Bebeğimin ismi ve eşimin önerisi

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Ya arkadaslar delirmek üzereyim..esim askerde ve hamileyim.bi oglum olacagini ögrendim ve hic bi isim düsünmemistik esimle ama kimsenin karismayacagini konusmustuk ve aileden olmayacagini.simdi ama hersey degisti sanki.telde konustuk diyoki acaba babamin isminimi koysak ayip olmazmi simdi baska bisey koyarsak.babaannesine soracakmisim ben onlar ne diyo diye ne diyecek tabiiki babanizin ismini koyun diyecek onuda bi güzel dolduracak.ben yurt disindayim kendi ailemle kaliyorum simdi isim icin babaannesini aricakmisim tr yi.allah allah neden degisti birden fikri cok sinir oldum.yani kötü bi ismi yok babasinin ama basta baska türlü anlasmistik.benimde babam var o üzülmezmi.hem ben ogluma istedigim bi isim koymak istiyorum anlamli olmasini istiyorum iste esimle beraber koymamizi istiyorum.ama olmuyor olmuyor hic bisey konustugumuz gibi olmuyor.neden sizce kizlar?ne yapmam gerek?yanlis anlamayin ben onun ailesini cok seviyorum ama esim sözünü tutmuyo ona sinirlendim.ne olur fikir verin

sende iki isim koy biri onların istediği olsun diğeride senin istediğin olsun çocuk doğunca sen sevdiğin isimle çağrırsın

sende iki isim koy biri onların istediği olsun diğeride senin istediğin olsun çocuk doğunca sen sevdiğin isimle çağrırsın

HakLisin canim en mantiklisi o olur eger illa babasinin ismini koymak istiyorsa ama neden basta yok onlari karistirmam diyodu ki?bende bebegime isim bulmazdim.simdi aklimda kalacak sunu koymak istiyodum olmadi diye.ama yani dicem telde sen istedigini koy ben karismiyorum.koysun ne istiyorsa hic bir hevesim kalmadi.ama 2.oglum olursa bende kendi babamin ismini koyacagim o kesin

cok sacma yaa
o ısım zaten aıledekı bırınde var bırdha neden koyulsun kı

3.ye de benim babamin ismini koyarmisiniz :) saka bir yana eger icine sinen bir isim degilse kayinbabanin ismi koyma bence. Neden ayip oluyor ki nasil bir mantik bu. Benim babamada ayip oluyor ozaman bu durumdan bakarsak de.

Eşinize dedesinin ismini mi koymuşlar?Aile geleneği filan mı yani anlamadım.

HayiR canim koymamislar ama iste ayip olurmus yok etrafindakiler koyuyormus cogu kisi simdi babasi darilirsa ondan korkuyomus fln fln benimki baba degil sanki

HayiR canim koymamislar ama iste ayip olurmus yok etrafindakiler koyuyormus cogu kisi simdi babasi darilirsa ondan korkuyomus fln fln benimki baba degil sanki

Tamam işte siz de eşinize deyin ki "o kadar çok istiyolarlardı madem sana dedenin adını koysalardı,dedene ayıp olmadığına göre babana da ayıp olmaz" diyin.Çünkü benim de oğlum olacak aynı şey için ısrar ederlerse böyle söylemeyi düşünüyorum:)

3.ye de benim babamin ismini koyarmisiniz :) saka bir yana eger icine sinen bir isim degilse kayinbabanin ismi koyma bence. Neden ayip oluyor ki nasil bir mantik bu. Benim babamada ayip oluyor ozaman bu durumdan bakarsak de.

TAmam koyariz onuda canim :) öyle dicem zaten tamam koy babanin ismini ama unutmaki benim babam da var ve ona ayip oluyor bunuda unutma dicem

Aaahh ahhh aynen ama beni anlayan nerde

bıraz duygu somurusu yapsan
zaten hamılesın =) belkı fıkrı degısır esının
hem bastan farklı konusmussunuz yanıı
esıne sozunde durması gerektgını anlatt

Ayyy cok sevdim bunu :) aynen öyle neden koymamislarki babasinin ismini hemde ilk oglan torundu esim öyle bakarsak.vallahi cok sagol canim dicem bunuda bakalim cevabi ne olacak

busra00 kac yasındasın ?

taviz verme sakın
ne bu ya dede, babanne ismi koyma derdi
50 sene önce kaldı bu adetler neden halen devam etiriliyorki çok saçma
ikinci isim olarak bile koyma bence
zaten artık genelde bebeklere iki isim konuyor neden beğenmedim isim koyasınki
hem zamanında öyle anlaşmısınız şimdi kıvırmasın eşin

Cnm bence istedigini koy diye ona teslim etme olayi. O uzulupte tamam karicim al sen koy ozaman demez
koyuverir babasinin ismini
ilerde de sende istemistin der
ne kadar konusursan konus icinde ne hissettigini bilemez o senin.
Sonucda 9 ay karninda tasiyacak ve turlu zorluklarla acilarla onu dunyaya getirecek sensin. Bu senin hakkin olmali. Guzelce anlat esine

kesınlıkle anlamazkı zaten hatta ısıne gelır bu durum

Dediklerin cok dogru canim ama yok fln dersem kavga cikacak olay büyüyecek diye korkuyorum ilerde hep sen istemedin derse diye ne bilim iste büssürü düsüncem var..inanki cok karisik düsüncelerim bakalim bidahaki aradiginda ne diyecek düsünecegim diyordu.

İlk hamileliğimde eşim isim konusunu konuşurken bi babama da soralım belki bir fikri vardır demişti hiç unutmam ben de tabi canım sor ben de bi bizimkileri arayalım belki onlarında fikirleri vardır karşılıklı değerlendiririz demiştim. Bir daha bu konu hiiiç açılmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…