• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ismi yardımcı olur musunuz?

Kestanecicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
231
200
103
kızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım

kızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Gülse daha güzel bence. Bilge Umay ayrı ayrı güzel de ikisi bir arada olunca Obada oturan şaman kadın canlanıyor gözümde, ağır bir isim ya :( Umay'i da söylemek zor.

Kısaltılmış hali sevimli olan bi isim seçin Umo mu dicez mesela bence bunlar önemli :) Gökçe de güzel

Gülse daha güzel bence. Bilge Umay ayrı ayrı güzel de ikisi bir arada olunca Obada oturan şaman kadın canlanıyor gözümde, ağır bir isim ya :( Umay'i da söylemek zor.

Kısaltılmış hali sevimli olan bi isim seçin Umo mu dicez mesela bence bunlar önemli :) Gökçe de güzel
Evet eşimle bir süre Bilge Umay diye seslendik bebişe henüz bizi tam olarak duymuyor ama seslenişi zor oldu. Ben de Gülce ismini istiyorum eşim kararı bana bıraktı zaten ama Bilge ismini de eşim seviyor😅 Bilemiyorum ya doğuma kadar kararsız kalmak da istemiyorum bir an önce karar verelim bebiş bizi duyarken ismiyle seslenelim istiyorum. Fikriniz için teşekkür ederim 💕

Bence tek ve anlamlı bi isim koy. Benim bi kızım olacak olsa gençliğini gözümde canlandırarak bi isim koyarım. Hayalim Ahu veya Leyla 🌸 belki bi fikir olur.

Ben Sare ismini çok beğeniyorum.
Umay da olabilir.
Umay da şöyle oldu tatile gitmiştik etrafımızdaki 2-3 çocuğun ismi Umaydı bu bir işaret mi dedim hatta 😄 Çok tercih ediliyor bu sıralar. Sareyi de bir yakınım koydu. Gökçeyi de koydular. Yoksa ikisi de cok güzel isimler

Back
X