Bebegimin göbeği:(

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kizlar bugun 12 gun oldu dogum yapali hala dusmedi göbeği kizimin doktor normal dedi ama hala yikayamadik kizimi cok kafaya takiyorum varmi boyle uzun süren

Çocuğu yıkayın. Benim doktor ilk günden itibaren yıka dedi. 10.gün düştü.

Kizlar bugun 12 gun oldu dogum yapali hala dusmedi göbeği kizimin doktor normal dedi ama hala yikayamadik kizimi cok kafaya takiyorum varmi boyle uzun süren

20 günü bulabilir. ayrıca göbek kısmına bi poşet bağlayıp sırtından sırtından yıkayın. yıkanan çocuk daha sakin olur. olur da göbeğine su değerse de saç kurutma makinesi ile kurutabilirsiniz.
ben 3-4 günlükken yıkamıştım. hiç beklemedim düşmesini hiç de sıkıntı yaşamadım.

Bebegi neden yikamiyosunuz. Ben ilk gunden itibaren yikamistim.

Ya yikamayin dedi doktoru ondan yikayamiyorum
Bizimki 11. günde düştü. Ama ilk günden yıadılar bebeği hastanede. Bende dedim yıkamamak gerekiyormuş. Öyle bşy yok demişlerdi. Bence su değmese göbeğe iyi olur. Siz bir şekilde kapatıp yıkayın bebeği. Yazık yavruya. Rahatlar. Göbeğide düşer. Düşmeyen göbek gördün mü :)

biz bebegimi yikamadik hergun sildik doktor su degmzse cabuk duser dedi 5. gun dustu sonra hemn yikadik ama her altini degistrdigimizde zeytinyagli pamuk koyduk gobegine... canini acitmasin o sopacik die. tabi normal pamuk degil makyan temzleme pamugu

Aman herdeyden tedirgin oluyorum iste yavruma bisey olacak diye

karnı doyan cocugun göbegı çabuk düşer der eskiler ,

1 haftada düşmüştü kızıımın gobegı

Herkes baska baska iste kafam iyice karisti simdi yikayimmi yakamayimmi
Siz yine de doktorunuzu dinleyin isterseniz, doktorunuz yıkama dediyse yıkamayın, yanlışlıkla bebeğin göbeğini ıslatır sulanmasına neden olursanız keşke dinlemeseydim diye pişmanlık duymayın.
Normalde biz hemen yıkarız bebekleri, kızım yaz bebeğiydi, hergün yıkardım, rahatlıyordu cadı, güzel uyuyordu yıkanınca, göbeğine dikkat ediyordum, zaten o zamanlar 21 yıl evvel, göbeği için bir antiseptik toz, birde yakmayan tentürdiyot vermişti doktor, 21 yıl önce usül öyleydi, onları kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…