Canım sol tarafına yat tatlıyı yedikten sonra daha çok hareket ederBugun sabah yedim tatli ama yine hareket etmedi kahvalti yaptim yarim saat sirt ustu yattim sanki ilk hissetmeler gibi hafif hafif hissettim eger zaten hissetmeseydim hic gitcektim
Bence normal böyle kötü şeyler düşünme. Bende 21 haftalık hamileyim , senin gibi ne olsa kötü düşünüyorum. sanırım annelik böyle birşey. İçini ferah tut. Yinede çok kafana takıyorsan bi acile git. Orda da bakarlar.Bugun sabah yedim tatli ama yine hareket etmedi kahvalti yaptim yarim saat sirt ustu yattim sanki ilk hissetmeler gibi hafif hafif hissettim eger zaten hissetmeseydim hic gitcektim
Bence normal böyle kötü şeyler düşünme. Bende 21 haftalık hamileyim , senin gibi ne olsa kötü düşünüyorum. sanırım annelik böyle birşey. İçini ferah tut. Yinede çok kafana takıyorsan bi acile git. Orda da bakarlar.
daha ne kabuslar gorcen canim ya ..o haftalarda benimde oyleydi hatta 23 haftamda ogle 3e kadar ne yaptiysam hareket etmedi agladigim baya doktora kostuk yolda bi hareketlebdi geri donduk uyuyomus meger :)Mrb 23+2 gunluk hamileyim 2 gundur bebegimin hareketleri cok azaldi belki bugun toplasam 5-6 defa anca hissetmisimdir yorulmadimda anlamadim sizce normal mi boyle bi durum yasayan oldumu gecede cok kotu ruya gordum bebegkmin öldüğünü cok agladim cok etkilendim dr.a gitmelimiyim normal midir ?
Cok tesekkur derimCanım sol tarafına yat tatlıyı yedikten sonra daha çok hareket eder
Biraz once hareket etti sevincten agliycam nerdeyse cok sagolun bana destek oldunuz rabbim sen koru evlatlarimizidaha ne kabuslar gorcen canim ya ..o haftalarda benimde oyleydi hatta 23 haftamda ogle 3e kadar ne yaptiysam hareket etmedi agladigim baya doktora kostuk yolda bi hareketlebdi geri donduk uyuyomus meger :)
amin kuzum.sagsalim kavusursun insallah bebegine.Biraz once hareket etti sevincten agliycam nerdeyse cok sagolun bana destek oldunuz rabbim sen koru evlatlarimizi
Birşey değil canım. Sormak istediğin birşey olursa sorCok tesekkur derimsol tarafima yattim simdi hareket etti ve bugunki hareketlerinden daha sertti cok sagol
Mrb 23+2 gunluk hamileyim 2 gundur bebegimin hareketleri cok azaldi belki bugun toplasam 5-6 defa anca hissetmisimdir yorulmadimda anlamadim sizce normal mi boyle bi durum yasayan oldumu gecede cok kotu ruya gordum bebegkmin öldüğünü cok agladim cok etkilendim dr.a gitmelimiyim normal midir ?
Nasıl mutlu oldum hareket etmesine Allahım bütün bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah.Biraz once hareket etti sevincten agliycam nerdeyse cok sagolun bana destek oldunuz rabbim sen koru evlatlarimizi
Nasıl mutlu oldum hareket etmesine Allahım bütün bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah.
Gittinmi canım sağlık ocağına? Benimde bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimi gördüm Allaha şükür bir sorunu yok dedi doktor.Insallah canim ama anlamiyorum yine hareket uok gece kac defa uyandim cikolata yiyemedigim halde yedim aksam sadece 1 defa duydum dun aksam onuda yazmistim gece hep soluma yattim normalde sabahlari cok hareketlidir ama ben en iyisi saglik ocagi acilsin gidip kalp atislarini dinliycem insallah bi sotun yoktur
Gittinmi canım sağlık ocağına? Benimde bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimi gördüm Allaha şükür bir sorunu yok dedi doktor.
Doktora gittinizmi umarım herşey yolundadır.. Bende Bikaç Gündür az ve çok hafif hissediyorum hareketleri oysaki geçen hafta gayet net ve daha sertti hareketleri.. Evham yapmak istemiyorum İnşallh herşey yolundadır..Gittim kalp atislari normal dedi ama saat 2 bucuga geliyo hala hareketsiz hemsire eger bugunde ayni devam ederse yarin git dedi umarim duzelir hic boyle olmuyodu evham yapmak istemiyorum ama insallah iyidir yavrum simdi biraz yatip dinlencem belki hareket eder
Simdi hastanedeyim sira bekliyorum sizin gibiyim hala cok az hareketleri bende daha 2 hafta once gelmistim insallah bi sorun yokturDoktora gittinizmi umarım herşey yolundadır.. Bende Bikaç Gündür az ve çok hafif hissediyorum hareketleri oysaki geçen hafta gayet net ve daha sertti hareketleri.. Evham yapmak istemiyorum İnşallh herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?