Bebeğimin ismi yardımcı olur musunuz?

kız olursa Asya koyun, U/A bi isim olur

Sizin gibi uluslararası evlilik yapan arkadaşlarım genelde Ada, Ege gibi isimler koydu

Sizin gibi uluslararası evlilik yapan arkadaşlarım genelde Ada, Ege gibi isimler koydu
hikayesi olan, guzel bir isim istiyorum aslinda
turkuaz cok guzeldi mesela soyad zaten yabanci, isim de "türk mavisi" olsaydi. ya da cihan dünya demek (ve bir sebepten benim hep aklimda olan bir isim ailem bana cihan ismini verecekmis baska akrabada var diye vazgecip ulkenin en yaygın adını vermisler. hep isterdim adim cihan olsun) , iste ne bileyim koca balkan olsaydi tuna ismini verirdim benim memleketin oralarda baslayip onun memleketine akiyor diye ama bizden oraya akan nehir de yok
neyse ki daha ortada bebek plani bile yok , düşünmek için cokca vakit var:)
gerci ne kadar isim sevsen, seçsen de bazen kendi çocuğuna yakistiramiyorsun ablam ergenliginden beri eylul adini vermek isterdi mesela cocuguna, hamile oldu eylülden sogudu. bir tanidigim bekarken bile ahsen ahsen diyordu gelecekteki cocuguna , hamile kaldi "ahsen geliyor" dedi ama günün sonunda yakistiramadi baska isim verdi
en iyisi eski turkler gibi adını haketmesini beklemek

Son düzenleme:
Bende 10 sene once Ada istiyordum
5 sene once Güneş istiyordum
Simdi hepsinden sogudum

Bende Umay koyucam gibi duruyor. Olursa zamanında gelirse doğum haritası şans ve bereket üzerine görünüyor.Anlam olarakta Umay’la çok uyuşuyor. Birde numaralojiye göre de olsun dedik oda uyumlu çıktı . Umay içimize sindi. O yüzden önereceğim ilk işim Umay
Ama Gülce de çok hoş

Benim adım aysima ben ismimi çok seviyorum ilerde kızım olursa adını zeynep koymak istiyorum. Çok seviyorum Zeynep alya ismini bilmiyorum seviyorum Zeynep ismini küçükken oyuncaklarıma bile Zeynep derdim

benim favori isimlerim
İLAY
MİRAY
IŞIL
GÜLÇE
ECE
İPEK
SELİN

eşimle uzlaşamıyoruz ama hiçbirinde :)))) henüz ortak beğendiğimiz bir isim yok
Gülceyi siz de düşünüyorsunuz evet ya ortak bir şeyde buluşmak gerekiyor nasıl olacak bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabii öncelikle ama isim de cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…