bebegimin hareketini nasil hissederim?

ben de daha 10 haftalık ama demekki hissetmeden bu gerginliğim geçmeyecek doktor randevum gelse de hersey yolunda dıye duysam dıye iple çekiyorum bir hissetsem yavrumun hareketlerını ben de rahatlayacam.Başka türlü rahatlamama imkan var mı 10 cu haftada bir bilen yardım etsin doktor randevuma 2 buçuk hafta var

Bende neredeyse 12.haftama kadar başka başka doktorlara gidip ultrasona giriyordum. Sonra baktım iyice kafayı bozuyorum oluruna bıraktım :) zaten zararlıymış o kadar ultrason.. Sende karnını sev bebişinin iyi olduğunu düşün zaaman çok çabuk geçiyor.

evet canım ilk gebelik benimki ben net olarak 21.haftada hissettim şimdi oturup göbeği izliyorum dalgalanıyor fln çok hoş bişey .. :) ayrıca bugünlerde tekmenin dışında içimde döndüğünü flnda hissetmeye başladım içim bi garip oluyor :)))) Allah'ım hepsine sağlık versin bizlere bağışlasın bebeklerimizi amin..

Daha çok erken 20-25. Haftada bile hisseden var. Ben ilk bebeğimi 16. Haftadahissetmiştim. Seyirme gibi anlarsın farkını..
Daha çok erken 20-25. Haftada bile hisseden var. Ben ilk bebeğimi 16. Haftadahissetmiştim. Seyirme gibi anlarsın farkını..
Haklisiniz iki gundur tambolarak hissetmeye basladim bende cok guzel bir duyguymus.

Reactions: ZOE
Bende 15.nci haftadayım şimdiye kadar seyirmeler oldu arada da nefes alıp verirken nefes verdikten sonra nefes alana kadar bir boşluk oluyor ya o sırada karnımda titreme gibi şeyler oluyor çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

Ben hissediyorum 3 haftayi gecti fakat babasi hala hissedemedi

Ben elimi karnima dokundurdgmda kalp atisini hissedyrm gibi sizdede oluyomu

Ben elimi karnima dokundurdgmda kalp atisini hissedyrm gibi sizdede oluyomu

Canim kac haftaliksiniz? Erken haftalarda mumkun degil diye biliyorum. Damar atmasi olabilir. Cunku oradan atar damar geciyormus

19. Haftamdayim cnm ama elimi baxen degisik yerlere gotryrm karnimda yine hissedyrm sanki aslinda damar olabikir ama cok elham yapiyo ya insan tekme hissetmeynce bende oyle dusunup rhtliyrm galiba

19. Haftamdayim cnm ama elimi baxen degisik yerlere gotryrm karnimda yine hissedyrm sanki aslinda damar olabikir ama cok elham yapiyo ya insan tekme hissetmeynce bende oyle dusunup rhtliyrm galiba
Evet ya ben dun kafayi yedim niye bugun birsey olmadi diye. Sabahtan aksama kadar kendimi dinledim yok. Bazen cok net hissediyorum bazen tik yok:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…