- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Yok küçük görümcem benden yana eminim ona. Cirkinlesmek istemiyorum ben de ama sonunda dicem artık siz doğurun anneni zin vasiyetini yerine getirin. isim konusunda sinirimi o kadar bozdular ki ben başka bi isim dusunemiyorumBilmiyorum benim bir dayanağa ihtiyacım yok bu konuda o yüzden bilgim yok :)
Görümceden hayır geleceğini sanmıyorum ama umarım yanılırım..
Ayni gorusteyim canim...Sorun kaynanan mı?
Bence eşinin diretmesi hepsinden çirkin.
Valla ben bu konuda çok gaddarım sizi bilemem.
Kocasının ismini vermek isteyen yeni bir tane doğursun diye ağır da konuşabilirim.
Ben olsam ailelerden kimsenin adını da vermem.
Soy isim erkekten geliyor çocuk ismi kesinlikle annenin hakkı bana göre..
Ağırlığımı yeterince tabi ki koydum şimdi kadar. Zaten eşimin diretmesi benim fazla inatlasmamdan. Şimdi isim öyle diye dolasiyorlar ortada ama ben asla koymayacagim. Sadece eşimin uzulmesini istemiyorum. Annesine çok duskunmus çünkü
bende ikisi de olmasın bize özel olsun eğer babanın adı olacaksa bende yanına ek ağbimin ismi olsun istiyorum böylelikle her iki tarafa da jest olur dedim ama kabul edilmiyor. ikinci bi ismi sen koyabilirsin buna hakkın var ama abinin adı olmayacak diyor.
kaynanamın abisi de diyor eğer bizim istediğiiz isim olmazsa görmeye gelmeyiz gelirsek laf olsun diye 110 tl takarız ama bizim istediğimizi takarsan altın takarım diyor, sanki onun çeyreğine kalmışız gibi
Olayların dışında olunca böyle söylemek gerçekten çok kolay. Ben de bu durumda olmasaydı eminim seninde gibi düşünürdüm. Zaten ben de isim konusunda tabiri caizse Yaralıyım. Ama ölmüş bir kayınvalide söz konusu. Ve benim tek derdim eşimi üzmemekti. Ama ona da kesin söyledim en son. Görümcemle de bu konuda munakasaya girmek istemiyorum. Zaten normal zamanda da bu gibi surtusmelerde ben ona bir şey demem, eşime söylerim o halleder. Şu anda da bekliyorum olay ne zaman patlayacak. Ama dedigim gibi çok üzüldüm bu bebeği ben taşıyorum ve ilk üç ayı çok zor bir hamilelik geçirdimAgirliginiz yeterince olsaydi "ben filanca ismi koyacagim" dediginiz an meselenin kapanmasi gerekirdi. Hala diretebildiklerine gore guvendikleri biri var:esiniz. Ayrica esiniz sizden farkli bir isim istiyor inatlasacaksiniz tabii. Sizin isteginize onem verseydi tamam deyip inatlasmasina gerek kalmayacakti. Herkes ailesine duskun olsa ille de benim dedigim olacak dese ohoo... Ailedeki herkese tek tek evlendigim zaman cocugum olunca sizin dediginiz isim olacak diye soz verse bile o cocugu tek basina yapmadigini hatirlayip kendine gelmeli. Cunku o cocugun bir annesi var.
Terbiyeszler...Ben de 2. cocuk olunca iki babamizin afini koyayim diyorum; görumcem kp adi cirkin diye kavga cikariyo...ben sadece kendi babamin adini koymaliymisim!!!bende ikisi de olmasın bize özel olsun eğer babanın adı olacaksa bende yanına ek ağbimin ismi olsun istiyorum böylelikle her iki tarafa da jest olur dedim ama kabul edilmiyor. ikinci bi ismi sen koyabilirsin buna hakkın var ama abinin adı olmayacak diyor.
kaynanamın abisi de diyor eğer bizim istediğiiz isim olmazsa görmeye gelmeyiz gelirsek laf olsun diye 110 tl takarız ama bizim istediğimizi takarsan altın takarım diyor, sanki onun çeyreğine kalmışız gibi
Olayların dışında olunca böyle söylemek gerçekten çok kolay. Ben de bu durumda olmasaydı eminim seninde gibi düşünürdüm. Zaten ben de isim konusunda tabiri caizse Yaralıyım. Ama ölmüş bir kayınvalide söz konusu. Ve benim tek derdim eşimi üzmemekti. Ama ona da kesin söyledim en son. Görümcemle de bu konuda munakasaya girmek istemiyorum. Zaten normal zamanda da bu gibi surtusmelerde ben ona bir şey demem, eşime söylerim o halleder. Şu anda da bekliyorum olay ne zaman patlayacak. Ama dedigim gibi çok üzüldüm bu bebeği ben taşıyorum ve ilk üç ayı çok zor bir hamilelik geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?