• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ismi ve kayınvalidem

Yok anam yokkk,mümkün deil koymam-koymadımda..
Eşimde bu konuda fikrimi bilir hep..
ikinci bebemde de koymayı düşünmem=)

Ben kaynanamı sevseydim,ismi de güzel olsaydı düşünürdüm,
oğlum olsaydı kayınpederimin ismini koyardım,
hem kendisini çok severdim,hem ismi güzeldi,hem kendisi..
hem de hayatta değildi,
eşim de mutlu olurdu,onun için bunu yapardım seve seve ama kaynanamın ismini de cismini de değil koymak ağzıma almak istemem hıh :dilcikar:

doğacak bebeklerinin ismine anne ve baba karar verir.. nokta :kızgın:

sağlıkla kavuşun yavrunuza..

yaaa stres oldum bugun iyice...sizinle de paylsmak istedim..belki bi fikir veren bulunur... biz ilk sene esimle kızımız olursa zeynep sude koyarız diye dusunmustuk su an hamileyim ve 2 ay once kız oldugunu ogrenince esim annesine zeynep sude diye dusunuyoruz demiş...sonra esime her tel acısında iste teyzen aradı 'bebege senin ismini koyarlar ilk torun ' sakayla karısık 'benim ismimi de kardesin koyar biliyorum ' gibi hep alttan alttan laflar soyler.bugun de benimle konusurken yine bi tanıdıklrı ilk torununuz tabi senin ismini olacak falan demişş ondan bahsetti...bişey demedim..eşimde bende geçiştiriyoruz ama moralim bozuluyo...cunku esimde bende sessiziz ve bugune kadar hep onlar ne der korkusuyla yasadık...:sm_confused: bebegin ismi kondugunda sorun olacak diye cok korkuyorumm:bbo:

ışte anormal ve sağlıksız olan kısım bu. Elbette büyüklerin tecrübelerine fikirlerine değer verilmeli ve bunlar değerlendirilmeli ama son karar her zaman iki yetişkin olan karı kocaya aittir. Aman o kırılmasın aman bu kırılmasın diye kendi isteklerinizi sürekli gözardı ederseniz o zaman kırılan taraf kendiniz olursunuz. Yetişkin gibi davranın.Nazik ama kararlı olun.

Canım sende şakayla karışık anne sonra çocuğuma senin isminle nasıl bağırabilirim, nasıl terbiye edebilirim, sen alınırsın hayatta olmaz dersin canım. Eskidenmiş o usuller

ben kayınvalideyim
torunum olacak 2 ay sonra.
hiç düşünmem ismimi koymalarını.teklif de etmem. içimden de geçirmiyorum.
bu tutkuyu da anlayamıyorum.
garip
benim ismimi ne diye koysunlarki ben bile kendi ismimi sevmiyorum. keşke ben koyabilseydim kendi ismimi diye düşünüyorum.
gençlere böyle köstek olmamalı bence.

Nedir bu büyüklerdeki isim koyma merakı anlayamadım fisfisfis
Kimse ne hamilelikte ne doğumda bir işin ucundan tutmaz,
İş isim vermeye gelince herkes heryerden atlar.

Eski konular hortlamış gene, bebek doğmuş ismi konmuş hatta şuan 1buçuk yaşlarında falan....

:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile
Mesajın tarihine bakmayı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3
mirmirmirmirolsunnn yinede içimizde kalmadı en azından alsanaalsanasmile

hayatta en nefret ettigim seylerden biri de bu heralde...ne musabet ya ben 9 ay karnimda tasiyim canimla kanimla besliyim her turlu seye katlaniim sonra gelsin kayinvalidem bebege adini koydurmak istesin kötükedihüso.... sakin kimsenin boyle bisey istemesine musade etme canim... bebege istedigin ismi koy kayinvalidene de cok cok acik bir dille kendi ismini koyamayacagini soyle sakin korkma... bebek senin isim koymak senin hakkin... bence esler bile bi yere kadar karismali isim konusuna:))))

ben kayınvalideyim
torunum olacak 2 ay sonra.
hiç düşünmem ismimi koymalarını.teklif de etmem. içimden de geçirmiyorum.
bu tutkuyu da anlayamıyorum.
garip
benim ismimi ne diye koysunlarki ben bile kendi ismimi sevmiyorum. keşke ben koyabilseydim kendi ismimi diye düşünüyorum.
gençlere böyle köstek olmamalı bence.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
keske herks sizin gibi dusunebilse

oooo cocuk buyumus kocaman olmus adini ne koydular acaba:))) ben de o kadar sey yazmisim icimi doktum bu konuda olsunn

Gönlünüzden ne geçiyorsa onu koyun. Böyle bir zorunluluk yok.İsmini koymadınız diye darılacaklarsa varsın darılsınlar. Size sadece fikir verip böyle olsa diye gönlünden geçeni söyleyebilir. Ama olmadığında da darılma hakları yok bana göre. Siz bir aile kurmuşsunuz, kararlarınızıda siz vereceksiniz tabi ki.

NOT: Aaaa konu eskiymiş :) Kayınvalidesinin ismini koyduysa belki duyar değiştirir :)

Son düzenleme:
bu bebek benim ben doğurdum ben büyütüyorum ve isminide ben koyarım elbette ısmarlama isimmi olurmuş eşin söyleyecek beni karıştırma bu konuyuda bir daha açmaması için annele konuş de en güzel aylarında sıkmasınlar canını Allah analı babalı büyütsün canım

Bizde kızımıza isim seçtiğimizde, ismi kimin seçtiği problem olmustu. Neyse Allahtan eşimin bulduğu ve bizimkilerinde begendiği bir isimdide, kazasız belasız atlattık:))

Back
X