal lafını duyunca dengem şaştı.O kadar basite alıyorlar ki.Bana o stresle birşey olsa bebeğime birşey olsa hesabını nasil verecek
Kaldı ki ben cidden takıntı yapan bi insanım konu ne olursa olsun.Dünyamı yıktı iki dkkda başıma.6 aydir karnimda taşıyorum oğlumu ve bana çok basitmiş gibi hamileligi sonlandirmaktan bahsediyor. Psikolojisi alt ust oluyor insanın.Tek basima idim bir de.Eşim ogretmen.Okuldaydi o da şok oldu.5. Aydan sonra ne sonlandırması diyor.Herseye körü körüne inanmamak lazım.Onu anladım.

6 aylik cocuk kocaman olmuştur yaa cidden scmalamis yani sanki 4 5 hafta geride kalmis gbi cok buyuk sorun gbi... benmde hep en basndan beri dr 1 hafta geriden geliyo normal gelisimi sorun yokk diyo mesela ama smdide bebek buyudukce biri 10+5 haftalk diyo biri 12+2 diyo cok umursamiyorum artik oonlar nasil buyuceklerini biliyo dr larin olcumleride cok onemli bence... 5 gunde 2 hafta ileri gitcek hali yok ya. Yanls olcuyolar herlde kafana tkma cnim ayrica bence oyle diyen dr u degistr eger dha ii biri varsa tavsiye edilen

o değildeeee 5 aylık gebelik nasıl sonlanıyor yaaaaa hangi dr o yada onu söyleyen dr u????

İyi gecelerkızlar Ya benim kafamada kaç gecedir takıldı nolur bi yardımcı olun. pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 30w+5d yazıyordu ultrason da . Bende evde hesapladığımda 31+5 çıkmıştı. Doktor kilosu felan herşeyi iyi dedi. O ara aklıma gelme di sormak. Sizce bu önemlimi neden 5-6 gün eksik çıktı. 31 haftalık dedi ultrason dan sonra ama niye eksik 5 gün acaba br sıkıntmı var. sonAdetim 15 eylül. Acaba geç döllenmemi olmuş. Nolur bi aydınlatın beni. Benmi evham yaptım yoksam

Ustune üstlük ben 17. Haftasında apandisit ameliyatı oldum kilo verdim.Kv sağolsun çok iyi baktı toparladim.Ama belli ki bebegime problem olmuş bu ameliyat.
Sen başka doktora git. Hiç birşeyi yoktur sıkma kendini. Doktorlat ruh hastası. Ben çok gördüm sakat çocuk diyip alalım diyen Doktor. Aile aldırmıyor. Çocuk sapasağlam. Yada sağlam diyip sakat doğan. Sen kalbini ferah tut. Allah ne isterse o.

Ultrason cihazları net ölçmez canım tahmini ölçer 4- 5 gün eksik yada fazla ölçebilir çok da önemli değil benim bebegimin hep bir hafta eksik çıkıyordu dr ultrason tahminine çok güvenme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…