Ya arkadaslar delirmek üzereyim..esim askerde ve hamileyim.bi oglum olacagini ögrendim ve hic bi isim düsünmemistik esimle ama kimsenin karismayacagini konusmustuk ve aileden olmayacagini.simdi ama hersey degisti sanki.telde konustuk diyoki acaba babamin isminimi koysak ayip olmazmi simdi baska bisey koyarsak.babaannesine soracakmisim ben onlar ne diyo diye ne diyecek tabiiki babanizin ismini koyun diyecek onuda bi güzel dolduracak.ben yurt disindayim kendi ailemle kaliyorum simdi isim icin babaannesini aricakmisim tr yi.allah allah neden degisti birden fikri cok sinir oldum.yani kötü bi ismi yok babasinin ama basta baska türlü anlasmistik.benimde babam var o üzülmezmi.hem ben ogluma istedigim bi isim koymak istiyorum anlamli olmasini istiyorum iste esimle beraber koymamizi istiyorum.ama olmuyor olmuyor hic bisey konustugumuz gibi olmuyor.neden sizce kizlar?ne yapmam gerek?yanlis anlamayin ben onun ailesini cok seviyorum ama esim sözünü tutmuyo ona sinirlendim.ne olur fikir verin
sende iki isim koy biri onların istediği olsun diğeride senin istediğin olsun çocuk doğunca sen sevdiğin isimle çağrırsın
Eşinize dedesinin ismini mi koymuşlar?Aile geleneği filan mı yani anlamadım.
cok sacma yaa
o ısım zaten aıledekı bırınde var bırdha neden koyulsun kı
HayiR canim koymamislar ama iste ayip olurmus yok etrafindakiler koyuyormus cogu kisi simdi babasi darilirsa ondan korkuyomus fln fln benimki baba degil sanki
3.ye de benim babamin ismini koyarmisiniz :) saka bir yana eger icine sinen bir isim degilse kayinbabanin ismi koyma bence. Neden ayip oluyor ki nasil bir mantik bu. Benim babamada ayip oluyor ozaman bu durumdan bakarsak de.
Aaahh ahhh aynen ama beni anlayan nerde
Tamam işte siz de eşinize deyin ki "o kadar çok istiyolarlardı madem sana dedenin adını koysalardı,dedene ayıp olmadığına göre babana da ayıp olmaz" diyin.Çünkü benim de oğlum olacak aynı şey için ısrar ederlerse böyle söylemeyi düşünüyorum:)
busra00 kac yasındasın ?
Cnm bence istedigini koy diye ona teslim etme olayi. O uzulupte tamam karicim al sen koy ozaman demez
koyuverir babasinin ismini
ilerde de sende istemistin der
ne kadar konusursan konus icinde ne hissettigini bilemez o senin.
Sonucda 9 ay karninda tasiyacak ve turlu zorluklarla acilarla onu dunyaya getirecek sensin. Bu senin hakkin olmali. Guzelce anlat esine
Cnm bence istedigini koy diye ona teslim etme olayi. O uzulupte tamam karicim al sen koy ozaman demez
koyuverir babasinin ismini
ilerde de sende istemistin der
ne kadar konusursan konus icinde ne hissettigini bilemez o senin.
Sonucda 9 ay karninda tasiyacak ve turlu zorluklarla acilarla onu dunyaya getirecek sensin. Bu senin hakkin olmali. Guzelce anlat esine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?