Bebegimin hareketleri azaldi :(

Bi
Simdi hastanedeyim sira bekliyorum sizin gibiyim hala cok az hareketleri bende daha 2 hafta once gelmistim insallah bi sorun yoktur
Bu arada dogum tarihlerimiz ayni acaba normalmi boyle olmasi ikimizde ayni hissediyoruz

Bi

Bu arada dogum tarihlerimiz ayni acaba normalmi boyle olmasi ikimizde ayni hissediyoruz
Evet benimde dikkatimi çekti aynı tarihler belkide normaldir bu haftalarda.. Benimde kontrol haftaya daha hareket var hiç yok değil ama çok hafif geçen haftalardaki gibi net değil., çıktıktan sonra yazın lütfen doktorun dediklerinide inşallah herşey çok iyidir Canm..

Insallah hersey yolundadir yaa cumartesiden beri vallahi kelebek gibi hissettim oda gunde 2 defa simdi 2 dkdir bi hareketlendi sastim kaldim

Nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
İstanbul Zeytinburnu Avrasya hospital e gidiyorum.. Benim bebiş bişey yediğimde uzanıp beklediğimde hareket ediyo ama işte dediğin gibi kelebek gibi hafif hareketleri.. Sen nerdesin Buarada

İstanbul Zeytinburnu Avrasya hospital e gidiyorum.. Benim bebiş bişey yediğimde uzanıp beklediğimde hareket ediyo ama işte dediğin gibi kelebek gibi hafif hareketleri.. Sen nerdesin Buarada
Ben muayne oldum bebek ters duruyomus basi yukarda ayaklar asagida o yuzden az hissediyosun dedi magnezyum verdi cok sukur hersey normal 600 gr olmus:) bu arada esenler medipole gidiyorum

Ben muayne oldum bebek ters duruyomus basi yukarda ayaklar asagida o yuzden az hissediyosun dedi magnezyum verdi cok sukur hersey normal 600 gr olmus:) bu arada esenler medipole gidiyorum
Çok sevindim Canım bende öyle Tahmin ediyordum çünkü baya aşşağılarda az az vuruyor:)

Evet ya cok sukur cok mutluyum simdi eve gidiyorum

Merhabalar Allah hayirla kucaginiza almayi nasip etsin bebisinizi ben de esenler medipole gitmeyi dusunuyorum.siz devamli oraya mi gidiyorsunuz onerebileceginiz bir doktor var mi acaba?

Merhabalar Allah hayirla kucaginiza almayi nasip etsin bebisinizi ben de esenler medipole gitmeyi dusunuyorum.siz devamli oraya mi gidiyorsunuz onerebileceginiz bir doktor var mi acaba?
Evet 3 aydir gidiyorum ayten hanim benim doktorum inanilmaz sicak kanli guler yuzlu tavsiye ederim onceden randevu almaniz yeterli 3.hamileligim ama bu kadar sicak bi dr.la karsilasmadim

Evet 3 aydir gidiyorum ayten hanim benim doktorum inanilmaz sicak kanli guler yuzlu tavsiye ederim onceden randevu almaniz yeterli 3.hamileligim ama bu kadar sicak bi dr.la karsilasmadim
Ne guzel ben de ondan randevu alayim o zman. Ikili testi de o hastanede mi yaptirdiniz ucreti ne kadardi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…