- 24 Nisan 2019
- 227
- 198
- 103
- Konu Sahibi Kestanecicegi
kızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülse daha güzel bence. Bilge Umay ayrı ayrı güzel de ikisi bir arada olunca Obada oturan şaman kadın canlanıyor gözümde, ağır bir isim yakızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Evet eşimle bir süre Bilge Umay diye seslendik bebişe henüz bizi tam olarak duymuyor ama seslenişi zor oldu. Ben de Gülce ismini istiyorum eşim kararı bana bıraktı zaten ama Bilge ismini de eşim seviyorGülse daha güzel bence. Bilge Umay ayrı ayrı güzel de ikisi bir arada olunca Obada oturan şaman kadın canlanıyor gözümde, ağır bir isim yaUmay'i da söylemek zor.
Kısaltılmış hali sevimli olan bi isim seçin Umo mu dicez mesela bence bunlar önemli :) Gökçe de güzel
Birlikte uyumlu olmamış mı sizceBilge ve Umay ayri ayri cok guzel bence birini secin.
Ceren benim ismimMiray,ceren,Zeynep,gamze,mina,
Bence tek ve anlamlı bi isim koy. Benim bi kızım olacak olsa gençliğini gözümde canlandırarak bi isim koyarım. Hayalim Ahu veya Leylakızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
kızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Teşekkür ederim fikriniz içinBence tek ve anlamlı bi isim koy. Benim bi kızım olacak olsa gençliğini gözümde canlandırarak bi isim koyarım. Hayalim Ahu veya Leylabelki bi fikir olur.
Umay da şöyle oldu tatile gitmiştik etrafımızdaki 2-3 çocuğun ismi Umaydı bu bir işaret mi dedim hattaBen Sare ismini çok beğeniyorum.
Umay da olabilir.
Fikriniz için teşekkürler en güzeli sizce hangisiBilge, Gülce ve Umay ayrı ayrı çok güzel. Gerek yok bence ikili kombinasyona.
Fikriniz için teşekkürlerBilge gulce umay 3u de ayri ayri guzel ama bilge umay birlikte uyumlu degil bence.
Ben diyeyim Gülce yap senin isminle de uyumlu. Bilge güzel ama iddialı isim +1Fikriniz için teşekkürler en güzeli sizce hangisi
Ben kızıma Umay koydum ama Gülce’de de aklım kaldı çok. Şiiri de var.Fikriniz için teşekkürler en güzeli sizce hangisi