- 22 Eylül 2022
- 7.016
- 22.157
- 298
- Konu Sahibi Kestanecicegi
-
Biz elisa aden koyduk, tabi elisayı kullanıyoruz. Aden ismini insanlara söyleme gereği bile duymuyoruzkızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Eşim ennn başta Aden dedi ben de çok mu koyuldu acaba dedim vazgeçmiştik. Elisa bence daha güzel bir seçim olmuş güzel bi isimBiz elisa aden koyduk, tabi elisayı kullanıyoruz. Aden ismini insanlara söyleme gereği bile duymuyoruz
Benimle eş zamanlı doğuran arkadaşın kızın adı alya lina :) bizde sülaledeki tüm kızlarda 2 isim var. Elisa aden, alya lina, eylül ravza, ahsen masal, kumsal aseltabii ki her isim bilindik, bu ecük böcük isimler koyulan donemdeki gibi uyduruk liya mayalardan bin kat iyidir:)
yine uyduruk olmayan her isim az cok bilinir olacak ama iste en azindan furya olmasin.
sizin isminiz cerenmis mesela ne guzel. insanlar ceren dediğinde akillara tek siz gelirsiniz ya da cok cok hayatinizin kisa bir doneminde bir cerenle ayni ortamda calisip "uzun ceren" diye anilmissinizdir.
ama sirf tatilde bile 3 Umay gördüyseniz bence bu koymaniz icin degil koymamaniz icin bir uyari:))
madem adiniza uyumlu bir isim ariyorsunuz anlam olarak benzeyen bir ceylan adi koysaniz? ahu, rima, maral, karaca, gazel gibi
bir kadin var sosyal medyada ebru ceylan diye, kizina ceylan yavrusu anlamina gelen rima'yi koymustu mesela benim hosuma gitmisti (kizi da 20 yasinda falan)
Elisayı eşim seçti, ikinci ismini ben seçtim. Seviyorum ismini azcık büyüsün hangisini isterse onu kullanırEşim ennn başta Aden dedi ben de çok mu koyuldu acaba dedim vazgeçmiştik. Elisa bence daha güzel bir seçim olmuş güzel bi isim
Cok karşıma çıktı Umay’ı çok beğeniyordum ama herkesin ismi olduğunu görmek de artık bir noktada soguttuUmay benim liseden beri beğendiğim bir isimdi. Türk mitolojisiyle çok ilgiliydim ve üniversitede bunlarla ilgili sunumlar yapmıştım vakıflarda. Benim için yeri ayrıdır ama maalesef moda olan döneme denk geldim bu ismi koymak için. Özel bir yeri yoksa Gülce koyun bence.
İlay ismi de hoş bi isim :) benim üniden arkadaşım kızına koymuştuCok karşıma çıktı Umay’ı çok beğeniyordum ama herkesin ismi olduğunu görmek de artık bir noktada soguttuteşekkürler
bu isimler şu an çok popüler , oğlumun kreşinde sınıfında hepsi var gülce + umay +bilge +gökçekızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Aslında haklısınız iki isimde de o avantaj oluyor çocuk hangisini isterse onu kullanıyor tek isimde o seçeneği bırakmıyor muyuz acaba bilemedimElisayı eşim seçti, ikinci ismini ben seçtim. Seviyorum ismini azcık büyüsün hangisini isterse onu kullanır
O da kötü oluyor ya, ben de bir sürü ismi çevremdeki kişilerden dolayı elemistimGökçeyi yakınım koymasaydı yüzde yüz koyardık çok beğeniyorum
Çevremde iki ismi olan çok çocuk var. Mesela anneleri iki ismini de söyleyerek sesleniyor. Ama adın ne dediğimiz zaman kendi istediği ismi söylüyorAslında haklısınız iki isimde de o avantaj oluyor çocuk hangisini isterse onu kullanıyor tek isimde o seçeneği bırakmıyor muyuz acaba bilemedim
İlayı bir kişi daha yazdı anlamı ne acaba bir araştıracağım farklı ve güzelİlay ismi de hoş bi isim :) benim üniden arkadaşım kızına koymuştu
Bu güzel bir şey bence çocuğa secenek sunmakÇevremde iki ismi olan çok çocuk var. Mesela anneleri iki ismini de söyleyerek sesleniyor. Ama adın ne dediğimiz zaman kendi istediği ismi söylüyor
Galiba öz türkçe isimlerdendi. Yani öyle tahmin ediyorum çünkü koyan arkadaşım çok ciddi ülkücüydü. Kızına da o tip bi isim koymuşturİlayı bir kişi daha yazdı anlamı ne acaba bir araştıracağım farklı ve güzel
Siz hangi ismi koydunuzbu isimler şu an çok popüler , oğlumun kreşinde sınıfında hepsi var gülce + umay +bilge +gökçe
ilerde çok sıkıcı olabilir herkeste olan bir isme sahip olmak ben de gülce ve bilgeyi seviyordum ama bu durumdan dolayı eledim.
Defne, Elif , Asya bu isimlerde çok güzelEşim ennn başta Aden dedi ben de çok mu koyuldu acaba dedim vazgeçmiştik. Elisa bence daha güzel bir seçim olmuş güzel bi isim
Öztürkçe olmasını biz de istedik ama biraz farklı da olsun istiyoruz, Umay mesela çok hoşumuza gittik herkes tarafından tercih edilmeseydi içimize sinerdi sanırımGaliba öz türkçe isimlerdendi. Yani öyle tahmin ediyorum çünkü koyan arkadaşım çok ciddi ülkücüydü. Kızına da o tip bi isim koymuştur
Teşekkürler fikriniz için Asyayı bir arkadaşım koydu o da çok memnunDefne, Elif , Asya bu isimlerde çok güzel
aynı yazıyı ben de görmüştüm , böyle şeylere inanmasam da yine de Gül geçen birkaç isim aklımda senelerdir vardı , şimdi kızım olacak ama koymak istemedim , aklıma o yazı geliyor altındaki yorumlarda doğrulayanlar vardıSadece gulceler icin demedim ya adinda gul gecenler diye okudum
Hemde bircok yerde
Ya disardan kariyeri kocasi vs cok iyidir saglikla ugrasir ya da maddi olarak ugrasir maddiyati iyidir ask yonunden ugrasir borcla ugrasir vs vs
Baya uzun yazilardi
Isimlerin kisileri etkiledigine inanirim
Ruzgar ismi poyraz ismi tayfun ismi ateş ismi gibi gibi
Sağlıkla gelsin inşallah küçük hanımTeşekkürler fikriniz için Asyayı bir arkadaşım koydu o da çok memnun
Tabi inanan var inanmayan var hurafe diyen varAy üzüldüm ya birazBile bile de bunu yapmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?