- Konu Sahibi elifmanisa
-
slm arkadaşlar bn 1,5 ay önce 6 aylık kızımı hidrosefaliden kaybettim.bebeğimden genetik araştırma için parca aldılar.bugün sonucunu aldım ama doktora gösteremedim.sonucta fetusta üreme görülememeiştir yazıyo.hidrosefaliden dolayı bebeğini kaybedenler varmı aranızda bilgisi olan yazabilirmi sizin sonuclarınazda nelr cıktı daha sona sağlıklı gebelik yaşayan varsa cevaplayabilirlimi tskler
slm arkadaşlar bn 1,5 ay önce 6 aylık kızımı hidrosefaliden kaybettim.bebeğimden genetik araştırma için parca aldılar.bugün sonucunu aldım ama doktora gösteremedim.sonucta fetusta üreme görülememeiştir yazıyo.hidrosefaliden dolayı bebeğini kaybedenler varmı aranızda bilgisi olan yazabilirmi sizin sonuclarınazda nelr cıktı daha sona sağlıklı gebelik yaşayan varsa cevaplayabilirlimi tskler
CANIM SEN TEMMUZ ANNELERİ TOPİĞİNDE VARMIYDIN ..rabbim yardımcımız olsun.burda birbirimize destek olalım..çünkü başka anlayan yok çevremizde bizi.çok kötyüm çokkk..yavrumu kuzumu çok özledimmmerheba elif benimde bebeğime hidrosefali dediler.3 martta 22 haftalık bebeğimin önce kalbini durdular ve sonra ölü doğum yaptırdılar bana. benim 2 tane çok sağlıklı sezaryanla doğum yaptığım çocuklarım var.ama bu üçüncü böyle oldu yüzde yirmibir beyin su toplamış dedi doktor yaşamaz dedi ve sonra sezaryan olmayım diye kalbini durdular ve doğum yaptırdılar. benimde bebek patalojiye gitti benim sonuç 11 haziranda çıkıcak bende merakla bekliyorum ben bebeğime bakmadım aklımdan çıkmaz diye sen baktınmı nasıldı.başın saolsun canım günler benim için çok ağır geçiyor şu mart ayı hayatımda geçirdiğim en kötü dönemdi beni ancak sen anlayabilirsin 3 marttan beri her gece gündüz yanlız kaldığım her dakika ağlıyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum ben böyleyim umarım sen daha güçlüsündür
bnde bakmadım canım bakmak istedim doktor göstermedi .benimde 2. cocuğumdu.kızım olucak die çok sevinmiştim.nasip olmadı.bende toparlanmış değilim.hala ağlıyorum.hamile gördüğümde kız bebek gördüğümde boğazım düğümleniyor.eşimle beraberde tahlil verdik genetik tahlili.1 ay sonra sonucu cıkacak .tekrar muyane olup bebek istiyoruz doktor izin veririse şuan 2 ay gecti.ama bu seferde korkuyorum.o süreci yaşamak çok zordu doğum çok zorduallah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım.sanada başınsağolsun gecmiş olsun canım allah sabır versin cok zor
kızlar bende gebelik öncesi hangi testler yaptırmam gerekiyor bilmiyorum.Bu testlerin adı nedir ve nerede yapılıyor pahalı mıdır?
CANIM..bebeği bize verdiler canım 24 haftalıktı bnde kızımın saclarını kafasını gördüm çıkarken.eşim defnetti.eşim gördü ama bana göstermedi.hidrosefali o zman çok şaşakındık nasıldı bilmiyorum 3cm filan demişlerdi.sizlere doktorunuz sebep olarak neler söledi ilerki gebeliğinizde tahlil filan verdimi canım
canım çok üzücü ama neden vazgeçtin ..umudunu yitirme canım...tekrar hamilelik düşünmeden önce bütün testlerinizi yaptırın mutlaka hem eşiniz hem kendiniz..
ben 2 kere üst üste aynı şeyi yaşadım 18 haftalık ve 14 haftalık.. ilk bebeğime bakmamıştım kendi kendime kızmıştım bebeğime nasıl bakmadım diye 14 haftalık olana baktım minicik bir bebekti her şeyi oluşmuş 11 cm di kızım.. baktığım için asla pişman değilim.. bidaha çok uzun bi süre gebelik düşünmüyorum belki de hiççç
başak sen ne testleri yaptırdın sonuçların nasıldı biz eşimle yAPTIRDIK GENETİK daha çıkmadı sonuçlarımız
Merhaba çok geçmiş olsun benim bebeğimi de hidrosefaliden aldılar sizin ki hangi durumdaydımerheba elif benimde bebeğime hidrosefali dediler.3 martta 22 haftalık bebeğimin önce kalbini durdular ve sonra ölü doğum yaptırdılar bana. benim 2 tane çok sağlıklı sezaryanla doğum yaptığım çocuklarım var.ama bu üçüncü böyle oldu yüzde yirmibir beyin su toplamış dedi doktor yaşamaz dedi ve sonra sezaryan olmayım diye kalbini durdular ve doğum yaptırdılar. benimde bebek patalojiye gitti benim sonuç 11 haziranda çıkıcak bende merakla bekliyorum ben bebeğime bakmadım aklımdan çıkmaz diye sen baktınmı nasıldı.başın saolsun canım günler benim için çok ağır geçiyor şu mart ayı hayatımda geçirdiğim en kötü dönemdi beni ancak sen anlayabilirsin 3 marttan beri her gece gündüz yanlız kaldığım her dakika ağlıyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum ben böyleyim umarım sen daha güçlüsündür
Canımçok geçmiş olsun benim bebeğimi de hidrosefaliden aldılar senin ki demi sonlandırıldı doktor neyden olduğunu söyledi miMerhaba arkadaşlar.Bende 1 sene önce hidrosefali yüzünden 3aylık bebeğimi kaybettim.Tekrar bebek istiyoruz ama ben aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Eşime bana ve bebeğe genetik testler yapıldı ama genetik bir sorun çıkmadı.Genetik doktoru bu genetik bir hastalık %25 tekrarlayabilir diyor.Lütfen benimle aynı şeyleri yaşayıp tekrar bebek sahibi olanlar varsa durumunuzu paylaşır mısınız?Çok kararsızım.Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum.Herkes için.
Canımçok geçmiş olsun benim bebeğimi de hidrosefaliden aldılar senin ki demi sonlandırıldı doktor neyden olduğunu söyledi mi
Ben doğum yaptım sezeryanla.Doktorlar aldırın dedi ama biz aldırmadık.3ay yoğun bakımda yaşadı.Canımçok geçmiş olsun benim bebeğimi de hidrosefaliden aldılar senin ki demi sonlandırıldı doktor neyden olduğunu söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?