Bebeğimin ismine tam karar vermisken

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhabalar hanımlar gece gece sıniriden uyuyamadim benim derdim ....eşimle oglumuza vereceğimiz isim konusunda tam karara varmistik ki kV ve KP gelip bizim karar a verdigimiz ismi koymamizi istemeyisleri. .... sebep ise KP in o isim de tanıdığı birkaç kişinin erken yaşta ölmesi ve ismin de peygamber ismi olması çok agir gelir mis
Eşimin de onlara biz karar verdik değiştirmeyi z dememesine sinir oluyorum

Peygamber ismi konusunda hak verdim. Nedense bana da öyle ağır gelirmiş gibi geliyo.
Kayınpeder bencilce bi'düşünceyle söylememiş ama bebeğin anne-babası olarak size saygı duymak zorundalar.

Var mi boyle birsey ?
Peygamber ismi olunca çocuğa kizamaz missin .... sanķi biz çocuğumuz a kizz mak için büyütüyor uz .....
Boyle bir mantık olabilir mi. ?

Var mi boyle birsey ?
Peygamber ismi olunca çocuğa kizamaz missin .... sanķi biz çocuğumuz a kizz mak için büyütüyor uz .....
Boyle bir mantık olabilir mi. ?

Esin cevap vermedi diye mi kizginsin yoksa esin onlar gidince koymayalim değiştirelim mi dedi?

Annem ler kafamı karıştırdı dedi neyse tekrar konuşuruz dedi

Seslenmeyin o zaman o konuşana kadar. Boyle kalsin.. O kadar vefat eden varsa benim de yasayan çok tanidigim var vs diyin söylerse de.. Sinirlenmeyin gece gece

Peygamber isimlerini koyacaksanız başına yada sonuna bi isim daha koyun der hocalar canım.ağır gelirmiş öyle derler.diğer konu saçma tabi o ismi koyanlar erken ölmüş vs...

Rabbim Bana Evlad Nasip ederse Oğlumun adını ali yahya koyucam kız olursa mihrimah...

Cocuk sizin ismine de esinizle beraber karar vermelisiniz.aile buyuklerinin konuya mudaheleleri tavsiyeden oteye gitmemeli. Peygamber ismi konulabilir neden olmasin..sectigimiz peygamberin karakter ozellikleri,hayati ilginizi cekmis cocugunuzunda ona benzmesini dilemis olabilirsiniz. O isimde kisilerin erken olmesi olayida komik bir gerekce olmus. Esinizi ve sonrada beraberce ailesini tatli dille ikna edip istediginiz ismi koyun bence..

Erkek arkadaşımın sülalesinde Muhammedden bol yok:KK48:
Özellikle bitanesinin ismini çok seviyorum Muhammed Nur koymuşlar..
Ay çocukta bir yakışıklı varya böyle ak pak çok temiz bir yüzü var.. Bahtıda güzel olur inşAllah..
İkna edersiniz bence eşinizi ya...

En basiti, ülkemizde yüzlerce ibrahim var.. kime ne olmuş ki şimdiye kadar..?
Ama arkadaşların dediği gibi, 2 isim koyarsınız sizde..!

Cok sukur ne eşim ne de ben küfürlü soz soylemeyiz
Soylenmesinden de hoslanma yiz

Siz söylemezsiniz ama bu çocuk büyüyecek okual gidece arkadaş çevresi olacak kimbilir kimlerle karsilasacak. Size bunu soyluyorum ama benim de oglum olursa Ali ismini koymak istiyorum, o da peygamber ismi

Siz söylemezsiniz ama bu çocuk büyüyecek okual gidece arkadaş çevresi olacak kimbilir kimlerle karsilasacak. Size bunu soyluyorum ama benim de oglum olursa Ali ismini koymak istiyorum, o da peygamber ismi
canımm Ali diye bi peygamber yok ama Peygamber Efendiimizin amcasının oğlu ve aynı zamandda kızı Fatımanın eşi yani Peygamber Efendimizin damadı :) karsıtırdın heralde :)

Back
X